Tékozló Homár

Foltos pokrócot kapott a fagyhaláltól rettegő vendég

2009.10.21. 15:30 | ge | 88 komment

Na most aztán van itt minden: wellness nemlétező fűtéssel, lejoghurtozottnak remélt pokróc, kifogásolt vacsora, túl közvetlen pincér és mocskos zuhanyzók. Van az stílusú vendég, akinek mi is a nyakába öntenénk a levest, de mondjuk ha hideg van odakint, akkor illik fűteni, az tény.

Tisztelt Korona Hotel!

Kérem engedjék meg, hogy pár észrevételt tegyek szállodájukkal kapcsolatban. Múlt héten pénteken, 16-án érkeztünk és vasárnapig élveztük az Önök vendégszeretetét, amelyet valószínűleg soha nem fogunk megismételni és sajnos erre biztatjuk majd ismerőseinket is. Eger viszont nagyon szép.

Egy wellness csomagot vettünk igénybe egy háromcsillagos szobával, mely tartalmazott egy komplett állapotfelmérést, masszázst, valamint az Önök wellness-részlegének korlátlan használatát. Érkezéskor recepciós kolléganőjük nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről és még aznap este meg is ejtettük a pincelátogatást a borkóstolással egybekötve. Élvezetes program volt, finom borokkal, az idős úr is nagyon kedves volt, jót beszélgettünk. A vacsora is tökéletes volt az emeleti teremben, tényleg minden nagyon finom volt.

Az első meglepetés este ért bennünket, ugyanis a szobában iszonyatosan hideg volt és az ajtó feletti légkondicionáló berendezés sem meleg levegőt fújt. Egészen biztosan nem volt 20-22 fok, a fürdőszobai radiátor pedig ottlétünk alatt végig jéghideg volt.

A másnapi reggeli ismét nagyon jó volt, a masszázs pedig egyszerűen isteni - lett volna, ha a lenti masszírozó helyiségben nem fagy le a lábam közben. Masszőr kolléganőjük meg is jegyezte, hogy valóban nagyon hideg van, ő sem érti, hogy miért. Szegény hiába próbálta betakarni hibernálódott lábujjaimat egy lepedővel, nem sokat használt. Valamint megígérte, hogy egy kisebb fűtőalkalmatosságot majd felküld a szobánkba, ha megtalálja - hát valószínűleg nem lett meg.

Az állapotfelmérő kérdőívvel kapcsolatban hadd jegyezzem még meg, hogy az egy "héten háromszor" és a "soha" között van átmenet, de könnyen beszélek, mert erről én tanultam, Önöknek viszont hozzáértő emberek segítségét kellene kérniük egy olyan kérdőív összeállításához, amelyből valóban meg is lehet majd tudni valamit. Ugyanez vonatkozik a "szabad levegőn sportolok" és a "soha nem sportolok" kérdésére, mivel a nem szabad levegőn végzett rendszeres sport is fontos, erre viszont egyik kérdésben sem tértek ki.

Az iszonyatos hideg szombaton is ugyanúgy tartotta magát, ezért felmelegedésképpen meglátogattuk a menecéket. A nagyobbik télen teljesen esélytelen ezzel a vízhőmérséklettel, nyáron elhiszem, higy frissítő tud lenni, de most csak az ironman-jelöltek úszkáltak benne. Kb. két órát töltöttünk lent, ezalatt összesen 4 ember merészkedett be a hideg vízbe, míg a jacuzziban hatan nyomorogtak. A medence falán, körbe érdekes koszcsíkot fedeztünk fel, amire egyik más szállodában sem volt soha példa, pedig már nyaraltunk pár wellness-hotelben, olyanokban is, ahol négyszer ekkora volt a medence és tízszer ennyi ember fürdött benne (csak, hogy értsék: több emberről több kosz ázik le). A szauna kicsi, de legalább jó volt. A két zuhanyozó iszonyatosan piszkos volt, funkciótlan és gusztustalan zuhanyfüggönyökkel, hiszen mindenkin van fürdőruha, senki sem zuhanyozik lent meztelenül. Papucs nélkül semmi pénzért nem álltam volna bele, mint ahogyan a lábmosóban is úszkáltak "valamik". Ettől maximum koszosabb lehettem volna, "mosóként" tuti nem funkcionált. A szaunában egyébként mások is panaszkodtak a hidegre, szerintem mindenki melegedni ment le.

Este a vacsorához fél 9-kor érkezve azt vettük észre, hogy a kínálat meglehetősen szegényes. Engedjék meg, hogy ezt bővebben kifejtsem, érdekes lesz. Mivel tízig van lehetőség vacsorázásra, joggal gondolhattam, hogy fél 9 körül még "jut" nekünk is étel. Ehhez képest teríték nem volt egyetlen asztalon sem, sőt, a koszos tányérok ott figyeltek az asztal közepén. Én például egészen vacsoránk végéig egy olyan (valószínűleg egykori somlóis) kehellyel osztottam meg az asztalom, amilyet már nem is láttam a kínálatban. A pincér valószínúleg tudott a kehelyről, mivel párszor járt az asztalunknál:
1. Megkérdezte, hogy mit iszunk.
2. Kérnem kellett szalvétát, erre ő mondta, hogy "Ja, hát terítéketek sincs, hehe!"
3. Majd nevetve hozott evőeszközt.
4. Elvitte a leveses tányért, de a kehely továbbra is maradt.

Szóval leves volt még, a tetején kb. 10 darab úszkáló csigatésztával.
Főételek:
- 4 db sajttal töltött csirkemell.
- 2 db párolt negyed szelet padlizsán és két szelet paradicsom
- a hagymás, krumplis csülökből csak krumpli, az is kb. fél tányérra való
- kiszáradt sült csirkecombok, amiken szikrázott a kés
- fél marék gyöngyhagyma

Ezekből kellett összekapargatnunk két adag vacsorát felnőtt emberek és nem törpék részére úgy, hogy nem szándékoztam egymás után pl. négy sajtos csirkemellet megenni. Mindezt DESSZERTES TÁNYÉRRÓL, mivel normális nagytányért egyetlen egyet találtunk csak, azt pedig nagylelkűen felajánlottam páromnak. A pincér tökéletesen tisztában volt azzal, hogy szinte már semmi nincs a büféasztalon, mert el is vitte az üres savanyúságos tálakat, azonban utána beszélgetni kezdett a kollégájával és a legkisebb hajlandóságot sem mutatta arra, hogy helyettük újakat hozzon. Én viszont olyan "nagyigényű" vagyok, hogy ugyanolyan színvonalú szolgáltatást várok el 18 órakor, mint mint 20.30-kor és akkor a vacsoraidő végéről még nem is beszéltünk. Ugyanúgy kifizettem én is a vacsorát, mint az, aki már háromnegyed hatkor az étterem előtt szteppelve várja a nyitást. Egyszerűen szánalmas volt, jobb kifejezést nem találok rá.

Este - a fagyhalált megelőzendő - rutinosan kértem plédet a recepción kolléganőjüktől, aki nagyon kedvesen, már kabátban plédkeresésre indult. A mi szobánkban csak 2 db tollpárna volt, pléd nem (kinek kell plusz két párna huzat nélkül???). Amikor láttuk, hogy két 4****-os apartmanból is üres kézzel kerül elő, már rosszat sejtettünk. Öt perc múltán beadta a plédeket a szobába. Két tök más, kissé viseltes pléd volt. Ez még nem lenne baj, de:
- az egyiken bezonosíthatatlan, fehér, megkeményedett folt (nem is akarom tudni, hogy mi volt az, remélem, hogy valaki joghurtot evett, de sejtem, hogy a helyszínelők lámpája alatt fuoreszkált volna),
- a másikon egy akkora kiégetett lyuk, mint egy húszforintos. Nem is értem, hogy miért lepődtem meg, amikor a fürdőlepedőn is volt egy ugyanekkora lyuk, de így könnyebb volt felakasztani.....

Egyszerűen szégyen, hogy az Önöknél eltöltött két éjszaka mintegy 60 ezer forintba került (AKCIÓSAN!) és ilyen színvonalú szolgáltatást kellett kapnunk. Tudom, hogy ez manapság már nem sok pénz, de azért mégis meg kell érte dolgozni. Sok országban, sok szállodában jártunk már - jobbakban és rosszabbakban is - és kevesebbért is laktunk már tökéletes tisztaságban, de még soha nem éreztem úgy, hogy észrevételeimnek hangot kellene adnom, de ez most tényleg kritikán aluli volt. Felháborodásomat olvasgassák figyelmesen és okuljanak belőle tetszésük szerint.

Levelemet elküldöm a Tékozló Homár internetes fórumnak is, hogy mások is tanuljanak a mi esetünkből. Amennyiben a fentiekre érdemben képesek magyarázatot adni, úgy természetesen továbbítom majd a fórumnak azt is.

Tisztelettel,

H.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2009.10.21. 15:36:10

A kulcsmondat: "az ajtó feletti légkondicionáló berendezés sem meleg levegőt fújt."

Tehát hideget fújt. Ki kellett volna kapcsolni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.21. 15:36:15

Na ez sem egy Boldog Ügyfél! Meg én sem, mert lemaradtam...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.21. 15:43:03

Este 6 után wellness-hétvégén vacsorázni? Norbi kukaca megfordul, ha ezt elolvassa!

Külön kíváncsi vagyok arra, hogy mi az, ami az "egy héten háromszor" és a "soha" közötti átmenet egy ilyen tökös-nősen fogalmazó, egyébként méltán elégedetlen panaszos szerint...

staropramen 2009.10.21. 15:55:29

Sztrovacsekek!
1. Welness csak a piacon-őstermelőtől.
2. Az Aldiban mindig meleg van.

Mogyoró007 2009.10.21. 15:57:25

Én is utálok fázni és éhesnek lenni.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2009.10.21. 16:01:44

Nálunk sincs télen soha 22 foknál melegebb. Mégsem fagyunk meg. Egyébként is egészségtelen melegben aludni.

Leosztó posztoló 2009.10.21. 16:01:58

elolvastam.
hülye-e vagy 60 ezerér' 2 napra befizetni? ennyiért már HOTEL-be is mehetnél. egyébként melyik panzió is ez?

Mogyoró007 2009.10.21. 16:03:10

@Libelle: "Egészen biztosan nem volt 20-22 fok".

Szerintem a 22 fokkal ő is elégedett lett volna.

patikus 2009.10.21. 16:07:08

"...remélem, hogy valaki joghurtot evett, de sejtem, hogy a helyszínelők lámpája alatt fuoreszkált volna"

Király! C.S.I. forever!

Mérőmókus 2009.10.21. 16:09:39

"Van az stílusú vendég, akinek mi is a nyakába öntenénk a levest" - nem értem mi a baj a poszt küldőjének stílusával.

szerintem korrekt, ahhoz képest, hogy 60ezer forintért tényleg nem ezt várná az ember. valószínűleg én sem ordítanék habzó szájjal, de nem egyszer láttunk már 'tudatos fogyasztóktól' masszív anyázást.

petyya 2009.10.21. 16:15:27

@Libelle: Szerintem semmi közöd hozzá hogy ki hány fokban érzi jól magát! Erre csak egy példa jut eszembe mikor Budapesten egy nagy szállódában laktam egy hetet! Az elsö nap szoltam hogy rossz a légkondi és nem azt mondták hogy holnap kihivjuk a szerelőt hanem azonnal kaptam egy másik szobát! Illetve nem is szobát hanem egy laksoztályt mert szobájuk az már több nem volt és ilyenkor roszabbat nem adhatnak csak jobbat!

patikus 2009.10.21. 16:16:47

Nem is tudtam, hogy van kutyám...

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2009.10.21. 16:22:03

a fuoreszkáló izé miatt nem kapott infuenzát?

májgeriberi 2009.10.21. 16:25:14

lehet előtte ráverték XD

Mogyoró007 2009.10.21. 16:25:36

lehet nem is hotel volt, hanem sperma bank. A spermákat ott hidegen tartják, nem? :)

Mylady 2009.10.21. 16:26:41

Én csak anyit szeretnék kérdezni, hogy a kedves posztoló a helyszínen is reklamált, vagy végigszenvedte és mártírkodta szó nélkül a hétvégét?
És ha szólt, mi volt a szálló reakciója?
Csak mert erről nincs szó a levélben.

májgeriberi 2009.10.21. 16:27:36

tényleg jó hosszú
jó szar is lehetett a buli

már így olvasatlanul
ha holnap is kirakják akkor elolvasom ;)

Eric_Cartman 2009.10.21. 16:29:30

Nálunk 22 fok van nyáron. Végig, mind a három nap.

Mérőmókus 2009.10.21. 16:32:27

@petyya: akkor ezért dekkolok harmadik éve egy szar menhelyen.

Firefly81 (törölt) 2009.10.21. 16:34:15

Jogos minden amit leírt, de hogy én nem vártam volna meg míg hazaérek, az tuti, ott olyan balhét csaptam volna hogy csak na. Lehet levelet írkálni de azért a helyszínen is szólni kell, azonnal. Nem plédet kéregetni, nemtom hányadik nap, meg a szaunába menekülni a hideg elől, és ha nincs tányér meg kaja úgy leordítani a heherészős pincér fejét hogy onnantól a kabátot is fölsegíti...én így csináltam volna. Hazaérve meg az írásos panasz, ha még mindig nagyon zabos vagyok.

gelsystem 2009.10.21. 16:41:27

bakkkker.....hány diplomád is van, és nem véletlenül bŐŐŐŐcsész-e?
ezt tisztázzuk itt rögtön az elején, mert FONTOS!!!!!!
.
nem-e véletlenül EDE testvérénél voltál-e?
.
velnesz in hungary?????? te tudod!

Firefly81 (törölt) 2009.10.21. 16:45:09

@Firefly81: amúgy szinte biztos hogy az lesz a szálló reakciója hogy sajnos mivel megkésve jelezte a hiányosságokat ezért nem tudnak semmit tenni. Mit is tennének, kijavítják a hibákat, de attól már a postolónak nem lesz jobb, max az utána következő vendégnek, ingyenhétvégét vagy pénzvisszatérítést gondolom nem vár...bocsánatkéréssel kitörölheti... :-)

Manci néni, a szomszéd 2009.10.21. 17:05:58

Nálunk az összes radiátor (amin van mérő) el van zárva télen is (alul-felül), a csövek meg a szomszédok így is 23 fokra fűtik fel a lakást. A tavalyi szezon után is visszakaptunk 40000 Ft-ot. Ezek után menjek szállodába 60000-ért és még fázzak is?! Hát NEM!

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:06:04

Partykiller:)
Másrészt énis utálok fázni:S Ez biztos valami női cucc.A nők mindig fáznak.:)
És azt se értem,h azt irja jo volt a szauna,igaz kicsi.Utána meg már az van,h ott is hideg volt...Mégis hány fok???Nem 80 csak 69???

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.21. 17:13:14

DÉlután uj poszt??
Há' alszom, hogy éjfélfelé én lehessek a 1st

Lesből Támadó Szárítókötél 2009.10.21. 17:13:46

A levélből egyáltalán nem derül ki, hogy hányszor reklamált a recepción a hideg miatt és ott mit válaszoltak neki. Mert hogy takarót kér kedvesen, az naccerű áldozat-mentalitás, de meleg attól még nem lesz a szobában.

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:19:41

VÁROM a Re-t:)
Mondjuk megkérdezhette volna,hogy vajon mitöl van ilyen hideg?Elromlott e a fűtés vagy szimplán spórolnak e?
De én is kiakadtam volna,az tuti.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.21. 17:20:04

Pfff, elolvastam

Hát ezért tényleg fölösleges volt gyantáztatni.
Aztán meg miez?
az egy "héten háromszor" és a "soha" között van átmenet.
3x?? Nimfomán-e vagy?

Der Beste 2009.10.21. 17:20:26

Aki Egerbe utazik, s jót akar magának, az a Hotel Egerben szálljon meg.

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:24:03

@horex: :D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D
Könnyesre röhögtem magam!:D:D:D:

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.10.21. 17:24:04

Egerben a Panoráma panziót javasolnám már ha szaunázni wellneszni szeretnétek. Tapasztaltam, jó hely.

A szálláshely nem hibázott - amikor kértetek pokrócot, hát kaptatok. Szerintem a legtöbb problémát innen tudta meg az üzemeltető, ha valami gond van jelezni kell a helyszínen.

Ami viszont az ő saruk: ha svédasztalos a vacsi/reggeli akkor az elejétől a végéig legalább 4 féle választéknak illik az asztalokon lenni bőséges mennyiséggel a vendégek számának függvényében. Ha nem megy, akkor menü vacsorát/reggelit kell kínálni.

Továbbá: fázós emberek vagy plussz 1-2 csillagos helyre menjenek vagy rakjanak a kocsiba egy hősugárzót vagy plédet. Gyerekkel vagy várandósan ugyanez ilyenkor kötelező!

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.21. 17:25:38

@patikus: C.S.I. forever!
No-no!
Miami helyszinelők, vagy a nyújorkiak, azok izre is megmondanák mi volt a takarón

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.21. 17:27:50

@akikaztmondjákni: Ha már egy embernek örömet okozok, jól sikerült a napom
:)

flea 2009.10.21. 17:29:36

"nagylelkűen felajánlottam páromnak"... wáhááá, ezt a nevetséges önfényt nem lehetett volna kihagyni?
Enélkül egész jó, kerek, nincs mit hozzátenni.

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:30:22

@horex: Meg vannak azok a parti csi-osok is vagy mik.Mi a cime?

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:33:01

@horex: Meg van a NCSI is:)Ők a tengerészetisek.

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:34:35

Hopsz,kötsög net...
Mikor lesz már az ,hogy:Ezérttartittazország?:)

Píter 2009.10.21. 17:36:24

Hova tűnt a kommentem????

akikaztmondjákni 2009.10.21. 17:38:17

@Píter: Akkor nem csak nekem ba**akszik.

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2009.10.21. 17:40:01

Képzeld el, nincs vetkőzés a hideg miatt, majd a hideg vízben méginkább összemegy, ezekután kajába se lehet folytani a bánatot, majd a korona a napra, hogy bezzeg a pokrócon látszik, hogy másnak összejött a wellness hétvége :DDD

részvétem.

Doryyka 2009.10.21. 17:52:21

Meglepő módon a zuhanyfüggöny nem csak a meztelen testek takarására jó, hanem arra is, hogy az általad kifröcskölt víz miatt más kedves vendégekhez nek kelljen mentőt hívni koponyaalapi törés miatt...

flea 2009.10.21. 17:55:03

@Doryyka: ettől egyrészt nem kell gusztustalannak is lennie, másrészt pedig épp elég vizet hordok szét, amikor a fürdőpapucsomban fütyörészve kislattyogok a kutricából azon vizesen, és a függöny ugye "az ellen nem véd"... szóval ebben szerintem igaza van...

Doryyka 2009.10.21. 18:00:26

@flea:valóbannem véd, viszont a zuhanyfüggöny önmagában is gusztustalan. 1ébként jobb helyeken van kis felmosó, nekem nem esik le a gyűrű az ujjamról, már csak a saját jól felfogott érdekemben sem.

májgeriberi 2009.10.21. 18:04:31

@horex: nimfomán heti 3szor?
a nimfonán az napi szint min 3szor

Píter 2009.10.21. 18:18:56

Egyébként a poszt s**r. Hosszú és unalmas, valamint először várni kellett volna, h a szálloda felkínál-e vmi elfogadható kompenzációt, aztán ha nem , akkor jöhetett volna a homár, rövidebb megfogalmazásban.

Megdobbent 2009.10.21. 18:19:22

Ebben a postban sincs ott az ALDI HIVATALOS ALLASFOGLALASA! Igy nem lehet Homarkam, hogy totave nem keri ki az ALDI!!!! velemenyet egy esetrol. Mi akkor a viszonyitasi alapunk? Milyen lett volna az ALDI!!!-ban egy welness hetvege mosolygos futotestekkel, es udvarias takarokkal?

Ej-ej, felmunka.

Megdobbent 2009.10.21. 18:20:52

Ebben a postban sincs ott az ALDI HIVATALOS ALLASFOGLALASA! Igy nem lehet Homarkam, hogy totave nem keri ki az ALDI!!!! velemenyet egy esetrol. Mi akkor a viszonyitasi alapunk? Milyen lett volna az ALDI!!!-ban egy welness hetvege mosolygos futotestekkel, es udvarias takarokkal?

Ej-ej, felmunka.

(ha 2x volt, akkor csok a motornak)

Megdobbent 2009.10.21. 18:21:59

Ebben a postban sincs ott az ALDI HIVATALOS ALLASFOGLALASA! Igy nem lehet Homarkam, hogy totave nem keri ki az ALDI!!!! velemenyet egy esetrol. Mi akkor a viszonyitasi alapunk? Milyen lett volna az ALDI!!!-ban egy welness hetvege mosolygos futotestekkel, es udvarias takarokkal?

Ej-ej, felmunka.

schdl (törölt) 2009.10.21. 18:29:02

Még mindig jobb, mintha pokrócos foltot kapott volna :D

Secnir 2009.10.21. 18:32:21

szerintem ez egy finn wellness volt.
be a szaunába, utána meg ki a hidegbe.
éhes vagy? vedd el a medvétől a kajádat.
fázol? szaladgálj, vagy vágjál fát.
koszos a takaró? örülj neki, mert több réteg jobban melegít.

Ofélia . 2009.10.21. 18:47:21

Osztán a polgármester jött e magyarázkodni vagy népnevelni??:D

Ofélia . 2009.10.21. 18:48:57

@horex:
Ehhez 3 helyszinelő sorozat összes évadja ís kevés lenne:))

Ofélia . 2009.10.21. 18:50:21

@Secnir:
:DD amúgy hozzátenném, hogy a finnek jégtáblás medencében szeretik:)

Ofélia . 2009.10.21. 18:51:53

Hiányzik a lényeg a városban volt e fűtés mert ez fontosch!!

schdl (törölt) 2009.10.21. 18:55:04

@ofélia. A halálcsillag tulajdonosa: A "fontosch" szót én vezettem be ide, és nem fizettél érte jogdíjat. Ez tönkretette a napom, nyomorba döntesz. Remélem tudsz még ezek után tükörbe nézni.

:D:D:D

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.21. 19:15:04

@májgeriberi: Egy haverom mondása volt ilyen esetre
"Ez a nimfomán őrült minden nap akarja.
Ja, minden ünnepnap"
vagy "Minden másnap akarja. Na, ne! De, minden karácsos másnapján"
:)

Secnir 2009.10.21. 19:23:00

@ofélia. A halálcsillag tulajdonosa:
ahogy olvasom, nem sok hiányzott hozzá...

champy 2009.10.21. 19:25:22

@akikaztmondjákni: Szövegértelmezés: 1.
Ülj le.

Elmagyarázom, l a s s a n, hogy megértsd. :)
A szaunában levő emberek panaszkodtak, hogy a saját szobájukban is hideg van, nem csak a poszter szobájában.

porcicc 2009.10.21. 19:36:46

Egyszer cipőtalpnyomokat találtam egy szállodai szobában a falon és a paplanhuzaton is.
Mondjuk még mindig jobb, mint a kétes eredetű folt...

Nomante 2.0 2009.10.21. 19:38:28

Aki legényfoltos (odakorrodálodott hímivarsejtfoltos) plédet kap és még használja is, sikeres ember nem lehet.

Egyébként az ALDI-ban ez nem történhetne meg, sajátmárkás plédeket osztogatnak ingyen 3000 FT felett .

ja és Nyaralni csakis őstermelőnél!

Nomante 2.0 2009.10.21. 19:43:50

Egyszer megboldogult tinédzser koromban, voltunk egy x csillagos lebujba, na sajnos akkor még nem volt homár, talán még internet se... na ott nekünk plédet se adtak, az ofönk a függönyt levette és abba takarodzott!

magyar ember feltalálja magát.

schdl (törölt) 2009.10.21. 20:03:38

@Nomante 2.0: Mi bogácson jártunk úgy, hogy nem volt fűtés. Mi ruhában és paplanok alatt aludtunk. A szobaszomszédaink folyatták a forró vizet :D

Nomante 2.0 2009.10.21. 20:19:21

@schdl: na ez kemény... de ha én aztírom, hogy a szomszédban hajszárítóval "fütöttek" az már lehet übereli!:D

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2009.10.21. 20:47:36

Na ezért felesleges wellnesz hétvége előtt szőrteleníteni/bundátlanítani. Még az is melegített volna. Vagy azt más írta? Mindegy. A levél korrekt, szerintem nem eltúlzott, de megnézve a hotel honlapját, elég sok gyanús jel van. Pl. manager csomag (ez mitől az), négykezes masszázs, menüs étkezés (=kevesen vannak, télen ide csak kiemelt időszakban megyünk), és még sorolhatnám. De posztoló, mint rutinos wellneszhétvégéző tudhatná. Amúgy sokat esett a színvonal, amióta üdülési schekk van. Pár hónapja egy komplett fogatlan kompánia miatt fordultunk vissza az ajtóból, és azért mert annyira retkes volt a strandpapucsos lábuk, hogy a körmeik nem látszottak át. (4 csillagos bükfürdői hotel)

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.10.21. 21:27:59

sambalabammbumbumm 2009.10.21. 17:24:04
Ami viszont az ő saruk: ha svédasztalos a vacsi/"
bocsánat az volt! IKEAból vásárolták az asztalt! ez FONTOS!!!

schdl (törölt) 2009.10.21. 21:58:33

Szombaton megyek a ráckevei termálfürdőbe éjszakai fürdőzésre, majd én is írok ilyeneket :D

schdl (törölt) 2009.10.21. 22:05:33

Látom, itt csak én nem nézek házi-doktort

flea 2009.10.21. 22:28:30

@schdl: broáf. én chelsea-atleticót nézek :)

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2009.10.21. 22:53:16

@petyya: Csak annyit írtam, hogy nálunk, otthon mi a helyzet hőmérsékletügyileg. Nem velnessz, hanem otthon. Nem posztíró, hanem mi. Bocsi, hogy ezzel beletapostam a lelki világodba.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2009.10.21. 22:54:43

@petyya: Látom nagyon szereted a felkiáltójeleket. Kérsz még párat? Tessék: !!!!!!!

Magam_a_Mondomét! 2009.10.22. 10:15:13

A kis faszenessel bográcsozni... ott legalább ég a tűz, ergo meleg van :(

akikaztmondjákni 2009.10.22. 10:22:35

@champy: Hopsz!Tényleg:)
Te valószinüleg még soha SEMMIT nem olvastál félre...Gratula!Ülj le! 5!

Stefan_Schneider 2009.10.22. 12:10:16

a poszt rem gyenge, de a cimet tanitani kellene bulvarszakon

champy 2009.10.22. 14:27:04

@akikaztmondjákni: Köszönöm Tanár Úr! :)
De, néha szoktam én is félreolvasni, csak akkor nem sértődök meg, ha kijavítanak :)

akikaztmondjákni 2009.10.22. 16:35:56

@champy: Tanár NÉNI!:)
Nem sértődtem meg,nem olyan családból származom.Vagy csak Neked lehet javítgatni?:)

akikaztmondjákni 2009.10.22. 16:46:37

Nézzmá' ! Ma se jelenik meg amit irok...Talán most.

@champy: Tanár NÉNI!:)
Nem sértődtem meg,nem olyan családból származom.Vagy csak Neked lehet javítgatni?:)

/tno+DA= 2009.10.23. 21:45:50

Ez kurvahosszú...
Posztolónak lehet sok baja volt de miért nem kezdte első nap ott helyben verni az asztalt?

Csóka 2009.10.23. 22:19:25

@/tno+DA=:
Valószínűleg azért mert kicsit megtupírozta a történetet:)))
süti beállítások módosítása