Tékozló Homár

A BBC kioknyomozta a Tescót

2007.05.22. 12:23 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy vicces kis kitérõ két megérdemelt gyalázkodás között, hogy a BBC két újságírója 6 hónapra beépült különbözõ Sainsbury's és Tesco üzletekbe Angliában, ahol megállapították, hogy gyakorlatilag folyamatosan újracímkézték az épp szavatosságukat vesztõ cuccokat. A félóránként megkövetelt pult- és eszköztisztítást a rangidõs vezetõk nonszensznek nevezték. Olyannyira tojtak a húsok megfelelõ hõmérsékleten tárolására, hogy a pulton félig megfõtt cafatokat is visszadarálták a többi közé és ment a nyugdíjasoknak. A húsok gyakran töltöttek az elõírt fél óránál többet hûtés nélkül, amiket csak akkor dobtak ki, ha már szaguk volt.

Szegény BBC, ha olvasná a Homárt, megspórolhatott volna egy csomó melót. (Amúgy a Whistleblower-epizód ma este nálunk 10-kor megy a BBC One-on, de tuti felrakják utána mindenhova.)

update: az Index is feldolgozta a hírt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása