Tékozló Homár

Brutálteszt - pólót ezerér

2007.03.07. 14:36 | jackyll | 1 komment

Ha átborították a palánkon, még mindig csinálhat belõle egy jópofa videót, nemigaz? Alant Péterék tesztelik egy papírvékony póló rugalmasságát, amit a vadászexpóról sikerült elhozniuk ezerért:

Édes apukám nagy horgász, s mint ilyen, egyszer csak elutazott a FeHoVa nevû, horgász-vadász (európai hírû, színvonalú, legnagyobb, legrangosabb stb.) szakkiállításra. Szuvenír gyanánt vásárolt õ egy fekete pólót, melyet a képen látható cég frappánsan "ezt használják a légiósok is, vegyen" szlogennel árusított. Az öreg nem szereti az idõhúzást=kérte a legnagyobbat, fizetett és ment. Itthon: felpróbálás... Fehúzáskor 4 kisebb feslés jelentkezik.. (arcunk: ????) majd a legkisebb mozdulatra a hasadások gyengítetlenül tovaterjednek (arcunk: !!!!!). Apu a vállánál fogva próbálja levenni, ekkor gyakorlatilag szilánkosra tört. Erre nincs jobb kifejezés.

A videón talán látszik, minden erõfeszítés nélkül szakad szét, sokkal kisebb erõtõl mint a papír. Természetesen itt nem arrol az 1000Ft vagy mennyirõl van szó, hanem a pofátlanságról. Egy olyan kiállításon, ahol egy cégnek több százezer forint a megjelenés, igazán nem várna az ember ilyesmit. A póló természetesen raklapszám volt ott és vitték miképp a cukrot szokás, a mondás szerint. Szóval ez egy ilyen cég. Biztos nem tudták hogy ilyen az áru... õk biztos nem....

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:27:57

azóta válaszolt az ürge. normálisnak tűnik - a felvétel.
süti beállítások módosítása