Tékozló Homár

Häagen-Dazs a Mammutban (és máshol is)

fagyi

2007.05.14. 10:47 | szily | 8 komment

Uj Péter írja, csak Önöknek: Hosszú évek után újra feltûnt Magyarországon a világ talán legjobb jégkrémmárkája, a Häagen-Dazs. A Mammut 1 alagsorában egy kis csokoládéüzlet (Belga Praliné a neve) próbálkozik meg az árusítással (megánimport?), dobozonként majdnem kétezer forint az ára. De legalább van. Mert az itthon kaphatókhoz képest a Häagen-Dazs mégis minõség.

A Häagen-Dazs már a nevében is egy Homár-érett marketingtrükköt hordoz: a kicsit skandinávos, kicsit belgás hangzású nevet ugyanis egy színamerikai cég találta ki, pontosabb egy bronxi házaspár 1961-ben, pontosan azzal a céllal, hogy rendkívül exkluzív érzetet keltsen az egyébként igen jól ellátott ice cream-piacon. (Rose Mattus, a feleség, a cég egyik alapítója tavaly novemberben halt meg, 90 évesen.)

Update 1.: Péter barátunk a jelek szerint nem látott tovább a bajszánál, hiszen Culinaris-törzsvásárlóként nem vette észre, hogy a fagyiját ott rég kapni:

Häagen-Dazs rajongóként csak megjegyezném, hogy a Culinarisban (www.culinaris.hu) már évek óta lehet ilyen fagyit kapni.

Hamár (Homár) egyszer reklámozunk... ;)

Üdvözlettel: gyimikirály

Update 2: Ráadásul a Culinarisban talán olcsóbb is:

Hello!

A Culinarisban évek óta lehet kapni ezt a fajta fagylaltot, sõt egyéb különleges fagylaltokat is. A Häagen-Dazs ára úgy emlékszem 1600 Ft, de ez nem biztos.

Csaó:

FatMo

Update 3: Nemcsak a Culinarisban van:

Sziasztok,

A BAH csomoponttol felfele a Sashegyre a Hegyalja uton van egy ejjel-nappali (az elso eles kanyarban), ahol ugyancsak lehet kapni (bailey's-est lattam eddig, van tobb fele is?), 1950Ft. Baratno elol erdemes eltitkolni, mert garantalt anyagi csod :)

diab

Update 4: A Bankcenterben is van:

A Mammut 1-en kívül a Bankcenterben is van(ez is Belga Praliné), egyébként már több mint egy éve. Tényleg finom. Most érkezett egy újabb adag(bennfentes infó), tehát érdemes felkeresni õket! 1900-egynéhány forint 500ml, és nagyon sokféle van. K.L.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brand_boy 2007.06.14. 14:27:21

Dögöljön meg akinek fussa ilyenre,és a tehene is !

Ati77 2007.06.19. 19:12:21

Inkább az, aki 2,5-szeres áron hozza be
Magyarországra.
Az Asdbá-ban például 2 fontot (738 Ft-ot) kérnek érte. Ennyiért nem is drága szerintem, mivel prémium minőség.

www.asda.co.uk/asdashop.html
(alul válaszd a "Take a look"-ot!)

4 font körüli a szállítási díj, de ez Pestre sajnos nem vonatkozik:)

Off: a Kerrygold ír vajat is méregdrágán hozza be az importőre. Így a drágább dán Lurpak vaj nálunk olcsóbb lett, mert annak korrekt forgalmazója van.

További magyar hang 2007.07.16. 15:01:35

Vidékiek, hö!
Pécs, régiTescoban is van, ma fedeztem fel!
1799 egy félkilós dózis.

mediakurva (törölt) 2007.11.22. 08:26:15

a tesco-k és cora-k régóta árusítják, közben viszont az aktuális legújabb plazaban (Aréna) meg is nyilt az első HD üzlet... sikerült a tulajdonossal egy jót beszélgetni, miközben bőszen fogyasztottam a mango sorbet-jüket.

Icefan 2008.05.06. 14:15:44

Most még több fajta szuper fagyikehely kapható az Aréna Plazában lévő Häagen-Dazs fagyizóban.Van már honlapjuk is, ahol a finomságokat meg lehet nézni:

www.hdpartner.hu

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.05.06. 14:36:02

Egy gyönyörű nő fagylaltozik az úton. Odamegy hozzá egy fiatalember.
-Elnézést hölgyem nem szeretném ha félreértene, de úgy megkívántam. Nem nyalhatnék egyet?
A nő mosolyogva nyújtja a fagyit.
-Dehogynem!
Mire a fickó.
-Tudtam, hogy félreérti!

selection 2008.06.15. 23:43:16

Sziasztok,
Häagen-Dazs a IX, Lechner Ödön fasor 3.szám alatt(Castrum ház) is kapható 8-10 féle ízben!
a bolt neve: Selection Delicatessen, kb 1 hete nyílt van benne sok-sok finomság...
érdemes elmenni...

bbajby 2009.04.23. 20:19:00

Valaki segítsen nekem légyszíves :)
Találkoztatok már Budapesten zöld teás Häagen-Dazsal???És ha igen akkor hol?Mert arénában nem lehet kapni,se culinarisban.Jó lenne ha tudnátok infót adni és nem kellene az összes kis helyet hiába bejárnom.
KÖSZÖNÖM
süti beállítások módosítása