Tékozló Homár

Fantomtartozás a Pannonnál

2007.06.05. 11:29 | jackyll | Szólj hozzá!
Tovább göngyölödött a tegnap publikált pannonos telefonos történet, vagyis az, amelyikben Syca nem tudott Vodafone-ra előfizetni egy, a Pannon által is elfeledett állítólagos tartozás miatt. Azóta kiderült, hogy a tartozások 2000-ből származnak:
Folytatnam az alant mar elkezdett kinlodasomat. Az Astoriaban levö pannon ügyfelszolgalatnal teljesen veletlenül megtudtam reg elfelejtett szamomat, de csak a szerencsemnek köszönhetöen, az ügyfelszolgos csajszik szerint is, mert vmi regi program fennmaradt az egyik gepen, amelyik nem csak telefonszamra kepes keresni. Meg is mondtak, hogy 2000. marciusarol van 15 e HUF, 2000. aprilisrol pedig 270 HUF tartozasom van. Azt, hogy mi ez a tartozas, nem tudta megmondani, pedig szeretnem jelezni most elöször igen rendes ügyfelszolgalatossal akadtam össze, de mondta, ha felhivom a 1220-at majd ott jol megmondjak. Es most jön a java: a 1220 csak ugy tud felvilagositast adni, szamla ügyben, ha megmondom az ügyfelkodot, de (!) az exszamomat, mar a baji korhaz vmely alkalmazottja hasznalja, igy az en regi ügyfelkodom locitromot sem er. De azert fizessem be a nem tudjuk mit.

Kicsit utanajartam az ügynek es kiderült, hogy az ilyen tartozasok 5 ev mulva elevülnek es az öt ev 2000 ota mar vastagon letelt. Jo, mi? Szoval szopatanak, igy egyszerüen. Irtam ugye pannoneknak, de nem hiszem, hogy kezüket labukat össze fogjak törni, hogy 30 napon belül valaszoljanak. Röviden ennyi szenvedesem törtenete.

Kerlek rakjatok ki az oldalra, hatha vkinek van vmi ötlete, hogyan tudnam rövidre zarni ezt a szivatast.

Üdv: Syca
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása