Tékozló Homár

Leniggerezte a külföldi vendéget a Palatinus trágár kabinosa

2009.08.04. 07:17 | ge | komment

Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt.

Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős baráti társasággal úgy döntöttünk, hogy a nyári forróságot a Palatinus strandon tesszük elviselhetőbbé. A pénztárak előtti kígyózó sor szerencsére gyorsan fogyott, viszonylag hamar bejutottunk. Ezek után kezdődött a döbbenet, amiről korábban nem tudtam volna elképzelni, hogy egy európai főváros egyik legdrágább strandján (felnőttjegy 2400 Ft/fő) bekövetkezhet, mégis megtörtént.

A problémák ott kezdődtek, amikor egyik barátom (magyar szakos bölcsész, ~170cm magas, halkszavú) észrevette, hogy kifelejtett valamit a táskájából, és a kabinossal a szekrényt mégegyszer kinyittatta. A kabinos (50 körüli, bajszos, fülbevalós úriember) sűrű bazmegolások közepette, emelt hangon közölte, hogy ő a jattból él, és még sokan várnak rá, meg különben is, mit képzelünk, hogy ugráltatjuk őt. Hozzáteszem, hogy volt olyan nap, hogy 3x-4x mentünk nap közben vissza a szekrényhez és a valóban készséges és segítőkész kollégájának a nap végén adtunk is „jattot”.

Ekkor odalépett hozzá egy fekete turista, és félve megkérdezte, hogy „Do you speak English”, mire válaszul szintén veszekedős stílusban megkapta, hogy „szpík, a kurva nigger anyád”. Remélhetőleg nem értette, és nem viszi hírét szülőhazájába. Eddig szép minden, most jön a furcsaság…

Távoztunk, de az ajtóból visszatértünk, mert szokatlan ordítozást hallottunk. A kabinos úr épp egy másik társasággal üvöltözött, bazmegolások és kurvaanyázások közepette köszölte velük, hogy csak ő van egyedül, meg különben is… A srácok (később megtudtuk: erdélyi magyar turisták) döbbenten álltak, és felajánlották, hogy csak adja oda a kulcsot, szívesen kinyitnak-bezárnak ők. Erre megkapták, hogy a kulcs nála van, hogy a „picsába” adja azt oda? Majd egy újabb szekrény-szakaszt a lezáró padokat szétrugdalva szabaddá tett, és így lehetővé vált az átöltözésük.

Ilyen bevezető után fürödtünk-napoztunk egy jót, és reménykedtünk, hogy este már nem ő lesz. Kollégája volt (vékony, hosszú hajú, szintén 50 körüli), aki nagyon készséges, és még jattot is kapott…

Úgy érzem felesleges megírni, hogy mélyen felháborít az eset, hogy 7200 forintot fizettünk egy valóban elit helyen, és el kellett viselnünk, hogy egy alkalmazott minősíthetetlen, kocsmába sem illő stílusban szó szerint bazmegoljon és kurvaanyázzon velünk.

Jelen levelet eljuttattam az üzemeltetőnek, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-nek és az index.hu internetes portál Tékozló Homár c rovatának is.

Cs.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2009.08.04. 20:30:14

@Volti:
"Sajnos ezt a szót biztos ismeri, mert ez a legnagyobb sértés"
Ja :o)))))
Ismerni biztosan ismeri, de abban mar nem vagyok olyan biztos, hogy erti is!

state (törölt) 2009.08.04. 20:30:34

@hagyma: ha már a feketékről van szó, had tegyek fel egy kérdést:az USA-ban mekkora sajtóvisszhangja van annak, hogy Obama lehet, hogy tényleg Kenyában született?Arra gondolok, hogy most egy ügyvédnő az eredeti születési bizonyitványával/mármint Obamáéval/próbálja ezt bizonyitani.Magyarországon erről ugyanis mélyen hallgat a sajtó.Mindenkitől bocs az OFF-ért

rózsarózsa (törölt) 2009.08.04. 20:31:08

@morrisal_:

"Most meg ő a szegény megalázott. Leszakad a pofám."


Kinek a szemében szegény megalázott?

Saját maga,szűk családja.

A riporternő meg tájékozatlan volt.

Átlagarcú 2009.08.04. 20:33:00

@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr: Értem a felháborodásod, de nem értek veled egyet. Tegyük fel, hogy a pala látogatóinak keresztmetszete nagyjából azonos az ittenivel.
Belegondolni is rossz, hogy mi történne, ha egy fekete kezet emelne egy fehérre, tökmindegy miért. Ott helyben meglincselnék.
Ha te tennéd ugyanezt, mindenki hallgatna, mint szar a fűben, meg a kabinos is tanulna belőle.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.04. 20:35:37

cimkék:naiv ügyfél,Füred,befürdés

zauberpferde (törölt) 2009.08.04. 20:42:26

@Attilajukkaja: Hát igen, most megbuktam!
Ebből is kiderült, mennyire tapasztalatlan vagyok a pártélet rejtelmeiben.

Vichy 2009.08.04. 20:44:42

A kabinosokat is ma Gyógyfürdő ZRT-nél fürdőaszisztensnek hívják!
Jobb ha tudjátok,ha elveszne az a bizonyos kulcs..-)

Attilajukkaja 2009.08.04. 20:45:22

@zauberpferde:
Nem baj, mindenki igy kezdi. Oszt ugy belejon, hogy ihaj! Le sem lehet majd allitani teged.

Attilajukkaja 2009.08.04. 20:48:58

@REPARATUR:
Szerintem a panaszos az elit szot a "draga" helyett hasznalta, ezzel is utalva arra a fonoksegnek, hogy Bazdmeg szaki nem igazan uti meg azt a szintet, amit az emberek elvarnanak egy ilyen helyen. Szerintem ez egy ugyes politikai fogas volt a panaszos reszerol, ha el akar erni valamit a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-nel :o)

Attilajukkaja 2009.08.04. 20:52:04

@Vichy:
Bazdmeg szakit szerintem szolithatod Atyauristenek is, akkor sem nyitja ki a szekrenyedet, ha elveszett a cetlid (vagy mid). Persze ha megfizeted, az mas....

csodalámpa 2009.08.04. 20:52:36

@jesszum:
nem a jattolás védelmében mondom, de a fürdőkben dolgozók "hivatalos" fizetése röhejes.
Úszómesterek pl minimálbéren (gondolom kabinosok dettó), a gyógymasszőrök 75 000 körül kapnak (napi 12 óra, ha sok a vendég, csak ebédre állhatsz meg...)
én mindig adok a kabinos néninek egy százast, és amikor TB-re jártam masszíroztatni, a masszőröknek is adtam.
A nap végén egyébként a legtöbb helyen a műszak elosztja a "bevételt" (hogy pl az úszómestereknek is csöppenjen valami)
Sztem eléggé szarrágó dolog 1-200 forinton picsogni.
Persze a posztbéli kabinosnak én is csak egy jól irányzott tökönrúgással jattoltam volna :)

zauberpferde (törölt) 2009.08.04. 20:57:01

@Attilajukkaja: Lehet, lehet!
Akkor startoljunk rá! Én is tudnám élvezni a képviselői kiváltságokat. Persze, csak az adómenteseket, mert fizessenek a csicskák. Vagy miért mi hozzuk a törvényeket? Kisnyúlért dolgozzunk éjt,-nappallá téve?

Attilajukkaja 2009.08.04. 21:05:38

@zauberpferde:
Latom raereztel az izere. Mar nem is gyulolod a politikat :o)))

Thames30 2009.08.04. 21:07:53

Nem olvastam vegig a 330 kommentet, de vki legyszi mondja meg, miert vagyunk ilyen primitiv nemzet, hogy a feketeket "niggereknek" vagy akarcsak "negereknek" hivjuk? Minden mas civilizalt nemzet minimum "feketeknek" hivja oket. Olyan nagy dolog lenne, ha a magyar ember is igy hivna oket?? Tiszta szegyen...

Attilajukkaja 2009.08.04. 21:08:18

@csodalámpa:
Sajnos ebben is van valami. Az orvosok kozott is van egy jopar, aki az alberletet sem tudna kifizetni, ha nem fogadna el a paraszolvenciat. Es ez mar az adobevallasukba is be van epitve, igy az jar rosszul, aki nem fogad el semmi penzt a betegtol!

Attilajukkaja 2009.08.04. 21:18:55

@Thames30:
Nekem meg a neger szoval sincs semmi bajom (olyan, mint a cigany a romaknal), nem banto, csak most kitalaltak, hogy nem eleg PC. A latin negro=fekete szobol ered. De a nigger az kifejezetten az. Azt csak akkor hasznalja valaki, ha meg akar bantani egy feketet! A magyar nep pedig sajnos eleg xenofob (idegengyulolo) es rasszista. Sajnos. Talan azert, mert a tortenelmunk folyaman eleg sokat bantottak az idegenek. Mivel Europa kozepen fekszunk, mindenki rajtunk gazolt at es abban nem volt sok koszonet.

Thames30 2009.08.04. 21:28:13

@Attilajukkaja:
Megalapozott lehetne a rsszizmusunk a feketek fele, ha ok is atgazoltak volna rajtunk, de 1990 elott nem is igen lehetett feketet latni az oszagban... Masreszt: a magyar nyelv nem latin eredetu nyelv, szoval csak azert mert a latinban a fekete negro, nekunk ehhez nem sok kozunk kellene legyen. Szerintem. Amiota az eszem tudom feketeknek hivom oket, pedig Magyaorszagon nottem fel, raadasul sajnos eleg rasszista csaladban. Talan eppen ezert sosem tudnam oket sem "negereknek" sem "niggereknek" hivni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 21:32:27

@state:
hat nem kozponti kerdes
a rendror lehulyezese nagyobb vihart keltett
van aki azt mondja kenyaban szuletett es 2-3 hetesen itt " anyakonyveZtettek"
a papirjai rendben vannak az tuti igy meg marad 3 evig elnok
es nem tovabb az tuti

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 21:36:05

@Attilajukkaja:
nonono

kifejezetten banto
szolgat
rabszolgat jelent

neger nigger ugyanaz
most a velemenyemet nem mondom el errol, de van
de nem neger es nem nigger
ha idejossz eszedbe se jusson hasznalni
/ha mas is hallja/

state (törölt) 2009.08.04. 21:36:27

@Thames30: való igaz a feketék soha nem gázoltak át rajtunk és soha nem is akarták felvásárolni a hazánkat a ""sorstalanokkal""ellentétben.Ezért tényleg nem érhető a feketékkel szembeni gyűlölet

state (törölt) 2009.08.04. 21:40:37

@hagyma: köszönöm a választ.Nekem egyébként szimpatikus Obama,annak ellenére, hogyha USA-állampolgár lennék, akkor a republikánusokra szavaznék

Thames30 2009.08.04. 21:45:57

@state: Hat ez az. Talan 4-5 generacio mulva mar mas mentalitassal fog rendelkezni kis orszagunk. Valoszinunek tartom, hogy a kommunizmus tette ezt velunk. Ugyanis nemcsak mi, de az osszes (korabban kommunista) kelet europai orszag ilyen. A svajciak, osztrakok a meg nyugatabbra levo orszagokat nem is emlitsem, miert nem ilyenek?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 21:46:55

@state:

nekem sincs vele bajom de nem szimpatikus
3 ev mulva mar szavazhatok
nem ra fogok
nem azert mert fekete
repuklikanus vagyok
erosen
/halkan zarojelben. sok amerikai republikanus, aki valljuk be sose szavazna nem feherre veri a fejet a falba hogy nem ment el szavazni/

es meg egyszer nem a borszin miatt
a republikanus az republikanus, sikerult ehy vesztes elnokjeloltet talalni

Thames30 2009.08.04. 21:48:24

@hagyma:
ha idejossz eszedbe se jusson hasznalni
/ha mas is hallja/

Mi az, hogy "ha mas is hallja"? Latod, itt a gond!

state (törölt) 2009.08.04. 21:52:48

@Thames30: a kérdésedben benne van a válasz és teljesen egyetértek veled, valószinüleg a a kommunizmus miatt van ez.És sajnos még most is poszt-kommunizmus van nálunk, ami az életünk minden területére kihat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 21:58:03

amugy olyan vihar volt hogy 3 oran keresztul egy parkingarageben ultun Maryvel
nem lehetett bejonni a hazba
volt kocsi amelyiknek csak a teteje latszott a viz alatt
25 meterre voltunk a lakasunktol es megkozelithetetlen volt
most 5-kor jon meg egy de mar itthon vagyunk

state (törölt) 2009.08.04. 21:58:26

@hagyma: hát, igen tényleg vesztett a republikánus-jelölt, de a vereségében-szerintem-Bush háborus politikájának is nagy szerepe volt-szerintem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 22:00:57

@Thames30:
mer neha kijon az emberbol
csak ugy
es nem vagyok rasszista
neha kijon
ez van
es javasoltam tobb ember elott eszebese jusson senkinek mert lecsukjak
igen neha ha valaki hullye Marynek mondok csunyakat
de tole meg sose hallottam, O itt nott fel
teszem gyorsan hozza nem egyszer hivtak mar white trashnak
szoval ezek vagyunk mi emberek

state (törölt) 2009.08.04. 22:02:05

@hagyma: huh, ez durva, mármint a vihar.Remélem, azért a házatok egyben maradt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 22:04:31

@state:
igaz de ne menjunk bele a politikaba

azt azert egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy akar egy bazmeg is kijojjon valaki szajabol amikor dolgozik es a vendegeibol el
a kurva annyarol mar nem is beszelek
ha igaz amit a posztolo leirt siman kirugni
lecsukni

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 22:06:56

@state:
30 emeletes
ennyi viz azert nem jott
de nagyon sok
az alagsort elontotte

benne voltunk a tv-ben is
york street 4-ik utca sarka
de nem csak mi

Thames30 2009.08.04. 22:08:21

@state:
Asszem sosem megyek mar haza :-( pedig imadom Budapestet. Ez van.

Attilajukkaja 2009.08.04. 22:09:53

@Thames30:
A magyarok rasszizmusa nem a feketek fele iranyul, hanem MINDENKIRE. Teljesen mindegy milyen tipusu idegen, ha egyszer szines a bore. Ugy altalaban a xenofobiara gondoltam, amikor a tortenelmunket emlegettem.
Het evet huztam le Washington DC-ben, ahol a fekete populacio eleg magas. Ott mast nem lehetett hasznalni, csak az afro-amerikai kifejezest. Tisztaban vagyok a helyzettel.
A neger nem magyar eredetu szo, de latin nyelvjarasokban ugyanazt jelenti, mint angolban a blackman. Semmi rosszat. A nigger viszont mindenhol rossz. Amerikaban talan a negro es a nigger kozott eleg nagy az athallas, ezert nem kedvelik egyiket sem, de Magyarorszagon nincs semmilyen rossz jelentese. Ott van pl. a neger csok. En nem szeretem, de nem azert mert ruhellem a nevet :o)

Attilajukkaja 2009.08.04. 22:19:20

@Thames30:
Ja, es ha Magyarorszagon valakit le lehetne csukni primitiv, kulturalatlan, bazdmegezo, rasszista viselkedesert, akkor az orszag nagyobbik resze mar ulne! Most meg plane beindult a dolog! Kifejezetten divatos dolog rasszistanak lenni.

A white trash az USA-ban pedig kifejezetten a nagyon szegeny (pl. west-virginiai banyaszvideken trailer-ekben lako) reszeken es nagyon primitiv korulmenyek kozott elo feherekre vonatkozik. Ram soha senki nem mondott ilyet kint. De meg red-neck-nek sem neveztek, ami szinten nem tul hizelgo kifejezes, bar teljesen mast jelent, mint a white trash. Nem tudom, mivel erdemelted ki, ha igy szolitottak.

Thames30 2009.08.04. 22:22:30

@Attilajukkaja: Miert divatos mostanaban otthon a rasszizmus? FOLEG most, hogy a vilag vezeto politikusa egy fekete ember.

state (törölt) 2009.08.04. 22:26:29

@hagyma: igy van, ha igaz a történet, akkor ki kell rúgni.
Nem tudtam, hogy 3o emeletes, azt hittem, hogy családi ház, de így is durva
@Thames30: ne légy pesszimista, lesz még-remélem-jobb ez az ország

Attilajukkaja 2009.08.04. 22:32:49

@Thames30:
Az USA messze van Europatol. Ketsegtelen, hogy amerika mindenkori elnoke nevezheto vezeto politikusnak, de errefele mas szelek fujnak. Az Europai Unio parlamenti valasztasain derult ki feheren-feketen, hogy Europa nagyon eltolodott jobbra, ami nem feltetlenul baj, persze. Viszont sokak szamara riaszto az ultrajobbosok eloretorese, ami sok helyen rasszista fenhangokkal van tarkitva. Nem csak Magyarorszagon. Nalunk ujra divatba jottek az olyan egyenruhak, zaszlok, szimbolumok, amelyek sokakat a fajgyulolo, nyilas rendszerre emlekztetnek. Ilyenek masiroznak a Hosok teren vagy a Varban Budapesten, es a falvakban. Megszaporodtak az ultrajobbos honlapok es egyaltalan nem gaz zsidozni vagy ciganyozni. Sok fiatal azt hiszi, ha ezek "eltakarodnanak", megoldodna minden problemajuk es erre bizonyos politikai erok ra is jatszanak. Mondom, nem csak nalunk.

Attilajukkaja 2009.08.04. 22:50:44

@Thames30:
Hat igen. En sem orulok neki, de nagyon sokan igen. Tul sok volt az elmult evekben a csalodas, sok feszultseg halmozodott fel az emberekben es az idegengyulolet, a masikra torteno haritas a legegyszerubb modja a gozok kieresztesenek. Ahelyett, hogy az emberek a bajban osszefognanak, meg jobban szethuznak, ami meg inkabb ront a helyzeten, mert az energiakat nem osszpontositja a lenyegre, hanem civakodasokban, egymasramutogatasokban, onzo kis csetepatekban forgacsolodik szet. Nem tudom, ez talan valami magyar atok lehet ;o)

Attilajukkaja 2009.08.04. 22:55:42

@hagyma:
Bocs, egy csomo dolgot vegul is Thames30-nak irtam le, pedig egy resze neked szolt volna :o)

ujbudai polgár 2009.08.04. 22:57:16

@Pala: mivel niggerezik, nem valószínű hogy szoci! Szerintem egy kicsit jobbra van attól...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 22:57:54

@Attilajukkaja:
azzal hogy kert a benzinkuton aprot
en meg mondtam hogy nincs

es a red neck az nem csak az


amit talalsz hogy furdokadban gurul a lejton
igen a felesegem kifejezetten videki feher no 9 testverrel amerikai zaszloval a haz elott a csaladi hazban
bar most apartmanban lakunk, megyunk carolinaba es veszunk hazat
es 2 zaszlo lesz a haz elott

Attilajukkaja 2009.08.04. 23:04:45

@hagyma:
Hat ezert nem erdemelted meg a white trash-t, az biztos :o)
Amugy a red neck az teljesen mast jelent (ezt irtam is). Azok is eleg rasszistak, mig a white trash-re ez nem jellemzo.

Es mi ez a furdokadban gurul a lejton? Hogy az lenne a white trash? :o)

Es hova mentek; Eszak- vagy Del-Karolinaba? Del-Karolina mar igazi del (amerikai ertelemben)!

state (törölt) 2009.08.04. 23:06:43

@hagyma: no, itt meg a magyar zászlót-nem vicc-megtapossa a magyar vagy a moszados "rendőr"..hát, ezért is van rasszizmus, bár a feketék szidását így sem értem

Attilajukkaja 2009.08.04. 23:14:51

@state:
Tudom, hogy csak ismetlem onmagam, de szerintem magyar embernek mindegy, hogy milyen kulfoldi: nem idevalosi, akkor tunjon a fenebe. Azt pl. erted, hogy sokan miert fikazzak a erdelyi vagy vajdasagi magyarokat? Leromanozzak es leszerbezik oket. Mert en pl. ezt nem ertem, de baromira nem!

state (törölt) 2009.08.04. 23:19:05

@Attilajukkaja: nem, ezt én sem értem.Azok ugyanolyan magyarok, mint akik a jelenlegi /Trianon utáni/Magyarországon élnek.Vagyis, aki fikázza őket az-bocsánat-egyszerűen hülye

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 23:29:34

@Attilajukkaja:


north carolinaba

ez a furdokad csak olyan jelkep volt, ha felmegy hogy red neck a googolra oreg kocsikat gurulo furdokadakat latsz

erdemeltem, nem, megkaptam
@state:
hat itt kitesszuk
es mi mind a kettot
az otlet gyurta dani eredmenyhiredeteskor jott
egymas mellett volt a ketto es egybe ertek

state (törölt) 2009.08.04. 23:34:18

@hagyma: hát, ja..mivel még mindig az USA a legdemokratikusabb ország, itt meg..inkább nem is mondom, mert az már politika

Attilajukkaja 2009.08.04. 23:34:19

@state:
Nem egeszen ugyanolyan magyarok, mint akik Magyarorszagon elnek, hanem szasszor szerencsetlenebbek, mert kissebbsegben kell elniuk, nem a maguk urai. Segiteni kellene oket, osszetartani veluk, nem pedig bantani valami olyanert, amirol ok nem tehetnek. Megis sokan ezt teszik veluk es lenezik oket. Ennel nagyobb baromsagot en is nehezen tudok elkepzelni! Ezert mondom, hogy magyar ember nem valogat, ha valaki kicsit is mas, mar gyulolkodik. Nem kell ahhoz meg szinesborunek sem lenni!

Attilajukkaja 2009.08.04. 23:43:52

@hagyma:
North Carolinaba jartunk strandolni, az Outer Banks-re. Ducks-ban vagy mas kis helyen bereltunk egy villat kisebb tarsasaggal. Nagyon klassz volt :o)
Aztan munkam soran tobbszor is elmentem a Research Triangle Parks-ba (Durham, Raleigh, and Chapel Hill). Sokat maszkaltam arra.
A furdokadrol/regi autokrol abszolut nem a red neck jutott volna az eszembe, furcsa asszociacio, de igy mar ertem!
A zaszlot itthon csak unnepekkor tesszuk ki, de van aki maskor is kint hagyja. A zaszlotaposas azert nalunk sem divat, meg ha meg is esett mar. Az ellenerzesek sokakban inkabb az arpadsavos zaszlo ellen vannak. Nem veletlenul.
Az viszont szep gondolat, hogy a hazatok ele kitegyetek mindket zaszlot :o)

state (törölt) 2009.08.04. 23:49:07

@Attilajukkaja: igen, így preciz, ahogy írtad, tényleg sokkal szerencsétlenebbek, mint mi.A gond az, hogy a pártok-beleértve a magát radikálisnak nevező Jobbikot-sem tesznek értük semmit.Ellenben-meglepő módon-a sokszor lecsőcselékezett, de nem pártként funkciónáló radikális szervezetek igen.Visszatérve a pártok hozzáállásához:ha ők ilyenek, mit várjunk a tanulatlan átlagemberektől?

elfogult 2009.08.04. 23:49:38

maskafost a kabinos szajaba tele!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.04. 23:55:28

@state:
es alegkemnyebb torvenyekkel
@Attilajukkaja:

en a masik felen eltem es megyunk vissza
asheville
imadom a hegyeket
bizony hogy kint lesz ket arbocon
ezt mar eldontotttuk
Mary szereti amagyarokat nem csak engem
es jovore megyunk haza par hetre

state (törölt) 2009.08.05. 00:02:55

@hagyma: de igazságos törvényekkel.Nálunk mmeg folyamatosan hozzák az alkotmányellenes törvényeket.Azonkivül az USA-ban adnak is, itt meg csak követelnek

TUNYA 2009.08.05. 00:07:51

Wáááhhháááá wááhhháááá régen voltam a Homáron.....Mik nem történtek itt az utóbbi napokban?EDE vs MR1 XDXDXDXDXDXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDD, Pötyi mikor jön??, meg a Horálkit mikor kapják mikrofonvégre amint üvöltve bérmegijeszti a csipás szemmel ébredőket?

Attilajukkaja 2009.08.05. 00:09:54

@state:
Hat igen, a partok kozott is van, amelyik probalkozik, de igazan senki nem tesz ertuk semmit. Talan nem tudnak. A civil szervezetek nyujtanak ne'mi segitseget, de nem politikai vonalon. Nehez ugy. De egyik part sem ocsarolja oket! Akkor a tanulatlan ember miert teszi? Pontosabban az ostoba, mert a tanulatlan nem egyenlo az ostobaval! Ostoba pedig tanultan is lehetsz.

Attilajukkaja 2009.08.05. 00:13:00

@hagyma:
Smoky Mountains? Szep videk, arra is kirandultam es tenyleg olyan kodos volt, mintha fustben allna :o)
Sok szerencset a koltozeshez :o)

state (törölt) 2009.08.05. 00:22:44

@Attilajukkaja: igen, tényleg nem azonos a tanulatlan és az ostoba, elismerem.Hogy az ostoba miért teszi?Nem tudom..talán az elkeseredettségét vagy a frusztrációját vezeti le..vagy egyszerűen csak ostoba.

Attilajukkaja 2009.08.05. 00:31:53

@state:
Igen, en is hasonlo okokra vezetem vissza a dolgot :o)
Jo ejt, jo volt veled dumalni egy kicsit!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.05. 00:50:57

@Attilajukkaja: eltem ott par evet
tulajdonkeppen csa megyek vissza
Marynek lesz uj
igen a fustolo hegyek
mas a levego
az emberek

bifoo 2009.08.05. 07:06:56

A nigger sértő. Miért nem mondta inkább ,hogy küszöbmajom.

Veg_ 2009.08.05. 07:36:26

A sok szájba kell vágni, meg ilyenek a magyarok kommentelőnek elmondom a megoldást...
Hangosan (= zeng az egész környék) közölni kell az illetővel: Mit képzel maga, hogy merészel velem igy beszélni? Azonnal jöjjön velem a főnökhöz, bárki is legyen most itt! Ha neki dumálni a várakozókról, akkor közölni, hasonló hangon, hogy akkor hivjon ide váltást, mert most jön velem a főnökéhez!
Ilyenkor piszok hamar elő szokott valaki kerülni, aki azt akarja, hogy ne legyen már botrány, viszont biza addig botrány lesz, amit jó sokan jó sokáig megjegyeznek, amig ürgét le nem váltják, és nem visznek vele együtt a bent levő aktuális főnökhöz. Ott közölni amit neked mondott, amit a feketének, stb, és hogy mindenkivel ilyen hangon beszél, ez türhetetlen, és ha ezzel igy szórakoznak, miért nem irják ki, hogy szervizdij x% még a kapunál jegyvételnél, hogy kalkuláljon vele az ember, vagy ha nem ez van, akkor meg mélységesen fogja be az illető! Valamint ilyenkor lehet még kifejteni, hogy ujságiróhoz/homárhoz/stb fordulsz, kiteregeted az egészet, valamint megérdeklődöd, mikor járt arra utoljára az antsz, vagy valaki wc minőséget ellenőrző szerv?
Nos ilyenkor az illető ürgét többé nem látod, és a jatt szót többé nem hallod.

Nálunk meg az van, hogy fizetsz 1500at, megkapod a nyitócuccost. Ha nincs nyitócuccos, ugrott az 1500, és ha kell a cuccod, gyere vissza záráskor, ha már minden szekrény nyitva, és meg tudod mondani, mi van benne, megkapod a cuccod. Viszont hogy mi hol hogyan nyitsz, az a te dolgod. Mellesleg meg mi köze hozzá másnak, mi van a szekrényedben???

LD 2009.08.05. 07:50:14

Az említett napon én is Palatinuson voltam. Kivártuk a hosszú sort és kifizettük az olcsónak nem számító jegyet. Már régen jártam arrafelé, szinte teljesen elfelejtettem, hogy milyen elképesztő idióta módon müködik a szekrény a strandon, ezért kissé bizonytalanul érdeklődtem a helyi "irányelvek" iránt, mire az említett "úriember" válasza: "Nem igaz bazdmeg! A faszom már kivan veletek!" A szekrény kinyitásának további nehézkes pillanatai azzal zajlottak, hogy elkezdte ecsetelni, hogy soha életembe ne menjek "szekrényesnek", merthogy az mekkora kib*szás, csak mindenki szolgája lehet az ember, stb..., stb...
A nap végén láttam, hogy néhányan adják neki a borravalót. Mással nem is volt elfoglalva emberünk, hiszen a legnagyobb forgalomban, amikor mindenki hazafelé tartott gyakorlatilag beosztották a munkát: Ő a pénzt szedte, míg a kolléga egyedül foglalkozott a szekrények nyitásával. A mai napig nem hiszem el, hogy ennyi pénzért egy jó gondolt hely hasonló dolgokat megengedhet magának. Azt már cask halkan jegyzem meg, hogy emellé a következő kitárgyalható téma lehetne az elviselhetetlen állapotban lévő mellékhelyiségek...egy szabadstrandon szívesebben elmennék elvégezni a dolgom egy nyilvános wc-ben! Csak "gratulálni" tudok a komplett Palatinus staffnak! Így tovább!

Puch Cavette 2009.08.05. 08:01:11

Nem is a turistat niggerezte le, csak az anyjat. Miert csusztat folyton az index?

Musso2k 2009.08.05. 08:44:24

jó arc az öreg, mindenki a helyére tesz! minek mentek strandra?
amúgy az sem elképzelhetetlen, hogy ennek az ősembernek szar napja volt, és ő csak ilyyen kifinomult módon tudja levezetni. ezzel vagyunk még így egy pár millióan:-)

shubby 2009.08.05. 08:54:51

@B@nális Coitus: Nem hinném hogy bárki igy vélekedne rólam 1 helyesirási hiba miatt, ahogy vélekednek Rólad, és a párfogásodba vett faxkalapról aranytökü kedves kommunista barátom, vagy elvtárs talán?:)Szerintem nem kell mást hozzáfűznöm.....

stereoo 2009.08.05. 09:12:59

Szerintem nem kell ezt így felkapni. Azt sem igazán kaptuk fel, hogy egy ember (akinek minket kéne szolgálnia) lekur*ázta az országot. És hogy az mszp naponta ná*c*izza le az embereket. És hogy embereknek lövik ki a szemüket, Veres nekimegy a Hírtv-s riporternek. Kuncze lekur*vaanyázza a Fideszes képviselőt.
Ezek után pár baz*dmegolásból egy cikket csinálni?
Kedves index.hu ön hol élt eddig?
Most hazudott a Drazsé a pofánkba, félelemkeltést,terorizmust hazudva szerintem ezzel kéne foglalkozni....
És akkor talán a kisebb baz*dmegolásoknak is lehetnének következményei.
Kedves index.hu az országot kéne szolgálni és nem a külföldi pénztőke úrait.

Attilajukkaja 2009.08.05. 09:36:18

Olvastatok ma reggel, hogy mit valaszolt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt?
Ha nem, akkor lapozzatok elore!!!!!!

cinima 2009.08.05. 09:36:57

Tökéletes példája kicsiny de annál kedvesebb országunk remek vendégszeretére. Állítólag erröl vagyunk híresek. Meg nyitottak. Meg a nagy faszt. Egy ilyen suttyó országot nagyon nehéz még egyet találni itt Európában. Én már nem is tudom hány külföldi vendégem elött pironkodtam. Rettenetes, ilyen embereket vendéglátóhelyen alkalmazni.. Hát nem is tudom. Talán a szénbányában. Ott anyázhat kedvére, bár ott sem szép dolog. Persze, nem kell mondanom, tisztelet a kivételnek. Mert olyan is akad, csak sajnos kisebbségben. Na, kifüstöltem magam. :)

Attilajukkaja 2009.08.05. 09:39:34

@stereoo:
Majd ha beirsz valahova egy panaszlevelet mint fogyaszto a felsorolt ugyekkel kapcsolatban, a Homar azt is kiteszi, szerintem.
Mert ugy altalaban az Index a tobbirol is irt eleget vagy linkelt be kulonbozo blogokat. Most rossz ajton kopogtattal.

This_is_Sparta (törölt) 2009.08.05. 09:40:15

"7200 forintot fizettünk egy valóban elit helyen"

...hogy a Palatinus elit hely lenne?! Ha ha ha!!!

Attilajukkaja 2009.08.05. 09:43:31

@cinima:
En is hasonloan erzek. Sokat szoktam pironkodni az orszagom miatt. De egyben nem ertek veled egyet. A normalis vendeglatok/szolgaltatok vannak tobbsegben, csak azokat eszre sem vesszuk, mig egy ilyen Bazdmeg szaki egy jo idore elveszi az ember kedvet az elettol :o)

Attilajukkaja 2009.08.05. 09:47:49

@Bésanyi:
Beirom a tegnap 20:48-kor megfogalmazott velemenyemet erre a mar sokak altal emlegetett elit dologra:
"Szerintem a panaszos az elit szot a "draga" helyett hasznalta, ezzel is utalva arra a fonoksegnek, hogy Bazdmeg szaki nem igazan uti meg azt a szintet, amit az emberek elvarnanak egy ilyen helyen. Szerintem ez egy ugyes politikai fogas volt a panaszos reszerol, ha el akar erni valamit a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-nel :o)"

Zúgló 2009.08.05. 10:19:32

Tavaly ugyanez volt nekem is pont itt. Ez a fickó pénztártól jobbra, fent szokott lenni... Egy igazi nyersparaszt.... Miután leraktam a cuccost, rá 2-3 órával mondom vissza megyek egy kis pénzért, 10 ezres és egy 2000 volt nálam arra emlékszem, még be se értem, már nyomta, hogy reméli nem fogok ki be mászkálni, és csak egyszer lehet lerakni a cuccot, mondom OK, csak pénzt veszek ki és megyek. Amikor mentünk haza, láttam , hogy várja a jattot de miért? nem csinált érte semmit, még egy kedves szava sem volt. MOndjuk pont nem érdekel, hogy mit magyarázott amúgy, mint amikor bent voltam és fiatal srácokkal úgy szentségelt, pont egy apuka jött a gyerekével , rám is nézett csóválta a fejét. Sajnos ilyen vadparasztok dolgoznak olyan helyen ahova nem hogy nem valóak, de még vendégnek is hülyék. Azért a "du jú szpík inglist" még a barom is tudja.

Attilajukkaja 2009.08.05. 10:24:56

@Zúgló:
Sokan kritizaltak Cs. beirasat, mert helyesirasi hibak voltak benne, a datum sem stimmelt,...de en orultem neki. Ki tudja, hanyan voltak elotte, akik megszenvedtek Bazdmeg szaki zsarnoki es primitiv viselkedeset, de senki nem emelt szot ellene. Es szerintem sem helyben kell balhezni, hanem ahogy Cs. tette, irni egy panaszlevelet, mert azt nem lehet figyelmen kivul hagyni. Orulok, hogy az ugy megoldodott es a kabinost kirugtak,...ha a mai Homar beirasban kozolt level igaznak bizonyul.

=Daniken= 2009.08.05. 10:50:31

A Palatinus sosem volt elit hely, csak szükségszerűen népszerű, mert közel van és van benne víz.
A hátsó melegvízes medencében rendszeresen kígyóztak a szőke szopósmacák a víz alatt, ahol elvileg gyerekek meg pihenni vágyók lettek volna, ott a dagadt maffiózó pipáztatta a csaját illetve döngettek fényes nappal.csak hajrá, jó is az a coccusos vízben.
egy zsebkendőnyi területen mint az oroszok, délsvéd sátortáborok kedvesen "beverem az arcod 'csőőg" közeledéssel, ez volt amikor 15 évesek voltunk és ez volt amikor -utoljára- 23 évesen kinéáztem oda.Soha többet.

Zúgló 2009.08.05. 11:07:51

@=Daniken=:

Nah azért ezt cáfolnám, hogy nem lett volna elit hely, igaz régen. A palatinusra a sok komcsi katona meg felsővezető járt régen, aztán hígult fel. Olyan 20 éve mehetett oda először cigány vagy bünöző, sőt budáról is oda járt az elit. De igazad van a mai helyzetet szinte majdnem hitelesen lefestetted. Úszok és két cigány gyerek kb 300-szúrás helye a kézükön( gondolom nem az Árpádban voltak infúzión) és hugyozik a vízbe, rászóltam még majdnem össze ugrottunk... Talán soha többé nem megyek, tudom hogy mások is meg az idősek is bele huggyantanak, de amikor ez tőlem 1 méterre történik és látom és a buta elálló fülű gyerek még röhög is rajta, na az már vicc. Marad a aqua park, igaz arra 2-3 hetet is kell várni , meg ugye 10 rugó nekem és a barátnőmnek+benzin stb. A kissebeket azonnal be találják, a csúszdánál beállnak eléjük, majd hátra néznek azzal az erősebb vagyok beverem az arcod nézéssel, a kigyerek meg úgy összeszarja magát , hogy megszólalni nem bír, örül ha lecsúszik és mehet onnan el....

state (törölt) 2009.08.05. 11:47:53

@Attilajukkaja: én is élveztem a beszélgetést!
ui:kicsit sajnálom egyébként, hogy a Homár nem politikai fórum, mivel itt a legkultúráltabbak a kommentelők.Sajnos a politikai fórumokon csak fröcsög, sértegetőzik a többség, a beszélgetéseknek, vitáknak pedig csak akkor van értelme, ha érvekre ellenérvekkel válaszolnak

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.08.05. 12:04:23

@state: Úgy értem, hogy "vagy valaki, vagy megy valahova". Mint azóta feljebb már kiderült, megy valahova (a picsába), tehát nem lehet valaki, nem lehet mindenkinél egyenlőbb.

Attilajukkaja 2009.08.05. 12:30:05

@state:
En erre azt mondom, SZERENCSE, hogy a Homar nem egy politikai forum. A tobbivel egyetertek ;o)
Amugy a konzervatorium.blog.hu nem egy rossz oldal, ha valakit erdekel a kulturalt politizalas.

Attilajukkaja 2009.08.05. 12:52:37

@hagyma:
Errol meg orakig kepes lennek dumalni :o)
De nem ide valo a tema.
jukkajukka@vipmail.hu

state (törölt) 2009.08.05. 13:00:26

@Attilajukkaja: megnézem azt a blogot, köszi szépen!
@Kitalátor feljegyzete: igy már értem és stimmel

Attilajukkaja 2009.08.05. 13:08:23

@state:
Nem vagyok a Konzervatorium fogadatlan prokatora, de szeretek ranezni. Az anyazast ma ebben az orszagban persze sehol sem lehet elkerulni,...de a merteke es gyakorisaga azert valtozo (lehet mertektarto is) ;o)

state (törölt) 2009.08.05. 13:15:22

@Attilajukkaja: én is mindjárt megnézem.Hát, sajnos, gyakorlatilag a fórumok 8o%-a anyázásból áll..és tulajdonképpen ez is igazolja azt, amiről beszéltünk.Sok frusztrált ill. ostoba ember az internet mögé bújva "nagylegénykedik",stb.

Attilajukkaja 2009.08.05. 13:24:07

Igen. Valahol en is ezt teszem. It olyanoknak is vissza merek "pofazni", akik az eletben valoszinuleg 20-30 kiloval tobbek es izmosabbak nalam.
Igaz, elofordult, ogy beporogtem es ugy kikeltem magambol, hogy a nagy debella Inkas is visszahokolt a Szigeten :o)
De ez 10 evben csak egyszer fordul elo velem. Es nem tartom celravezetonek az anyazast. Eppen ezert dicserem Cs. levelet is. Szerintem a legokosabbat es legcelravezetobbet tette, amit ilyen helyzetben tenni lehet.
Sajnalom, hogy a kommenteleok kozul annyian (es nem csak ezen a poszton) nem a poszt lenyegevel, hanem a posztolo fikazasaval vannak elfoglalva. Mindenkit lehet persze kritizalni, csak azt szoktam mondani, hogy nem mindegy, milye cellal! Errol ennyit.

state (törölt) 2009.08.05. 14:04:11

@Attilajukkaja: no, szerintem a te vitastílúsod teljesen kultúrált.Egyszer én is bepöccentem valakire és kissé durván válaszoltam neki.Aztán elszégyeltem magam és azóta, ha valaki sértetőzve, stb. ír, akkor nem megyek le a szintjére.
Kb. 1o éve-még a net hőskorában-történt valami, amire utólag nem vagyok túl büszke.Egy zsidó úriember minden ok nélkül lebüdösmagyarozott,stb.,egyszóval folyamatosan sértegetett.Felkaptam a vizet és egy személyes találkozót javasoltam neki, kissé provokálva, hogy ne csak a net mögött legyen nagy a szája.Pechére eljött.Én már akkor is 11okg fölött voltam-nagyrészt izomban-ő kb. 7okg lehetett.Kissé megneveltem.Ismétlem, nem vagyok rá büszke és többé nem tennék ilyet.Egyébként utána-ezelött 1 évig-nem is interneteztem, mivel arra gondoltam,az ilyen embereken nem húzom fel magam.Szerencsére, azóta változott a net és valamivel normálisabb lett

Attilajukkaja 2009.08.05. 14:17:12

@state:
Az ilyen "bakikon" talan mindannyiunknak tul kell esnunk, hogy megtalaljuk a megfelelo hangnemet. En sem vagyok buszke minden beirasomra, felindultsagbol irt velemenyemre. Nem vagyok olyan higgadt tipus, mint amilyennek tunok :o)
De ez is tanulhato. A baj mindig az indulatokkal van. A legtanulatlanabb ember is lehet nagyon bolcs, de az szerintem az idovel, tapasztalatok aran jon meg. Ezert en nem is haragszom a "majd-en-jol-beszolok/leverlek-neked-kiskocsog" stilusu kommentelokre. Meg nem tartanak ott, meg sokat kell tanulniuk az eletrol. Ha az ilyeneknek visszaszolsz, az csak olaj a tuzre. Sajnos vannak, akik ezen a szinten le is ragadnak. Bazdmeg szaki is ilyen lehet, egyem a zuzajat!
Szerintem nem rossz dolog, hogy az ember legalabb a neten kiadhatja az oszinte erzeseit/gondolatait,...onmagat. En sokat tanulok ebbol! Magamrol es az engem korulvevo vilagrol is. Bevallom,..valahol fuggo vagyok :o)

2009.08.05. 14:37:52

@vutuk: nem vontam kétségbe hogy a kabinos megérdemli a pofont. Csak emberileg érdeklődtem a legmélyebb tisztelet hangján, hogy te ott akkor nappal, sok tanú jelenlétében tényleg megütötted volna 8 napon túl gyógyuló, ami 1-3 évig büntethető halmazatilag ?

state (törölt) 2009.08.05. 16:06:15

@Attilajukkaja: igen, egyetértek veled.Tény az is, hogy az ember, ha kicsit idősebb lesz, akkor nyugodtabb is lesz.Engem sem tudnak már felidegesiteni a neten fröcsögök, max. annyiban zavar, hogy velük nem lehet érdemi beszélgetést ill.jóértelemben vett vitát folytatni

state (törölt) 2009.08.05. 16:09:04

@Kulics: ne vedd kötekedésnek, de mi lett volna abban a halmazat?Max.súlyos testi sértés vagy annak egy minősitett esete

sapuh 2009.08.05. 18:17:21

@Masato: "figlio di Troia": ennek semmi értelme nagy T-vel. Illetve van, csak nem az, amit te szerettél volna írni...

Tudod te egyáltalán, mi(ke)t jelent a troia, vagy csak menőzől, mert azt hiszed, senki sem érti?

Pala 2009.08.05. 19:14:44

@Attilajukkaja:
Természetesen a kabinosra.

Pala 2009.08.05. 19:16:37

@sanyi82:
Lépj túl a sztereotípiákon, a beléd plántált hamis bal-jobb felosztáson!
A kabinos tipikus proli, egy itt ragadt homo kádáricus.

salapapa · http://salapapa.hu 2009.08.05. 22:27:54

@bsdman: Egy pillanatra azt hittem, rólam szól a kommented! :D
Poént félretéve: én is soxok kiakadok. Az ügyfeleim úgy el tudják hanyagolni az autóikat (vagy olyat vesznek ócsóé'), hogy bánom hogy elvállaltam.
Tudom, legtöbbször nem az ügyfél tehet róla... de amikor leverem a prezúrt a 2 kezemről és a nap végére autóvillamosságis létemre úgy nézek ki mint egy disznó, bizony egy idő után elveszítem a jómodoromat. Mondhatnám, kimegy kultúrbiztim. :)
Nem beszélve a "csak egy kis..." típusú értetlenekről akik nem bírják felfogni, hogy nincs időm. Ha mindenkinek mindent megcsinálnék minden nap, 3366órának kellene legyen egy hétnek és non-stop dolgozhatnék...
A számra sok, a munkámra soha sincs panasz.
Azért elsőre sosem külsöm el az ügyfelet melegebb éghajlatra. :D

salapapa · http://salapapa.hu 2009.08.05. 22:29:51

@salapapa: a bakikért bocsesz, már félreütnek az ujjaim.

2009.08.06. 13:05:54

@state: a "halmazat" csak nyomatékosításnak a jogi szakzsargon miatt volt benne. ez egy vicces blog ugyanis: a stílus a fontos nem az ember.

state (törölt) 2009.08.06. 13:14:11

@Kulics: a halmazathoz min. 2 büncselekmény kell és..mindegy, nem részletezem.Tényleg a stílus a fontos itt, nem az ember:))
süti beállítások módosítása