Tékozló Homár

A Tesco kinyírta a sósperecet?

2007.05.04. 10:41 | jackyll | komment

Újabb csapást szenvedett az emberiség, ha hihetünk muellahnak, aki arra lett figyelmes, hogy a gazdaságos ropi után a gazdaságos sósperec is elhullott. A Homár két évvel ezelõtti ropitesztjében dobogós helyet ért el az ipari kiszerelésû ropi, majd röviddel ezután drasztikusan visszaesett a minõsége, konkrétan ehetetenné vált. Muellah szerint most a sósperec is odaveszett, az új ugyanis egyenpuffadt, sóhiányos, inkompatibilis az emberi szájszervvel, de még a nyelõcsõvel is (lehet h rágás nélkül ette eddig a perecet?). A Homár mostanában nem járt Tesco felé, így megköszönné, ha vki megerõsítené vagy cáfolná ezt a szörnyû hírt.

update 11:47 Megnyugtató tudni, hogy történjen bármi, az emberiség mindig talál gányolási módót a dolgok helyreállítására. Bosszú például utánsózza a pereceket:

Valóban majdnem ehetetlen, DE a 249 Ft-ért kapható, és 20 foritnyi beruházással egész jóvá tehetõ! Vegyél hozzá félkiló sót, és mielõtt szájon át eltünteted enyhén megnyálazod a perec tetszõleges méretû felületét, és ezt belenyomod a tálba kihelyezett sóba! Sõt! Ide nem is mindenféle jódozott finomszemcsés drága sót (40-60 Ft/kg) kell megvenned, hanem durvaszemû (27 Ft-ért láttam a tetyóba) sót. Így egész tûrhetõ! Jó étvágyat!

u.i.: Mikor megbeszed a sót, tegyél mellé legalább 2x1,5 liter vizet, ennyi fog elfogyni félkiló sósitott perec mellé tapasztalataim szerint.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása