Tékozló Homár

Csal-e az Auchan a katalógusban?

Auchan/fotó

2007.04.19. 00:25 | szily | 1 komment

Ajánlom figyelmetekbe a medence nagyságát, és hogy hány és mekkora ember fürdik benne:) Éljen a valósághûség! - írta minekaza az Auchan weboldalán is hirdetett, meghökkentõen olcsó vízforgatós medencérõl, vagyis a reklámfotóról. Mi meszes szájszervünkkel durvábban fogalmazunk: trükköztek-e a képpel a Madaras Teszkóban? Egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, de mit mondanak Önök?

A Homárnak amúgy van egy hasonló, már a hóhér se tudja melyik hipermarketben hasonló akcióban vett 5 méter átmérõjû medencéje, majdnem egy méter mély vízzel. Gyerekes-kertes fogyasztónak ideális cucc, egész nyarakat lehet végigvacogni benne a kékülõ szájjal is krokodilost játszó kis szemétládákkal. Egy hibája van, kirohad alatta a fû.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogec 2009.05.18. 14:47:11

Első! 2 év 1 hónap után!
süti beállítások módosítása