Tékozló Homár

Re: Bosszúságok a fertődi vendégházban

2009.01.06. 13:30 | ge | komment

Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.

Feltételezem, hogy a Homár közli a másik érintett mondandóját is. Peer Chi fertődi vendégházas posztjához írok, mint a vendégház üzemeltetője. A posztról süt a rosszindulat.....  Lehet, hogy várandós állapota miatt az átlagosnál érzékenyebb a hölgy.... ráadásul a két fősre tervezett Szilvesztert egyedül töltötte... ez a magánügye. De esetleges rossz közérzete nem ok arra, hogy valótlanságokat állítson.

A poszt állítása egyetlen ponton áll, az ingyenes beszállítás valóban feltételek nélkül szerepelt a weboldalon. Ezért elnézést kérünk, pontosítottuk. Ingyenes szállítást előzetes megbeszélés alapján akkor tudunk biztosítani ha valaki egy hétre (pl. nyaralni) jön. Akkor nem ha valaki egymaga 2 éjszakára ünnepen, reggelivel bruttó 6000 Ft-ért jön, és hipp-hopp előáll a kéréssel, hogy őt akkor 1 óra múlva vigyük ki. (Odafele még valaki elhozta a hölgyet.)

Peer Chi többi állítása nem igaz. Ezekről a tényekről felejtkezett el megemlékezni:

1.
A férje 2 főre foglalta szobát, de Peer Chi egyedül érkezett, azt mondta a férje nem tudott jönni.... 1 éjszakát fizetett teljes áron, a másikat csak 1 főre. (Nyilván merő rosszindulatból kértünk tőle kevesebb pénzt. Mindezt Szilveszterkor, mikor minden szállás tömve van.) 

2.
Ahogy panaszkodott, hogy fázik igyekeztünk mindent megtenni. Még feljebb vettük a fűtést, mindneki más abalkokat nyitgatott.. Kapott egy olajradiátort is. A 17-18 fok sem igaz, 21 fok végig volt a szobában.

A házban még számos más vendég tartózkodott, nekik semmi bajuk nem volt a hőmérséklettel,  a szaunát is észrevették....

3.
Hogy nem volt tiszta a szoba és kevés volt a reggeli.... ezek is Peer Chi rosszindulatának folyományai..... Tisztaságra soha nem volt panasz, és hatalmas adag házi reggelit adunk. Megkérdezzük a vendéget mit szeretne reggelizni, nálunk választhat, nem csak kap valamit.....
Első nap hidegtálat kért, ami a következőkből állt: 3féle felvágott, házikolbász, 2féle sajt, főtt tojás, paprika, paradicsom, retek, lekvár, tea, kávé, kenyér, vaj.
Második nap rántottát rendelt, ami 3 tojásból állt mellette szintén paprika, paradicsom, zöldségek, kenyér, tea stb.

4.
Azon már csak mosolyogni tudunk, hogy nem szóltunk, hogy van szauna. A szauna ott volt Peer Chi előtt, nagy betűkkel kiírva, ha használni szerette volna kérhette volna. (Habár 7 hónapos terhesen nem nagyon ajánlott.) Megjegyezzük, hogy ingyen nem lehet a szaunát sem használni, amit nyilván rendkívül felháborítónak tartott volna. 

5.
A kastély nyitvatartását nemrég megváltoztatták, sajnos épp nem jól tudtuk, de ezt mint a mi hatalmas hibánkat felróni megintcsak Peer Chi - na keressünk még valamit amibe beleköthetünk - rosszindulatára vall.

Ez egy pici családi vendégház, ami több mint 10 éve sikeresen működik. Rengeteg munka és lelkesedés van benne. Nem luxusszálló. Az árai is ehhez  mértek, (normál, nem ünnepi ára 1 szobának 2 főre bruttó 9000 Ft reggelivel, 1 főre tehát 4500 Ft)  a színvonala pedig jóval magasabb mint amit az áraiból elvárható.  Sok a visszajáró vendégünk is, vendégkönyvünkben rengeteg vendég hagyta nyomát, mennyire jól érezték magukat.

Nagyon sajnáljuk, ha Peer Chi rosszul érezte magát.  Kívánjuk, hogy máshol és a tervezett társaságban jobban sikerüljön a Szilvesztere....  

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.06. 22:01:36

BSA az nem érdemes, mert semmihez nincs joguk :D

Farkasbab 2009.01.06. 22:04:26

nem győzöm hozzáfűzni, mint kereskedő (nem vendéglátós) a saját véleményemet.
ugye a nagykönyv szerint mindig a vevőnek/vendégnek van igaza. ez pompás, szerintem egy fokig. amíg a vevő is megmarad embernek és a kereskedőt is annak nézi. hát, bevallom, én nem akarom kirabolni, átverni, megölni a vevőimet.ritka boltos vagyok-e? a legarcátlanabb pimaszságot is tűröm pókerarccal, mostmár 10 éve. ha hozzám bejöttök, a feneketek ki van nyalva. de amikor az andrássy út kellős közepén, úgymond elit környéken lévő csinos könyvesbolt mosdóját nyakig össze*******, én rohannék takarítószerért, de azt meg ellopták (spray, súroló, fertőtlenítő) másnap a mosdó kulcsát is ellopják, a bolt kellős közepén a parkettát összevizelik és továbbmennek, nekem őrültet, részeget, földön fetrengőt alpári hangon kell minden másnap kitennem innen, mert a normális emberi szóból nem ért, tolvajt mindennap üldözök, lenéznek, mert a pult mögött állok, pedig diplomám van, szakirányú végzettségem, három szakmám, mellesleg én vagyok a boltvezető akkor nekem itt ne mondja senki, hogy a pénzéért mindent megtehet, hanem szálljon magába és az állati viselkedését, mint FOGYASZTÓ/VENDÉG/VEVŐ próbálja meg elhagyni.

Farkasbab 2009.01.06. 22:08:45

azt gondolom, a kereskedők, vendéglátósok védelmére kellene már egy poszt!
a mostani poszt vendéglátójával nem értek egyet, mielőtt ezt a vádat megkapnám.

buksikutya 2009.01.06. 22:08:55

szerintem is eleg korrekt valasz, pirospont illeti az elkovetojet.

van egy olyan sanda gyanum, hogy peer chi nem fog megszolalni, es nem fog elni a viszontvalasz lehetosegevel...

b

M13 2009.01.06. 22:13:15

@kisgalád: A kocsmáros jól mondja, hogy a magánügye miért jött egyedül és ennek megfelelően nincs is itt kitárgyalva, csupán az lett tényként közölve, hogy egyedül jött. Tehát szerintem a magánügy magánügy maradt.

Morfondírozok 2009.01.06. 22:16:47

Az érdekelne, milyen bt. nevére kérte a belföldi kiszállásának elszámolásához a számlát. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.06. 22:17:28

@farkasbab : Magyarországon vagy, itt ez a "normális". Itt mindent leamortizálnak.
Írhatnál a Homárra ezekből sztorikat, hátha kiteszi.

Esetleg indítsatok szolgáltatóvédő blogot is, hátha sikere lenne.

Szó se róla nem állok a vandálok mellett, de amiről ez a vendégházas dolog szól az 1 ígéret (akár szerződés) be nem tartása.
Sztem a csaj nem lopott el semmit a vendégházból és nem szart a szobába.

sálas 2009.01.06. 22:18:50

jóestét.
valamiért nagyon fújhattak egymásra (pircsi és az üzemeltető) mert egyik oldal sem korrekt:
-ha a megrendelt szolgáltatáson változtatnék, (akár az utolsó percben is) ezt jelzem érkezés előtt. így ők is készülhetnek.
-"különleges" körülményeket (allergia, vegetáriánus étkezés, terhes kismama, mozgáskorlátozott személy érkezése, stb) szintúgy.
-ha még mindig fázik, szóljon mégegyszer. hallgatni és megsértődni nem ér.
-reggelinél, ha elsőre kevés volt, másnap kérjen nagyobb adagot.
-IFA mindenhol van. kb 300,- /fő /éj. ha nem biztos benne, hogy az ár tartalmazza, kérdezze meg.
-szoba tisztaságát/koszt tessék fotózni, vagy ott helyben behívni a tulajt, hogy rendezzék.

Szolgáltató oldaláról:
-megrendelt szolgáltatások változsait igenis meg kell próbálni rugalmasan kezelni. (árcsökkentésért dícséret, de ez ilyenkor alap.)
-ha a vendég a honlapra hivatkozik, azonnal megnézni, tényleg úgy van? elnézést kérünk, és az ott szereplő feltételek szerint járunk el.
-számlát nem kéri a vendég, hanem ADJUK. MAGUNKTÓL.
-helyi nevezetességekből naprakészek vagyunk. pláne egy olyanból ami nem a 5465658-ik kistemplom.
-felkészülni kötelező az olyan igényekre is, amik nem minden vendégnél fordulnak elő. (lásd: vendég oldaláról)
-ha kevesli a reggelit, másnap nagyobb adagot kapjon. felár nélkül.
-rendeléskor a fizetési tételeket felsorolni!!! az alap dolgokat is!! így senki nem érezheti magát becsapva.
-szolgáltatást(okat) akár külön papíroson elhelyezni a szobában (kiknek ajánljuk-ot érdemes melléírni) árral együtt.
-kérésre a szoba tisztaságának ellenőrzése.
-semmi köze a vendéglátónak a vendég családi ügyeihez. alapvető hiba neten kiteregetni. a diszkréció nagy előny, nemcsak céges üdültetések esetén. :)
-mivel kapott tőlünk számlát, melyen neve, címe szerepelt, célszerű NEKI küldeni egy levelet, amiben tisztázhatóak a dolgok.
röviden ennyi.

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:20:10

ColT 2009.01.06. 22:01:36
BSA az nem érdemes, mert semmihez nincs joguk :D

Megvannak a barataik. :)

Biztos van ott valami nemhivatalos Office 97 vagy 2003, a 2007-et ki se merem mondani. :)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.01.06. 22:26:16

@ColT:
Lehetne csinálni egy ilyen blogot, és belinkelnék a homárt, mint a "Sötét oldal". Itt a homáron meg lenne ugyanilyen felirattal oda.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.06. 22:27:41

@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója: Yeah. A blog üzemeltetője Darth EDE?
Jó ez szar volt de nem jut eszembe semmi jó :D

lorklaze 2009.01.06. 22:30:35

Tessék véresszájú okosok, osszátok a sünjeiteket! Illene mindkét oldal helyébe beleélni magatokat.

Az egyetlen aki itt névvel címmel megjelenik a vendégház. Peer Chi álnév mögé bújik. Ha ország-világ előtt vádaskodik ő miért nem vállalja a nevét?

Az, hogy egyedül jött nem elhallgatható körülmény, mert 2 főre foglalt. Semmi más adat nem derült ki róla, hogy terhes azt ő pedzegette hogy ezzel is érzékeltesse szegény szerencsétlen voltát. Gondolta volna meg mielőtt beír valahova. Ha ennyire szar volt mit csinált ott 2.5 napot? Miért nem ment haza? Miért nem pampogott helyben, mutatta meg a lábnyomokat a padlón, szólt, hogy kevés a reggeli. Mit akar ennyi pénzért? Hiltont? Azért nem reklamált, hogy kevesebbett fizetett.

A vendégház válasza is valóban egy kicsit indulatos, de semmi esezeveszett bunkóság nincs benne. Mindenki egy kicsit gondoljon bele ha őt így megvádolnák hogy reagálna? Ha akarta volna a vendégház nevesíthette volna Peer Chit, nem tette. Ugyan mire számít bárki ha így megtámadják és fűt-fát összeírkálnak róla? A másik fél megpróbálja megvédeni magát.
Biztos mindenki dolgozik valahol és árul egy terméket vagy szolgáltatást. Na szálljon csak magába, hogy hány hülye barommal van dolga aki a gordiuszi csomóba is beleköt, nem fizet, pampog és úgy csnál mintha ő lenne a római pápa..... Van ugyansi egy ilyen embertípus, gyanítom, hogy P C ebbe tartozik.

A transzferes hibát elismerték és elnézést kértek érte. A többit soha senki nem bizonyítja. Hogy P.C. története nem kerek abból is látszik, hogy olyan mondvacsinált hibákat talál ki, hogy a szauna létéről nem szóltak, meg hogy nem jól tudták a kastély téli nyitvatartását. Hol él ez a nő??

Azt el tudta olvasni a weboldalon hogy ingyenes a szállítás, de hogy szauna is van azt már nem? Nem volt 2 nap alatt ideje körülnézni a házban hogy mi van benne? Esetleg a kaját is rágja meg helyette valaki?

A vendégházas gesztust tett, hogy kevesebbet kért az amúgy is olcsó szállásért mert P.C. csak egyedül jött, pedig 2 főre foglaltak. Szilveszterkor lett volna rá jelentkező, az tuti, akkor minden tele van. P C nem mondta le, nem kért másik szobát, csak megjelent egyedül. A legtöbb helyen ilyenkor a teljes szállásdíjat ki kell fizetni. Hiszen a vendégház elesik a bevételétől a vendég hibájából. Ehhez képest a vendégház elengedett a szállásdíjból. De ez nem volt elég, még ingyenes szállítás is kell P C-nek hatezerért. Ebben benne az áfa, reggeli, fűtés, minden rezsi? Vendégház, nem szálloda, hahó! Egy néni vezeti családdal, még egyszer kérdem, hol éltek Ti?? Tessék dupláját fizetni és akkor rinyálni, de bőven lehetnének sztorik sokcsillagos szállodákról is biztosan. Mit akar P.C. rongyos hatezerért???

Ami ebben az országban nagyon nem működik, hogy a hülye emberek ne csak mindig azt nézzék, hogy óccsó legyen, óccsó, hanem hogy minőség is legyen. Ne csodálkozz vazze, ha a tecsós parizer fele víz, és ha a hatezres szállásodból még el is engednek mert 2 helyett egyedül jelensz meg ne pampogj még ingyenes toronyóra láncért is.
P C egy frustzrált p!+%a, maradt volna otthon.

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:31:15

sálas 2009.01.06. 22:18:50
"-ha a vendég a honlapra hivatkozik, azonnal megnézni, tényleg úgy van? elnézést kérünk, és az ott szereplő feltételek szerint járunk el."

Hat nem tudom. Ha en valahol hirdetem a portekamat, akkor meg amennyiben Imre a turis is ebresztene almombol, akkor is tudnam, hogy hol es milyen parameterekkel tettem ki a nagyerdemu ele.

Egyszeru beprobalkozas az uzemelteto reszerol: nem olyan hatalmas dolog, igy elso olvasatra elhiheti a Naiv Ugyfel hogy valoban megkapja az adott extrat.

Most nem jott be, mert valaki szamonkerte. Sprite. Ez van.

uff,
Buksi (vagy valami hasonlo)

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:32:54

lorklaze 2009.01.06. 22:30:35

Na nezzuk a nemhivatalos valaszt.

sálas 2009.01.06. 22:35:25

@gonnaburninflames:
azért írtam, mert pircsi szerint a nénivel beszélt, akinek a lánya kezeli a honlapot. gondolom a néni nem áll neki szerkeszteni. de belekukkolni tud. levette a gyerek? nem.

sálas 2009.01.06. 22:36:35

@lorklaze:
kedvesem, mi húzott fel ennyire?

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:40:37

lorklaze 2009.01.06. 22:30:35

"A vendégház válasza is valóban egy kicsit indulatos, de semmi esezeveszett bunkóság nincs benne. Mindenki egy kicsit gondoljon bele ha őt így megvádolnák hogy reagálna?"

Semmi kozod nincsen a masik ember maganeletehez, vagod?

Mit szolnal ha anyukadat kirohognek a boltban "Te pattanasos ozvegy, megzabaltak mar a fergek es a hernyok a ferjedet?", miutan szovateszi valami serelmet mondjuk a visszajaroval (ertsd a szolgaltatassal) kapcsolatban?

A valasz nem indulatos volt, hanem taplo surmosag.

Attol, hogy valaki kritizalja a _szolgaltatasaidat_, az egeszen mas dolog ha te a szemelyeben akarod megserteni.

uff,
Buksi (vagy valami hasonlo)

Morfondírozok 2009.01.06. 22:42:11

@lorklaze: Ott a pont. A homár elkényeztet bennünket. Vagány dolog a helyszínen lapítatni, azután jól beírni. Ráadásul teljesen értelmetlen is, mert ha tényleg rossz volt a szolgáltatás, akkor az utólag már nem javul meg.

Saját tapasztalat, hogy normális szóval előadott probléma esetén a legtöbbször gyorsan lehet megoldást talalni (padlót felmostani, stb).

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:45:31

sálas 2009.01.06. 22:35:25

Jaaa, ertelek. Arrol fogalmam sincs hogy "The Neni" es "A Lany" milyen pontos szerepet jatszik a tortenetben, de ha mondjuk keresnek valami csunyat a kakan akkor azt mondanam, hogy feltetelezem beszelgettek egymassal.

uff,
Buksi (vagy valami hasonlo)

lorklaze 2009.01.06. 22:49:03

Sálas:
eddig csak olvasgattam a homárt néha, most már képes voltam beírni is. Nem sokszor lesz ilyen, nincs nekem erre időm, örülhetnek a sünök. :-) Biztos sok szemét genya van, akik megérdemlik, hogy pellengérre kerüljenek, és a kommentek meg a hülye agymenések terepe. Végülis erre valók a fórumok, hogy mindenki álnéven azt írkáljon amit csak akar. De van néhány poszt amin felb3%m az agyam, mint ez is, ahol a hülye rinyáló azt képzeli, hogy párezerért minden jár neki. Lehet, hogy inkább felfüggesztem a homárolvasát. Már csak azért is mert túl sok idő megy el vele. Nektek ennyi van?? Jó nektek.

sálas 2009.01.06. 22:49:27

@gonnaburninflames:
normális esetben:
-gyerek, levetted a transzfert?
-nem.
jó, akkor ingyen viszem ki a nőcit a vonathoz.

ezesetben (HA beszéltek):
-gyerek, levetted a transzfert?
-asszem.
-akkor nem viszem ki a hisztis tyúkot.

sálas 2009.01.06. 22:51:00

@lorklaze:
munka után jó anyázni kicsit.
ne kövezz meg érte. :DD

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:57:08

sálas 2009.01.06. 22:49:27

Szvsz:
- gyerek, levetted a transzfert?
- Asszem (vagy) Nem tudom (vagy) Nem.
- Jo, akkor ingyen viszem ki a nocit a vonathoz.

(A benzinpenzt meg levonom a zsebpenzedbol, mert mar egy honapja szoltam, hogy szedd le.)

Nyilvan hogy osszetartanak egymas kozott, tegyenek is igy - de ha mar ok bananoztak el, akkor vallaljak erte a felelosseget.

Nagyon sok szolgaltatos meg iszonyuan nem fogja fel, hogy a hirnevvesztes sokkal rosszabb mint a penzbeli.

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 22:58:30

@lorklaze:
"...és a kommentek meg a hülye agymenések terepe. Végülis erre valók a fórumok, hogy mindenki álnéven azt írkáljon amit csak akar."

Ebben speciel tök igazad van.
Amúgy a lork a vezetéknév és a laze a keresztnév, vagy fordítva?

sálas 2009.01.06. 22:59:11

@gonnaburninflames:
A benzinpenzt meg levonom a zsebpenzedbol, mert mar egy honapja szoltam, hogy szedd le.)

ebben igazad van.
viszont az összetartás, és a probléma rugalmas megoldása nem zárja ki egymást

Morfondírozok 2009.01.06. 22:59:14

@sálas: Még jobb változat:
- gyerek levetted a transzfer?
- nem
jó, akkor ingyen kiviszed a nőcit a vonathoz

gonnaburninflames 2009.01.06. 23:03:18

sálas 2009.01.06. 22:59:11
"viszont az összetartás, és a probléma rugalmas megoldása nem zárja ki egymást "

Egyetertunk. Szvsz en kivittem volna az allomasra. Nem azert, mert 7 honapos terhes, hanem mert megigertem a szolgaltatast.

sálas 2009.01.06. 23:06:52

@gonnaburninflames:
vagy ahogy Morfondírozok is írta, kivitetni a gyerekkel.

(mama gondolom a nagy ijedtségre való tekintettel addigra úgyis letolt 2 sütőrumot, nem vezethetett)

gonnaburninflames 2009.01.06. 23:07:02

- Gyerek, levetted a transzfert?
- Nem.
- Jo akkor kiviszed a kavet cinnamonnal a vonathoz, mert felhivlak es nem lesz hosszu a mondanivalom!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.06. 23:09:59

@lorklaze: Még még hadd röhögjek! :D
A legjobb agymenés eddig a te védőbeszéded volt...
Most komolyan, eddig nem volt elég sztori errefelé a köcsög panziósokról akik megfagyasztják az embert? Volt olyan eset amikor itt a Homáron kiderült hogy a vendég volt a segg, akkor a vendéget küldtük el az anyjába. De ez ritka.

Amúgy a beírogatással kapcsolatban, nem hiszem hogy itt bárki bárkit is kiközösítene, felőlünk sztem nyugodtan írhatsz (Zep és a kupec is elvoltak :) ), de azért hadd sajnáljalak hogy elolvasod a kommenteket, aztán feldugod az orrod hogy nincs időd írni :)

gonnaburninflames 2009.01.06. 23:11:04

sálas 2009.01.06. 23:06:52
"(mama gondolom a nagy ijedtségre való tekintettel addigra úgyis letolt 2 sütőrumot, nem vezethetett) "

Egy kis Eva vermut, aztan Mama helyenmarad. :)

sálas 2009.01.06. 23:13:54

@gonnaburninflames:
az olcsó szesztől a szoba sem tűnik már hidegnek.
éva vermut böööaaaaaa...
ennél már csak a tacsko-ban kapható BARACK ÍZESÍTÉSŰ SZESZESITAL az olcsóbb?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.06. 23:27:50

Jajj várjatok, maradjunk csak a fűtetlen szállásoknál, nehogy lorklaze lelkivilága sérüljön...

Ki (nem) dugott már panzióban?

lorklaze 2009.01.06. 23:35:50

ColIt: nem sajnáltatom én magam, bepörögtem, beírtam, ha tetszik kihasználtam én is az agymenés terepet. Legnagyobb sajnálatotokra ilyen hosszan nem fog gyakran menni. :-) Védőbeszéd agymenés folyt. :-):

PC kapott külön radiátort, takarót, lehethogy olyan hideg volt, hogy nem bírt többet a fűtés. Amit lehetett megpróbáltak, legalábbis úgy tűnik. Mit lehet tenni ha a plusz radiátorral sem lesz 21 foknál melegebb? Leheljék be? De erre mondom azt, hogy mit vár ennyiért? Miért nem ment haza?Ha valami rossz, és nem muszáj ottmaradni akkor minek, lehet, hogy PC mazochista? :-)

gonnaburninflames 2009.01.06. 22:40:37:

mondd már meg hol vájkált bárki a nőci magánéletében? Ő álnéven sajnáltatta magát, ő közölte, hogy terhes. A vendégházas annyit írt, hogy egyedül jött a csaj, pedig 2 főre foglalt, és a tények mérlegelése szempontjából ez nem mellékes körülmény. Pláne, hogy még az óccsót is még óccsóbban kapta.

A világon semmilyen személyes adatot nem adottt ki a szállás a frusztrált p%6ról. Milyen magánéletben vájkálás történt itt?? Nem tudod semmi személyes adatát a világon.Annyit tudsz, hogy egy nő, meg hogy 7 hónapos terhes. Meg imho, hogy ez a nő egy hülye p%/!, soha ilyennel össze ne hozzon a sors, csak erre kérem a Homárt! :-)

Védőbeszéd vége.
Jó iccakát és további jó agymenést a díszes társaságnak.

renesis 2009.01.06. 23:36:38

Ha ott lett volna a férje (szerintem szeretője) -nem fázott volna.....

bár persze nem mindenkinek van gusztusa terhes nőre....főleg,ha az apa "szerető"

Szerintem is hisztis picsa.
Egyedül? A faszé nem ment haza?
És egy ANYA nem terhes!!!!!hanem állapotos!

renesis 2009.01.06. 23:41:50

A kaja bizonyára tényleg kevés lehetett-hisz terhesek(!) nagy része folyamatosan eszik,aztán meg csodálkoznak...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.06. 23:43:10

Azt kell hogy mondjam, hogy bikkmakk.
Csubakkáné Jolán

sálas 2009.01.06. 23:49:34

@renesis:
A kaja bizonyára tényleg kevés lehetett-hisz terhesek(!) nagy része folyamatosan eszik,aztán meg csodálkoznak...

ööööö..a kismama akkor = zabagép?
én sokat eszem, sőt férfiakat az asztal alá tudok enni. akkor gyerekem lesz??
nem vagyok szőke, de most elbizonytalanodtam...

lorklaze 2009.01.06. 23:52:35

Ezt nem bírom még megállni. Utsó utáni agymenés szösszenetem hideg ügyben.

Azt mondja a vendégházas, hogy végig vlt 21 fok a szobában. Ezt sem tudjuk meg soha, ki mond igazat, de! Hogy kinek hány fok a hideg az is véleményes. Persze a panelben frusztrált p%4a biztos megszokta, hogy 28 fok starndidő van, és egy szál bugyiban mászkál a lakásban. (P C biztos a pálmafás megaposzter elé beteszi a miniszolit és napozni is ott szokott. )

Jelentem, nem kötelező, a szobában felöltözve is lehet lenni, az ám! Nem az a normális, hogy trikóban, tangában flangálunk télen si a szobában. Miért? Mert egészségesebb a 20 fok, és mert drága a fűtés, azért drága PC!

Most, hogy a fűtés és villanydíjak az egekben vannak, elmúlt az óccsó gáz - sőt most már lehet, hogy drága se lesz - lassanként eljön az idő,amikor nem a 25 fok lesz a természetes télen a lakásban, hanem a 20-21. Ugyanis plusz 1-2 fokkal magasabb hőmérsékletre fűtés súlyos összegekbe kerül. Kb 20 %al olcsóbb lesz a gázszámla ha a 21 fok is elég és nem kell bahamapótló instant strandidő a szobában. Hozzátszem, hogy jobban hangsúlyozzam, hogy a 20 fok sokkal egészségesebb is!

Végkép jó icukát mindenkinek!

kisgalád 2009.01.06. 23:54:01

@M13: Úgy látszik nem olvasol a sorok között. Mondjuk ennyi kommennt után csoda, hogy mindent figyelmesen elolvasva eljutottál elejétől a végéig.:) Az, hogy kiírom, hogy ez és ez vki magánügye (miután persze leírtam mi is az) az nem jelenti azt, hogy így is gondolom. (Ha ugyanis valóban így gondolnám, eleve le se írnám azt a tényt, ami szerintem magánügy.)
Emlékeztetőül:

"Lehet, hogy várandós állapota miatt az átlagosnál érzékenyebb a hölgy.... ráadásul a két fősre tervezett Szilvesztert egyedül töltötte... ez a magánügye."
és

"Kívánjuk, hogy máshol és a tervezett társaságban jobban sikerüljön a Szilvesztere.... "

Ha nem látod a sorok közti hamisítatlan női rosszindulatot, akkor vak vagy. Vagy pasi. Ennél többet meg nem is kellett leírnia, hiszen a további kitárgyalásról a kommentelők nyilván majd gondoskodnak. Ezek nélkül a sorok nélkül nem kizárt, hogy a vendéglátónak adnék igazat, de így akkor se mennék oda, ha 100Ft/éj lenne.

schokobanane (törölt) 2009.01.07. 00:02:16

@lorklaze/vendéglátás-érdekeltségű kategória:

Semmi új momentumot nem közöltél a fröcsögéseidben, ami korábban ne hangzott volna el, csak sokkal csúnyább szavakkal tetted, és sokkal személyeskedőbb módon, mint a válaszlevél.
Ha meg elköszönsz, tényleg tűnj el, mert ez a vissza-visszaböfögés csak árt az imázsodnak, anonimitás ide vagy oda, továbbá árt a szívecskédnek, és rosszakat fogsz álmodni.

Jóccakát.

kisgalád 2009.01.07. 00:02:33

Summázva szerinten a 2 hisztis pcsa megérdemli egymást.:)))

sálas 2009.01.07. 00:04:25

@kisgalád:
nálad a pöttyöslabda. :)

sálas 2009.01.07. 00:08:22

búcsúzóul csak annnyit, remélem lorklaze nem vendéglátásban/szolgáltatásban dolgozol, láthatólag nehezen bírod a problémás vendéget/ügyfelet.
neked is jóéjszakát.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 00:10:23

Vazze.
Konklúzió: a fele Homáros a vendéglátóval ért egyet, a fele peerchivel.
A fele eddig nem akart odamenni, de ezután fog, a másik fele akart, de ezután nem fog.
Ugyanott tartunk, csak közben született pár széles érzelmi skálát felvonultató komment...

kisgalád 2009.01.07. 00:11:56

De a T. fogadósnénál akkor se szállok meg, akármilyen szépen véditek. Félek, hogy kiírná, hogy miután 10 főre foglaltam szobát, magamnak meg a vizilabda válogatottnak, mégis egyedül jöttem. A villanyvilágítás mellé még gyertyát is akartam, és ingyenes városnéző körutat, pedig az már nem szerepel a programban, csak fennmaradt a honlapon. És végül miután éjjel bezabáltam a konyhában az ipari méretű hűtőben tárolt teljes élelmiszerkészletet, még volt pofám kérni, hogy fűtsék fel az Eszterházy kastélyt, mert bugyiban akarok ott rohangálni. Pedig még kedvesen a szobába elhelyeztek egy, a vibrátoromra köthető, aggregátort is (a plusz áramkötséget fel se számolva), hogy kárpótoljanak az elmaradt hétvégi buliért.

kisgalád 2009.01.07. 00:14:17

De ez az én magánügyem...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 00:16:20

És különben sem voltál ott 14.00-ra!!!!!! Ami pedig FONTOS!!!! lett volna!!!!

sálas 2009.01.07. 00:18:02

@ColT:
hehe. mama a fertődi kék szalag versenyre ment volna!!! és megnyerte volna!!!

sálas 2009.01.07. 00:19:32

és kalózt ivott volna!!!

peer chi 2009.01.07. 00:37:28


Valóban érzékenyebb vagyok terhesen. Főleg a hidegre.

A szilveszterezéshez valóban 2 főre volt szoba foglalva. Érkezésemkor szóltam a néninek, hogy a férjem nem tud jönni, mert közbejött valami. Aznap. Ő azt mondta, akkor is ki kell fizetni a maradék szállásdíjat.
Ezt _tudomásul is vettem_, a távozás előtt _ki is készítettem_ átadásra a maradék 12000 HUFot.
Akkor mondta a néni, hogy megbeszélte a férjével, a fiával, a lányával, hogy a maradék pénznek csak a felét kell kifizetni. Meg is köszöntem.

Ezen túlmenően ahhoz senkinek semmi köze nincs, hogy én egyedül foglalom el a kétszemélyes szobát. Szerintem. Főleg, hogy nem tagadtam meg a maradék összeg kifizetését. Így anyagi kár nem érte volna a szállásadót.

A férj-szállásadó még egyszer rá is kérdezett, hogy miért nem jött velem a férjem. MERT SÜRGŐSEN DOLGOZNI KELLETT NEKI, mondtam a bácsinak. Meg egyébkéntis, NEMMINDEGY?! Foglalva volt egy kétágyas szoba - ki lett volna fizetve a kétágyas szoba.
Akkor?! Annak, hogy egyedül mentem, az égvilágon semmi további vonatkozása nincs. Szerintem.

A kosz meg a hideg csak az előzménye volt az 1000 Ft-os pszeudodíjmentes szállításnak (3,5 km-re van a fertőszentmiklósi vasútállomás), leginkább ez verte ki a biztosítékot.
A többi tételhez oda is írtam, hogy "egyéb apróságok".
Most már sikerült módosítaniuk ezt a díjmentességet a honlapon. Már 1000 HUF.

És: nem volt végig 21°C a szobában. 17-18 °C volt 1,5 napig. Nem tudtam lefényképezni - a falon lévő hőmérőt -, mert fényképezőgép nem volt nálam. Mint ahogy a koszt sem. Az idegen sáros lábnyomokkal meg a WC-kagyló tartalmával.

És: a néni is meg a bácsi is többször bejött megtapogatni a radiátort. Hideg/aliglangyos volt 1,5 napig. Pedig maximumra volt tekerve. Ennyire azért értek hozzá.
Azt korábban elfelejtettem szóvá tenni, hogy a néni egy (vagy több) alkalommal a belülről bezárt ajtón jött be, az engedélyem nélkül. Nyilván a saját kulcsával. Az eseménykor aludtam, a bejövetel onnan derült ki, hogy ott volt hagyva a szoba asztalán egy bejelentkező-nyomtatvány. Nem értem, miért nem ért volna rá másnap reggelig.
Mint ahogy eleve másnap reggel töltöttem ki.
Az olajradiátor nyilván nem fűti fel a szobát ugyanúgy, mint a 3x akkora radiátor.

És: második nap kértem "hidegtálat", első nap rántottát. A mennyiségre vonatkozó megjegyzésemet visszavonom. Elég volt. A minőségi marad.
A szauna-feliratot nem vettem észre. Biztos befagyott a szemem. ;-)
Gondoltam, hátha kellett volna információt kapnom a létezéséről, miután 3x szóltam, hogy _még mindig_ fázom.
Én magam egy később a városban beszerzett papíralapú nyomtatványból szereztem róla tudomást.

A szilveszteri szobaárhoz: nem 9000 volt, hanem 12000. Nyilván a szilveszter apropóján.

A legközelebbi máshovamenésre ott helyben, élőszóban is kaptam javaslatot. Gy.k. melegebb éghajlatra.

Nos. Még takonypóc vagyok. Remélem, már tényleg nem sokáig. Csak mondom.

Boldog jóéjszakát P Ch

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 00:39:58

OK, lorklaze, holnap következő menet!

kisgalád 2009.01.07. 00:56:46

@ColT: Ugyan! lorklaze megírta, hogy FONTOS tennivalói miatt nem ér rá állandóan kommentelni. Pedig állítólag jól fizetik a kommenteket!!!!!!

Ofélia . 2009.01.07. 08:17:42

lorklaze: Csk azért is 23 fok.

Éljen a cserépkályha:)))

Impega 2009.01.07. 08:19:32

Na most akkor kinek van igaza.Ezt mar az eletben nem fogjuk eldonteni. Nem voltunk ott, igy nehez eredmenyt hirdetni. Teny hogy a vendeglatos hibazott, leginkabb ott hogy rrat felhuzva irt vissza a Homarba, ami azert egy vendeglatoshoz igen meltatlan, hiszen Pircsi nem hanyt be, nem koszolt ossze, "csak reklamalt". Azt meg ugye lehet. Az is igaz ne varjunk el 5*-os szolgaltatast egy vendeghazban, de a tisztasag az azert a minimum. Nincs okom ra, hogy ne hidjem el. A kaja meg egyebek, az meg emberfuggo. Nos ennyi, azt hiszem.

schokobanane (törölt) 2009.01.07. 09:14:54

@Impega:
Igazából a Homár-posztok többségénél sosem tudhatjuk pontosan, kinek mennyire van igaza abban, amit állít. Sok körülmény mellékesnek tetszhet első pillantásra, mégis árulkodó, és általában igaz az, amit mindkét fél állít, de igazából senkinek még a stílusa sem ok arra, hogy hamisnak nézzék, és minthogy rajtuk kívül más nem volt tanúja az eseményeknek, csak arra támaszkodhatunk, amit írnak, vagyis akármi akárhogy történt, azokat kell vennünk alapnak, és kész. Olyat sosem mondhatunk ki biztosra, hogy X-nek vagy Y-nak van igaza, ezért és ezért, de ez nem is baj. Én a magam részéről szeretem az ilyen kirakósokat.
(Például Pircsinek most plusz egy pontot adtam magamban azért, mert nyilván tisztban volt azzal, hgy ki kell fizetnie a két főre foglalt szobát (én is így gondolnám hasonló esetben), akkor viszont mi az istent kérkedik a vendéglátó azzal, hogy elengedtek a szoba árából, amikor ezt senki nem kérdezte, viszont baromira jól hangzik, amikor a vendéglátó védeni akarja magát.)

lorklaze 2009.01.07. 09:16:52

munka előtti agymenés. Kedves P C, mily nagyszerű, hogy névtelenül a jó meleg lakásodból jelentkezel. :-)

Tulajdonképp nagyon szórakoztató, hogy kígyótbékát kiabáltok egymásra, miközben senki nem tud semmit bizonyítani.

Az ziher, hogy vaj van a szállásadó meg a te fejeden is.

Te kezdted a feljelentgetést jó magyar módi szeint. Erre jött létre ez a fórum. Habár nem ugyanaz a személytelen tmobilt meg az upct anyázni mint egy szerencsétlen nénit, aki épp nem tud neked 2 fokkal melegebbet csinálni hiába próbál. Ha névtelenül bemószerolsz valakit, számíts rá, hogy ő is védekezik. Tény, hogy nem a legokosabb módon. Neked is meg neki is Jobb lett volna ha csöndben maradtok. Igaz, akkor min szórakoznánk ilyen jól? :-)

Meséld már el minek maradtál ott 2 napot ha ilyen borzasztó volt? Miért nem mentél haza rögtön, vagy ha este érkeztél és már nem tudtál akkor másnap reggel? Vagy miért nem mentél máshova?

Nem esett le a tantusz, hogy valószínű azért nem kellett kifizetned a teljes második napot, mert nem tudtak plusz radiátorral és takaróval sem segíteni azon, hogy fázol? Megpróbálták, de nem tudtak. Nem érzed az ellentmondást?Megköszönted szépen az árengedményt majd feljelentgetsz. Kicsit ambivalens a viszonyod magadhoz is, ugye? Na jó, tudjuk be annak hogy állapotos vagy.

Szaunázni 7 hónapos terhesen, egyedül tényleg nem ajánlott, kérdezz csak meg orvost! Mi van ha elesel, a hirtelen melegtől bármi történik? Akkor is a szállásadó a hibás, ugye?

Ki kellett volna vinniük az állomásra,ebben igazad van. Elég hülye a néni, hogy erre már kiakadt, most talán megtanulta ő is a leckét.

Több sikert a gyerekhez! Ki ne mozdulj a szobából mert issszzonyú zimankó van ám!

Na ciao, kezdődik a meló.

Dr.Bio74 2009.01.07. 09:30:03

Nos, korrektségben PC vitte nálam eddig a pálmát. Az igazság pedig mán nem is érdekel.

Dr.Bio74 2009.01.07. 09:32:33

Érdekes, a PC nálam mindig túlmelegszik, és akkor fagy meg.

Gumidomino 2009.01.07. 09:35:18

Tudom hogy ezt már senki nem olvassa csak szeretnék egy kicsit puffogni (megint) amiatt, hogy a homárnál magasról lesz*ják azokat, akik a munkahelyükről interneteznek és olyan szavakat tesznek a címbe mint SZEX!!!
lemaradok arról a posztról!!!
megnyitni se tudom a tiltólista miatt!!!
EZ FONTOS!!!

Dr.Bio74 2009.01.07. 09:38:32

Gumidomino

Nyugodj meg, én elolvastam, és nagyon sajnállak, de tényleg, szar egy munkahely lehet. Magát a szexet sem engedik, vagy csak a kommentálását?

Rui Blaaz 2009.01.07. 09:45:48

@lorklaze:
na mibe, hogy te is vendéglátózol?
amúgy magyarosan
ó, te fasz

kisgalád 2009.01.07. 09:56:13

@Rui Blaaz: :)))))
Egyébként ne fáraszd magad. Aki sötét, azzal sose fogod megértetni, milyen sötét, hiszen nem fogja fel-mert sötét. 22-es csapdája...

elwood 2009.01.07. 10:04:16

Gumi bekommentezzem ide ? Nem sokról maradsz le egyébként. Szilyt meg Gabrisesztert lekorlátozták valami sexsite-on.

Gumidomino 2009.01.07. 10:34:16

Bio74 2009.01.07. 09:38:32

ugye? siralom. szenvedek.
szex a munkahelyen? mi vagyok én, hagyma?
:DDD

elwood 2009.01.07. 10:04:16

köszi. de nagyon ritka az a poszt itt a homáron ami többet érne mint a hozzáfűzött kommentek. úgyhogy ha nem felejtem el, este úgyis elolvasom. :)
addig meg próbálom kiűzni a fejemből szilyt meg gabrisesztert egy szexsite-on...

schokobanane (törölt) 2009.01.07. 11:07:39

@Walter Melone:
Az olyanokat se fogom megérteni soha, akik ilyenkor rögtön előkapják az érintettek iwiwes meg fészbúkos adatlapját, és azokon nyammognak. Neked most valami pluszinfót ad a történtekhez az, hogy a csaj szőke vagy épp vörös, vagy hogy kik a barátai?
Szánalmas vagy.

schokobanane (törölt) 2009.01.07. 11:09:59

@Gumidomino:
Te, olyan nyomoroncnak tűnik az a poszt már így az főoldalon, hogy bele se néztem. Szerintem nem maradtál se semmiről.

Walter Melone (törölt) 2009.01.07. 11:14:11

@schokobanane:


Szó volt itt arról, hogy arctalanul megrágalmazni egy szolgáltatót, pláne, ha az családi vállalkozás, vajon mennyire etikus.
Nos én egyenlőség párti vagyok. Ha kirakja magát az internetre, biztos nem bánja, ha mások is látják a fotóját, adatait, bármit...
Mi is ezzel a baj?

lorklaze 2009.01.07. 11:24:32

Már vártam mikor kezd valaki utána nyomozni. Tanulság: ha névtelenül feljelentesz érdemes nem az általános nicneved használni! Eddig semmit nem tudtunk PC-ről. Így jár aki az internetet kicsinyes bosszúvágya kiteregetéséhez használja. Ezzel ugyanis vállalta azt is hogy ő is kap hideget meleget. Ő kezdte, viselheti ő is a következményeit, nem mintha baromi nagy következményei lennének az ő számára.

RuiBalaz: isten ments, hogy valaha is vendéglátás közelébe menjek. Hogy hisztis, inkorrekt, kötekedő, bosszúálló, feljelentgető emberekkel kelljen foglalkoznom akik azt hiszik párezerért kacsaláb meg toronyóra jár lánccal? Még a szőr is feláll a hátamon, brrr. Pénzügyi területen dolgozom.

schokobanane (törölt) 2009.01.07. 11:41:36

@Walter Melone:

Nem fogom neked részletesen magyarázni a különbséget. Aki szolgáltat, hirdeti is magát, és abból él, hogy ismerik, így szembe kell néznie azzal, ha olykor negatív kritikát kap. A magánszemély pedig magánszemély. Kicsit gondolkozz el ezen. Az önbíráskodás különben se a te feladatod, ha a szolgáltató nem kívánta feltüntetni a nevet, te milyen jogon ráncigálod elő. A jellemeden amúgy se sokat javít, akárkinek van igaza.

A hozzád hasonló hülye kíváncsiskodók linkkel együtt érdekes módon mindig akkor bukkannak fel, amikor bizonyos dolgok miatt anyázni lehet a posztolót. Olyankor soha senkinek nem jut eszébe, amikor közösen lehet szidni a szolgáltatót. Jaj, mért van ez?

Walter Melone (törölt) 2009.01.07. 12:27:39

@schokobanane:

"A hozzád hasonló hülye kíváncsiskodók linkkel együtt érdekes módon mindig akkor bukkannak fel, amikor bizonyos dolgok miatt anyázni lehet a posztolót. Olyankor soha senkinek nem jut eszébe, amikor közösen lehet szidni a szolgáltatót. Jaj, mért van ez?"


Azért mert minket hülye kiváncsiskodókat, érdekel, ki az a szerencsétlen aki egyedül szilveszterezik pedig nem úgy tervezte, majd a vendéglátóján tölti ki kicsinyes bosszúját. Elhiszem, hogy nem érezte jól magát, de ez elsősorban nem a vendéglátásnak, hanem a férfi társaság hiányának lehetett köszönhető. Nem csoda, hogy ilyen körülmények között semmi sem felelt meg/nem volt elég jó.

De ezért világgá kürtölni, hogy micsoda egy szar hely az a Borostyán vendégház, szerintem nem fer. Vagy, ha mégis megteszi, és álnéven teszi, akkor találjon már ki egy olyan nevet amit eddig még sehol sem regelt be.

Ha erre sem képes, akkor már csak a te nagyra becsült védelmed mentheti meg a nyilvános megaláztatástól. Ugye?


"ha a szolgáltató nem kívánta feltüntetni a nevet, te milyen jogon ráncigálod elő."

Tudod, nyilvános adat. Ő osztotta meg magáról ezeket az interneten. Gondolom, ha titok volna, nem tette volna.

Dr.Bio74 2009.01.07. 12:32:13

Én jól éreztem magam szilveszterkor, pedig nem volt férfi társaságom, de nő lehetett volna több is.

gonnaburninflames 2009.01.07. 12:33:57

lorklaze 2009.01.06. 23:35:50

"mondd már meg hol vájkált bárki a nőci magánéletében?"

Senki nem beszelt, arrol, hogy maganeleti vajkalas tortent vagy szemelyes adatot adott volna ki a vendeghaz.

Fuss neki es olvasd el megegyszer amit irtam.

Azt mondtam, hogy szemelyeskedtek a vendeggel, miutan az szovatette X serelmet a szolgaltatassal kapcsolatban.

Ha nem tudjatok kezelni az embereket es a veluk gyakran jaro konfrontaciokat, akkor lehet mas foglalkozast valasztani.

uff,
Buksi (vagy valami hasonlo)

gonnaburninflames 2009.01.07. 12:42:05

kisgalád 2009.01.06. 23:54:01

"Ha nem látod a sorok közti hamisítatlan női rosszindulatot"

Pontosan errol van szo a tipikus noi szurkalasok.

Lorklaze tuti no es tuti van kapcsolata a vendeghazzal.

Kedves, amit csinalsz, az nem a vendeghaz jonevenek megvedese, hanem meg jobban rontod a helyzetet.

Ha pedig semmi kozod nincs hozzajuk, akkor meg nehezen fogod megmagyarazni minek akarod ekkora vehemenciaval lerugni a postolot.

uff,
Buksi (vagy valami hasonlo)

gonnaburninflames 2009.01.07. 12:52:10

Walter Melone · waltermelone.blog.hu/ 2009.01.07. 11:14:11

Jee, megjott Lorklaze parja.

Erdekes modon a homar torteneteben rengeteg olyan bolt, szolgaltato volt aki felnott modon tudta kezelni az ot ert kritikakat.

Nem emlekszem ra (persze lehet, hogy volt), hogy valamelyik is ilyen kicsinyes bosszuhadjaratot inditott volna.

Ti most a vendeghazat akarjatok megvedeni, vagy bosszut allni a kritika miatt?

gonnaburninflames 2009.01.07. 13:02:06

lorklaze 2009.01.07. 11:24:32
"Már vártam mikor kezd valaki utána nyomozni.:"

Micsoda veletlenek ugyebar... :)

belekotyogok 2009.01.07. 13:03:39

@princessophia: hehe, akkor arról inkább ne beszéljünk, hogy Tokajban majdnem szállás nélkül maradtunk, mert a barom panziós kiadta a szobánkat, mert úgy gondolta, hogy biztos nem megyünk már (kb a megbeszélt idő után egy órával érkeztünk)

Walter Melone (törölt) 2009.01.07. 13:03:59

@gonnaburninflames:

Ennek a nőnek volt egy elb@szott szilvesztere, és most a vendéglátóján áll bosszút. Persze lássuk be van némi tanulni való még ott a profi vendéglátást illetően. De ez nem is egy szálloda vagy akár egy ***panzió volt, hanem egy vendégház. Ahol azért kicsit más követelmények vannak, mint egy osztályozott helyen.

Nem tisztem megvédeni egyik felet sem, de engem jobban zavar ez a kicsinyes "arctalan" feljelentgetősdi, mint az, hogy ezer forintot kértek a transzferért.

Másrészt majdnem biztos, hogy olvasta ezeket a sorokat a hölgyemény, mégsem bírt itt megnyilvánulni, mint ahogy azt mások megtették már előtte. Sztem védje csak meg magát ő, mint ahogy a vendéglátók is megtették.

lorklaze 2009.01.07. 13:04:37

Kedves Buksi (vagy valami hasonló),

Na, ebédszünet helyett hergeljelek még beneteket kicsit?? :-) A vendégháznak tökmindegy, így is úgy is elrontottuk a hírnevét. És kit érdekel PCn meg azon a 10 emberen kívül aki még kommentel? Holnap már más poszton döhönghetünk pro vagy kontra :-) Pont azért adom elő a védőügyvédet, hogy essen már le hogy a feljelentés kultúrája gáz, azért, bakker.

Azért amiért Te ennyire biztos vagy benne, hogy PC maga a szent szűz. Igen, igen ez a fórum erre szolgál, emlékzetessük magunkat. Védjük meg az egyszeri embert az óccsó vendégházak ármánykodásaitól! :-) Nem kell olyan véresen komolyan venni, nyilván minden szolgáltató ( legyen az multi vagy vidéki néni), elő tud rángatni néhány hidegleléses:-) ügyfelet, és nem ment csődbe tőle.
Imho mindent kitárgyaltunk amit erről lehetett, nem?

Megyek inkább a frissebb posztokat nézegetni.

Ciao

Walter Melone (törölt) 2009.01.07. 13:09:17

Most látom, hogy hozzászólt, úgyh a nem kívánt rész törlendő.

gonnaburninflames 2009.01.07. 13:12:40

Walter Melone · 2009.01.07. 13:03:59

"Ennek a nőnek volt egy elb@szott szilvesztere, és most a vendéglátóján áll bosszút."

Te ezt honnan tudod?

"Persze lássuk be van némi tanulni való még ott a profi vendéglátást illetően. De ez nem is egy szálloda vagy akár egy ***panzió volt, hanem egy vendégház. Ahol azért kicsit más követelmények vannak, mint egy osztályozott helyen."

A vendeghaz mar 10 eve mukodik, ha ennyi ido utan ekkora hibakat vetenek, akkor valami ott nagyon rosszul megy.


"Nem tisztem megvédeni egyik felet sem, de engem jobban zavar ez a kicsinyes "arctalan" feljelentgetősdi, mint az, hogy ezer forintot kértek a transzferért."

Hat probalhatsz ekkorat hazudni, de nem lesz tul hiheto. Azzal, hogy idot es energiat fektettel abba, hogy utanajarj a postolo kiletenek, az elegge egyertelmu hogy nem indok nelkul tortent.

Nem tudod kezelni a konfrontaciokat, te sem. Az, hogy valaki ir egy kritikat, az nem feljelentosdi, hanem egy sajnalatos negativ tapasztalat.

Egy epeszu es felnott ember es szolgalto teljesen maskeppen kezelte volna a kerdest.

"Másrészt majdnem biztos, hogy olvasta ezeket a sorokat a hölgyemény, mégsem bírt itt megnyilvánulni,"

Hasznald a felfele scrollozas gombot, es megtalalod.

gonnaburninflames 2009.01.07. 13:15:34

lorklaze 2009.01.07. 13:04:37

"Azért amiért Te ennyire biztos vagy benne, hogy PC maga a szent szűz."

Mar vartam. Kicsim, soha nem allitottam hogy a postolo szuz, egyetlen sorban sem vedtem ot.

A vendeghaz reakciojara valaszoltam mindvegig, ami taplo es ostoba.

Most hogy mar ki lett rakva a postolo valamifele szemelyes informacioja, latom hogy lenyugodtal, mert hatalmas revansot vettel.

Levego kifuj, elvezd a napsutest.

lorklaze 2009.01.07. 13:36:14

Gonnaburninflame

10 éve működik a ház és ekkora hibát vétenek???Nos, ki nem hibázik? Tudjátok, az első követ az vesse rá, aki soha nem hibázik.

Megfordíthatjuk. 10 éve imho nem tudna működni ha az lenne az általános módszer, hogy 17 fok a szándékolt hőmérséklet a szobában és vacak a reggeli. Minden éremnek 2 oldala van, újra csak ezt tudom mondani.

Egy apróság. Én is végignéztem a weboldalukat, van pár beszkennelt vélemény (mielőtt még jönne a gyanúsítgatás, hogy ők írták vagy esetleg én:-) a vendégkönyvükből. Voltak páran akiknek bejött a hely is meg a reggeli is, nahát:
www.borostyanpanzio.hu/hu/rolunk/

Levegő kifújva, élvezem a zimankóóótt!!! Szánkóra fel! És kevesebb feljelentést az újévben mindenkinek! :-)

gonnaburninflames 2009.01.07. 13:51:54

lorklaze 2009.01.07. 13:36:14

"10 éve működik a ház és ekkora hibát vétenek???Nos, ki nem hibázik? Tudjátok, az első követ az vesse rá, aki soha nem hibázik."

Csak szolok, hogy elegge immunis vagyok az effele ures kozhelyes marhasagokra, szoval a fenti mondatodat elolvastam, de minimalis jelentoseggel sem ertekelmezem.

A mondat Dinnyefejunek lett cimezve, o probalt olyasmivel operalni, hogy "Persze lássuk be van némi tanulni való még ott a profi vendéglátást illetően."

Ha a vendeghaz 10 eve uzemel, akkor olyan alapveto dolgonak egyertelmunek kell lennie, mint futes.

"Én is végignéztem a weboldalukat, van pár beszkennelt vélemény (mielőtt még jönne a gyanúsítgatás, hogy ők írták vagy esetleg én:-) a vendégkönyvükből. Voltak páran akiknek bejött a hely is meg a reggeli is, nahát:
www.borostyanpanzio.hu/hu/rolunk/"

Szerintem semmi szukseg nincsen arra, hogy vedd oket, elvegre semmi kozod hozzajuk.

lorklaze 2009.01.07. 14:03:58

Kedves gonnaburninflames, imho, túl komolyan veszel engem meg magadat is. :-)

Ez egy feljelentő, veszekedő agymenésterep, igaz? Én felvettem egy szerepet, ami jelenleg itt az ördög ügyvédje, te meg pont aszreint reagálsz ahogy kell. Jól szórakozunk, nem? Bele is fáradtam a hergelésbe. Tényleg rá lehet kattanni úgy látszik. Kellemes további flémezést.

gonnaburninflames 2009.01.07. 14:28:03

lorklaze 2009.01.07. 14:03:58

Koszi a megrendito vallomast, hogy csak reszelgeted a kormeidet, mert egyebkent szetrobbantam volna a duhtol, annyira felkavart ez a poszt.

Ertekelem.

princessophia 2009.01.07. 19:07:23

@belekotyogok: Mondom, hogy szóljatok!:)
Azt is mondtam, hogy itt is vannak kivételek.Sajna.

facsipesz 2009.01.07. 20:21:12

lorklaze, szerintem ez kezd kurvagáz (értsd: átlátszó) lenni...

facsipesz 2009.01.07. 20:35:01

@gonnaburninflames:

"Nagyon sok szolgaltatos meg iszonyuan nem fogja fel, hogy a hirnevvesztes sokkal rosszabb mint a penzbeli. "

Így van! Én pont így választottam számlavezető bankot: amelyikről nem volt még poszt...

Plusz a Homár segített, nehogy betévedjek a miskolc-tapolcai Remete panzió (vagy mi is volt) parkolójába (a kapuból fordultam vissza, de ez egy másik történet)...

Itt is simán elképzelhető, hogy az ügyfél volt a hunyó, de mennyivel frankóbban kijöhetett volna a vendéglátó egy kulturáltabb levéllel, ehelyett a személyeskedő kioktatás helyett. Mert most pórul járt, de csunyául. Nekem pl. eszem ágában sem lesz arra járni. Ez már rögtön pénz neki a lecsóban. És ha már ketten vagyunk így, akkor már számolhatja is cash-ben, amit ezzel a stukkó stílusú levéllel elért.

Lásd HH: ott 1000% a vásárló volt a paraszt, a tulaj meg rájött, hogy egy gatya áráért megtarthatja a hírnevét (sőt!), és nem az ügyfelet kezdte el fikázni (ó, pedig mennyire lehetett volna és meg is érdemelte volna), hanem bevállalta azt a kis bukót, ami egy ilyen nyilvánossággal jár.

urbanlegend 2009.01.07. 22:42:54

Jaj, bazdmeg. Már alig várom, amikor a fogyasztóvédelem is így reagál: "Kiss József panaszát nem vizsgáljuk tovább, mert tudomásunkra jutott, hogy fél éve nem volt nővel." vagy "Kovács Juci feljelentése vélhetően alaptalan, mivel az orvosa lejelentette, hogy a hölgy menstruál."

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2009.01.08. 04:18:18

tökös válasz :) az nem érdekel, hogy kinek van igaza.

F(r)osch & tsa. 2009.01.08. 08:45:19

Egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy komolyan itt tarthatunk, hogy itt van egy vendéglő üzemeltetője, és valahogy tudomására jut, hogy valaki valami rosszat mondott az ő vendégházáról, és akkor itt majd ő megmondja a tuti. Na hát ne is haragudjatok már, de elhányom magam. Mi a f*szom van ebben az országban? Milyen mentalitás ez?? Te vendéglős! Bazd meg, hogy ennyire gyökér vagy. Miért nem lehet felfogni végre, hogy " A VEVŐNEK MINDIG IGAZA VAN "? Igazából nagyon nem hozott lázba a hölgy posztja sem, na de EZ a válasz az, ami után biztos, hogy nem néznék el oda, mert ahol ilyen a reakció, nem fogom azt mondani, hogy bizony most lehet,hogy a vendéglősnek van igaza. Undorító.
Hányjál szögesdrótot te baromarcú!

Mellesleg az sem menti fel, hogy ilyen kis családi vállakozásos vendéglő. Attól még kéne tudnia az alapvető dolgokat.

Mérgező Hulladék 2009.01.08. 14:55:31

A '...' használatában már-már megközelíti Lakat T. Károlyt. Neki egy másfél oldalas cikkében közel 90-et számoltam össze. Bár az a szerencsétlen stabilan három darab pontot használ egymás mellett, a posztíró négyet-ötöt. Ez a jövő útja.

kisgalád 2009.01.09. 00:23:08

@Mérgező Hulladék: Nem a jövő útja:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDÉhez még nem nőtt fel a vendégház, de ami késik, nem múlik.:)) Jövőre tuti kamerát szerelnek a szobákba, hogy jobban vigyázhassanak a nagyra becsült vendégek magánügyeire...:))))
Jaj, bocs:........

peer chi 2009.02.18. 15:22:37

a végállapot (eredmény):

"... A Kft–t a fogyasztók megtévesztő tájékoztatása miatt fogyasztóvédelmi bírsággal sújtjuk."

(a vonathozszállítás ügyében. a honlapjukon már a pénzértszállítás sem szerepel. :-D)

ennyit erről. nemmegmondtamhogy Magyarországon MŰKÖDIK a fogyasztóvédelem?!
süti beállítások módosítása