Tékozló Homár

Egy hét alatt cserélte a kijelzőt az Acer

2010.04.09. 12:08 | jackyll | komment

Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben.

Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk. Szóval van egy lassan egy éves Acer laptopom, az utóbbi időben elkezdte csinálni, hogy ha gyorsan nyitom fel-le a kijelzőt akkor összeesik a kép, ami azért elég zavaró volt, de pár ki-be nyitás rendbe is hozta, na de gondoltam ha még garancia van, akkor csinálják meg.

Felhívtam a garancialevélen szereplő telefonszámot (nem az üzletét ahol vettem), kapcsoltak egy operátorsrácot, elmondtam mi a bajom, kért egy sorozatszámot, meg egy mailcímet. Miután megadtam a szükséges infókat, kaptam egy UPS szállítólevelet, amit ki kellett nyomtatni, laptopot be a dobozba, aksival, töltővel együtt, listát kellett írni a doboz tartalmáról és a garancialevéllel együtt ezt beleapplikálni a dobozba, aztán a UPS cetlit ráragasztani. Mivel ez egy Kedd délutáni telefonos móka volt, szóltam hogy már nem érek haza időben a laptoppal, a srác meg mondta hogy nem gond, majd akkor jön szerdán a futár. Szerdán délután fél három körül tényleg csengettek, csomagot átvette, a kinyomtatott cuccot leolvasta ilyen vonalkódos kütyüvel, és aláírta a nyomtatvány másik oldalát hogy átvette, dátum, viszlát. Kaptam ugye egy fuvarszámot amivel a honlapjukon lehetett követni hogy mi a helyzet a géppel, és frankón smsben is küldték amint volt valami változás, (nem úgy mint egy régebbi DHL-es kaland során, ugyanis a DHL szerint a mai napig Uruguayban van az asztali órám, pedig fél éve itt van már a szobámban) úgyhogy tényleg korrektnek tűnt.

Pénteken kapom a mailt hogy megérkezett a szervizbe (Brno,Csehország, ez a régiós központjuk gondolom), nekilátnak a javításnak. Nem sokkal később jön a következő, a hiba kijavítva, a csomag futárnak átadva. Csak pislogtam hogy mi, ennyi idő alatt? Bár igaz, hogy nem az országban történt a javítás, valószínüleg ezért is volt ilyen gyors, de őszintén meglepődtem. Szombat-Vasárnap azért a UPS sem dolgozik standard csomaggal, hétfőn meg húsvét, kedd este jön az sms hogy már Vecsésen van a laptop (bár előtte megutaztatták Bécsbe, amit nem értek, mert kifelemenet egyenesen Brnoba ment), szerda délután fél háromkor pedig csengettek, nyitom az ajtót, hát bizony a futár az.

Átvettem szépen, nyitom ki a dobozt, nézem mit csináltak a géppel, teljes LCD panel csere, mondom király, úgyis volt egy kék subpixelem a jobb alsó sarokban. Az egész ügyintézésért, szállításért nem kellett fizetnem semmit, és pontosan egy hét alatt meg is volt (amiben volt egy hétvége és egy húsvét is), szóval tényleg, őszintén meglepődtem. Ezek után nem kérdés hogy veszek még egy év garanciát rá, ilyen pozitív tapasztalatom tényleg nem volt még semmi garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhaszvik 2010.04.09. 12:15:51

és boldogan éltek, amíg meg nem haltak...

moli 2010.04.09. 12:17:21

@Zsiráf: vigyazz, a kiegeszito garancia kozel nem fed le annyimindent. (atveres)

Farkasbarack 2010.04.09. 12:25:13

Jajjjdejó ilyet olvasni! Én tudom, hogy az acer nagyon rendben van, de állandóan csak sz*rják, h Asus meg Dell így meg úgy...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.09. 12:33:37

"volt egy kék subpixelem a jobb alsó sarokban"

Azmijaza subpixel?

vernarancs 2010.04.09. 12:34:23

Ez biztosan svedorszagban tortent.

B@nális coitus 2010.04.09. 12:38:59

Majdnem erektáltam a gyönyörtől!

juhaszvik 2010.04.09. 12:48:29

acer = juhar?
ami latin, de akkor miért tajvani?

és amúgy mennyire ismert ez az UPS?
csak mert én most hallottam először róla...

a választások előtt kell zaklatni az embereket ilyen rémmesékkel :)

salapapa · http://salapapa.hu 2010.04.09. 12:48:34

szép.... hüpp! (könnyecske elmaszatol orcámon)

csak azt nem értem, miért kell gyorsan nyitni-zárni a kijelzőt? ha ventilátor kell, vegyál azt, ne a képernyővel legyezd magad. :)

salapapa · http://salapapa.hu 2010.04.09. 12:50:39

@juhaszvik: a UPS talán az egyik legmegbízhatóbb cég a road parcell mellett. a többi csak alatta van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.09. 12:52:48

@vernarancs:
Elképzelhető.
Bár gyanúzok rá, hogy mégsem.
Ugyanis egy darab fűszoknyás lány sem szerepel benne.

naiad 2010.04.09. 12:54:14

fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju fosfoshurrhurrpukihaju

juhaszvik 2010.04.09. 12:57:57

@Sün‼: az "abba"-ban meg az "ace of base"-ben sem voltak fűszoknyás lányok...

tényleg, miért nem?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.09. 12:58:01

@juhaszvik:
Na jó, de miért kék?

Megannyi kérdés...

juhaszvik 2010.04.09. 13:00:27

@Sün‼: a svéd zászló kék és sárga, szóval inkább az a kérdés, hogy miért nem sárga?

SpencerBarnes 2010.04.09. 13:02:47

Más cég Logitech: lekopott klaviatúra gomb: üsz felhív, sorozatszám bemond, címet kértek, 2 hét alatt itt volt belgiumból az új szett. HOZZÁTESZEM? mx5500 ról van szó, 30-000 HUF feletti árral.Nem tököltek, egérrel mindennel bontatlanul.Annyit kértek, zúzzam össze a másikat.Leadni sem kellett. Ennyi.Mondjuk én ezért nem írtam homi posztot :)

vernarancs 2010.04.09. 13:08:00

@Sün‼: Azt nem tudjuk, hogy a UPS futar fuszoknyas volt-e es, hogy mennyi ideig kenyeztette a poszt tolot.

juhaszvik 2010.04.09. 13:08:35

@SpencerBarnes: csak kommentet :)

a történeted amúgy annyira hihetetlen.
1. bemondásra történt
2. csak egy sorozatszám kellett (amúgy ha esetleg elmondanád az újét)
3. kopás??? mióta cserélnek ki bármit is kopásért???
4. el se vitték a régit (ha nem lenne gond, akkor azt elkérném)

amúgy meg tök korrektek voltak, és arra kértek, hogy legyél te is az, és zúzd be. megtetted? :)

Káposztakukac 2010.04.09. 13:10:55

az acer garanciális szervize szerintem is nagyon jó. futár elhoz, 1-2 nap alatt kint van, ugyanennyi idő alatt megjavítják, futár hazahoz. ennél jobb nem is nagyon lehetne.

vernarancs 2010.04.09. 13:14:10

@Káposztakukac: de lehetne. Ha a futar a szerelot hozna ki.

elwood 2010.04.09. 13:16:08

lehet hogy csak beázott

king4aday 2010.04.09. 13:32:42

@vernarancs: @Sün‼:
Biztosan nem ott történt.
Szerintem a posztolónak és a DHL-nek is igaza van:

"ugyanis a DHL szerint a mai napig Uruguayban van az asztali órám, pedig fél éve itt van már a szobámban"

Azaz a szobája Uruguayban van.

Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.04.09. 13:37:35

Én erre a történetre elonanizáltam. A képernyőre cseppent amit azb Aldiba vettem..igen norvég fűszoknyás lányoktól.Namost akkor nekem kicserélik gariba vagy hívjam a Pegaconsultot?

MacskaJancsi Jr 2010.04.09. 13:45:46

Csak meg tudom erősíteni a dolgot. A feleségem ACER adapterét cserélték, hasonlóan korrekt módon. Azt azért tudni kell, hogy a garanciához korrekt módon be voltunk regisztrálva, így másodpercek alatt kiderült, hogy jogosultak vagyunk a szolgáltatásra.

A telefonban nem okoskodtak, hanem azonnal instruáltak, aztán egy órán belül itt volt a UPS...

Üditő volt a dolog, pedig én már előre készültem, hogy egy idiótával kell párbeszélnem.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.04.09. 14:00:18

Nálam elég határeset az acer szerviz, 2-3 éve akartam volna használni a DVI kimenetet a gépen, de valami használhatatlan zaj jött rajta kép helyett. Ugyanígy UPS kiküldés, pár nap szünet, visszajött a notebook, hogy alaplapot cseréltek benne. Ez szép és jó, de a hiba még mindig fennállt. Jött a második kör, amikor a DVI kimenetet megcsinálták, viszont bekapcsolás után onnantól kezdve több percig se kép, se hang, utána kezdett csak el bootolni a gép. Aztán semmi baja nem volt, de akkor is fura. Azóta sem jöttem rá, hogy mitől van, megoldani sem sikerült, idő közben már apámnál teljesít nyugdíjas szolgálatot. :) Azért ha valaki tudja, hogy mitől lehet ez a hiba, az megírhatja. :)))

Ballabás Dániel 2010.04.09. 14:01:59

Nekünk is ugyanilyen korrekt (és gyors) módon elintézték a garanciális javítást.

elég.volt 2010.04.09. 14:02:09

Nekem fél óra alatt bármilyen kijelzőt kicserélnek, bármilyen laptopban.

Csak tudni kell hová vigye az ember a gépét.

elwood 2010.04.09. 14:06:56

ezek a mocsokmultik mindig ezt csinálják

SomethinWild 2010.04.09. 14:07:21

@juhaszvik: Egy elég nagy nemzetközi cégnél (mondjuk úgy, hogy Philips) dolgozom és évek óta minden nemzetközi szállítmányunka a UPS viszi-hozza. Nagyon jó és megbízható cégnek ismertük meg őket. ők olyanok nekünk, pór európaiaknak mint pl a FedEx az amerikaiaknak.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.09. 14:11:03

@SomethinWild: Engem az UPS pár éve megszívatott, mint a paraszt a Bervát. Nem kihozták, hanem nekem kellett a csomagért menni a város másik végére. Méghozzá kétszer. Mindenkinek mondom, UPS-sel ne küldjön semmit, mert nem megyek el érte.

proletar 2010.04.09. 14:12:43

yah, ez ilyen. a mienk is elutazott egy hétre Brnoba, igaz a csajomnak az is sok volt nélküle. :)

magne 2010.04.09. 14:12:46

hm... nekem a UPSes futar jott, atvette, es lenyulta... kapom az smst, megerkezett a szervizbe, majd a kovetkezot, a hiba okat elkezdtek keresni...
majd egy e-mailt: szallitas kozben eltulajdonitottak a laptopom... (ODAFELE!)
szoval a laptop megerkezett es a hibat keresni kezdik csak sablon szoveg...

hosszas huzavona utan visszakaptam az arat... na nem az acer tokolt, hanem az EW... vasarlasi utalvanyt akartak adni 200 ezerrol... anyatokat

soha tobbet nem veszek laptopot (eddig az osszeset elloptak, pedig ketszememrajta...):D ha kapok ingyen azert elfogadom:)

kuf 2010.04.09. 14:20:47

Örülj, h neked már nem a Rikvest-nél "javították" garban a géped.. :P

vernarancs 2010.04.09. 14:25:53

@SomethinWild: A Fedex inkabb olyan mint a posta. Ott a poor nep is hasznalja (es a UPS-t is eleg gyakran). Itthon horribilis ara van.
Ja, es a DHL szerintem jobb.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2010.04.09. 14:26:33

rendeltetésszerű használat mellett mikor jön el az a kényszer hogy "gyorsan fel-le kell a kijelzőt nyitogatni"???

ebből arra következtetek hogy nagyon rövid idő alatt (pl fél perc), relatíve sokszok kinyitni, és becsukni (mondjuk 5×).

miaszart csináltál vele? legyezőnek használtad? vagy a szúnyodot akartad vele összecsapni??

samcro 2010.04.09. 14:29:04

@moli: ezt részletezd ki légyszi. Csak mert én is javasoltam ismerőnek ilyet, és majdnem meg is kötötte, csak én vásárlástól számított egy évre emlékeztem, de aztán kiderült, hogy csak a vásárlástól számított 360 napol belül lehet megvásárolni.

www.acer.hu/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=-1&CRC=2759084358#wrAjaxHistory=0

SpencerBarnes 2010.04.09. 14:30:02

@juhaszvik: Elsőre nekem is hihetetlen volt, amúgy 3 gomb felirata volt lekopva, amikor elsőnek felhívtam őket akkor elhajtottak, majd másodszor mikor úgy hívtam fel őket mint forgalmazó :) ami nem igaz, és biztosítottam őket a negatív reklámról, akkor egyből csere.Na igen, tökösnek kell lenni nem homárnak? Kérdésedre a frankó válaszom: jó magyar szokás szerint nem zúztam be természetesen egy 35k-s szettet, hanem a barátnőmnek adtam, tudva hogy jó nagy bunkó vagyok...viszont nem hiszem hogy ebbe menne tönkre a logitech.Amúgy a fuvarlevél másolata ha kételkednél: www.freespace.hu/vatera/logi.jpg

Niko Belic 2010.04.09. 14:31:27

Nekem a Dell-el van hasonloan jo tapasztalatom (bar mivel mar 2x megjartam a kovetkezo utat, nalam elvesztette a bizalmat). Mondjuk nem teljesen ingyenes, de:

1., Felvihni a kozpontot
2., Bemondani a service tag-et
3., Elmondani mi a problem es, hogy mikkel van bajod
4., Idopont megbeszelese es a munkadij kifizetese
5., Kijon a szerelo a helyszinre egy elore megbeszelt idopontra
6., Kicsereli azokat az alkatreszeket amiket jovahagyott a kozpont (ezt a laptopokba beepitett teszt programmal 80%-ra megmondjak (ezt nekem kell futtatnom, es bemondani,hogy mit latok)
7., Elmegy a csoka, Te meg orulsz

Nah, amugy tenyleg korrekt eljaras az Asus-tol, ezt kene mindenhova minimum!

AlulírottFentemlített 2010.04.09. 14:35:11

Mit lehet erre mondani?
Öröm és boldogság, hogy vannak dolgok amik rendesen működnek, szerencsére ez nem a MÁV.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2010.04.09. 14:39:37

@Niko Belic: biztos korrekt az sus is bár ez itt most pont nem az, hanem a másik a-val kezdődő négybetűs :D

Niko Belic 2010.04.09. 14:46:19

Jogos!Bocsanat...Bocsanat...Acer-t akartam irni

SomethinWild 2010.04.09. 14:51:40

@atpijkamo: Személyes tapasztalatom nincs velük, csak céges. De az bizony nagyon jó. Személyesen annyit mondhatok, hogy amikor ez az irodaház épült, történt egy olyan eset DHL-lel, hogy nem találta a címet ahová ki kellett volna vinnie a csomagot, ezért bedobta ide, a készülő épületbe. A fuvarlevelet gondolom aláhamisította... pedig egy utcával kellett volna csak továbbmennie. Kollégáim vitték a címzetthez a cuccot.
Összefoglalva: minden cégnél dolgoznak léhűtők, ez nem jellemzi egy cég általános teljesítményét. Most épp FedEx-szel hozatok cipőt az USA-ból, meglátjuk, ők hogy muzsikálnak...;-))

SomethinWild 2010.04.09. 14:53:11

@vernarancs: Az iménti kommentben említettem, hogy cipőt hoznak nekem az USA-ból, 18,99 USD-ért. Ez nemhogy nem horribilis, hanem a Magyar Postát egyenest megszégyenítően jó ár.

vandorfenyo 2010.04.09. 14:58:26

A tortenet 100%ig megerositve velem ugyanez tortent. Az Acer es a UPS paros kivaloan mukodik, ugy tunik:
Husvet elott hivtam az ACER kozpontot, hogy a gepem (masfel eves Aspire 5920-as sorozat) nagyon tulmelegszik. Call centeres srac felvette az adatokat, azonnal jott az email (meg a telefonos beszelgetes kozben) a PDF nyomtatvanyokkal. Husvet utan, aprilis 6-an kedden reggel UPS, csomag feladva, ahogy kell.
Aprilis 8-an reggel jon az email az Acer kozpontbol, hogy megerkezett hozzajuk a laptop, majd delutan egy masik email, hogy neki is lattak a javitasnak. Aprilis 9-en delelott a harmadik email is megjott, hogy a javitas kesz, hamarosan csomagoljak. Aznap 5 korul az utolso email, hogy at is adtak a UPS-nek, es kuldik a szallitolevel szamat. A UPS szerint jovo hetfon, 12-en meg is lesz a javitott gep.
Ja, es nekem Garanciakiterjesztesem van, 3 eves.
Szoval a poszt nem kamu, hanem VEGRE egy pozitiv tapasztalat a szervizkozpontokat, szallitocegeket illetoen.

vernarancs 2010.04.09. 14:59:33

@SomethinWild: Probald meg ugyanazt visszafele :) Innen kuldjel az USA-ba. Kint az ebayen sokszor ingyenes postakoltseg van, ha meg nem ingyenes akkor fillerekbe kerul. De itthon meg a rendes posta is huzos ha csomagot kuldesz.

Labancz 2010.04.09. 15:38:22

@vernarancs: Na látszik, hogy még sosem próbáltad a TNT-t, olcsóbb is és jobb is, mint a DHL.

Zsiráff 2010.04.09. 15:39:11

@juhaszvik: Úgy értettem hogy ha hirtelen nyitottam fel, csak rosszul fogalmaztam meg.

vagyok59 2010.04.09. 15:55:58

Ez régóta így megy az Acer-nél, nálam nem is jöhet szóba azóta más márka. Ráadásul az összes gépére ott sorakoznak a meghajtók a weblapján, azaz bármilyen op.rendszert lehet rájuk tenni.

Zsiráff 2010.04.09. 16:00:50

@vagyok59: Mondjuk ezt így nem teljesen értem, általában minden gyártónak az összes gépére ott sorakoznak a meghajtók.

Tény viszont hogy akkor is korrektek voltak , amikor mondtam hogy de nekem nem kell windows vista rá, mert MSDNAAval már van, meg amint lesz Win7 azt rakok rá, és eladták nekem oprendszer nélkül, 30.000 Forinttal olcsóbban.

vagyok59 2010.04.09. 17:59:14

@Zsiráff: OK, akkor próbálj új Sony laptopokra Xp meghajtókat szerezni.

wut 2010.04.09. 18:01:17

detto ugyanez, 3 év kiterjesztett gari, sajnos hamar kiderült, hogy visszahívásos a gép, valami kábel túlmelegedhet, kigyulladhat, plusz közben az aksim nem töltött fel teljesen, így kiküldtem. javítottak mindent.

nekem mondjuk 2 hét volt, mert vinyót is cseréltek (bár nem volt semmi baja nálam) és az nem volt raktáron, erre elment pár drága nap, de összességében korrekt ügyintézés volt

Ungabunga · http://hatter24.hu 2010.04.09. 18:01:22

Tényleg jó olvasni ehhez hasonló pozitív történeteket. Már lassan megszokja az ember, hogy semmi nem megy úgy ahogy kellene. Gratulálok! :)

preston 2010.04.09. 20:09:17

lehet, hogy több acer is van? engem egy laptop ügyében meggyaláztak és nem is találtam a neten sem olyan acer cimet, ahova fordulhattam volna. Egy genfi szállodában kellett eltöltenem egy hetet és megirigyeltem a hallban wifin sszörfölő vendégeket, a közeli aruházban vettem egy laptopot és én is
beszalltam. a készülék pár hónap múlva egy moszkvai utamon elromlott. a készülékhez mellékelt un. nemzetközi utazó garancia alapján keresni kezdtem egy szervizt,de moszkvában nem találtam, a garancia szerinti legközelebbi szerviz budapest volt. itthon felhivtam őket, de közölték, hogy akármi is van a garancialevelemen, nem illetékesek, forduljak oda , ahol a készüléket vettem. egy ideig tévedésből a francia acer szervizeket hivtam, ahol találtak valakit, aki tudott angolul és hajlandó volt fogadni a készüléket, ha én a költségemre beküldöm. közben rajöttem, hogy a készüléket genf francia nyelvü de svajci részén vettem
(szállodám a határon volt, a reptéren)
és a svájci szerviz az én költségemre történő kiküldéssel befogadta.közben rendszeresen hivtam a hivatalos magyar acer szervizt, de a képviselő nem állt szóba velem, levelemre nem válaszolt.
annyit tudtam meg a szervizvezetőtől, hogy szerintük be kellett volna jelentkeznem náluk a még jó készülékkel, hogy érvényes legyen a garanciám. közben visszajött a készülékem és kisebb vámpapirozás utan használni kezdtem. de a wifi nem müködött rajta én ezt annak tulajdonitottam, hogy nem tudom a wifi meghajtót beállitani egy szervizben azonban itthon közölték, hogy készülékemben nincs wifi egység. ezután sok svajci telefonálás után valamilyen központon keresztül kapcsolatban kerültem valamilyen ügyfélszolgálattal, ahol a készülék száma alapján közölték velem, hogy a készülékemben sose volt wifi és én pedig csaló vagyok. amikor később az áruházba vezetett utam, ahol telefonon nem tudtam kommunikalni, mert rosszul beszélek franciául, közölték, hogy ők tudják a számlám alapján, hogy wifi-s készüléket vettem, de náluk kellett volna javittatnom, nem pedig az acer szervizben. végül is kinek lehet panaszkodni? az acer mint megfogható, megtalálható cég csak a tőzsdéi nyilvántartásban szerepel. a készüléket egyébként elajándékoztam és már más egységei is tönkre mentek. lehet hogy akit inditott,csak reklámozni akart?mit csináltam rosszul?

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.04.09. 20:46:05

@naiad: köszönjük szépen.
svédországban egy nap alatt kicserélik a képernyőt, pedig ott mlég messzebb van a gyár. hacsak nem tévedek nagyot, fűszoknyás lány hozza házhoz a laptopot.
@Hurrá Torpedó: a csótány a szaunában rámászott, mondván hogy netezni akar. hát a fickó meg jól rácsapta a monitort!

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.04.09. 20:47:41

@juhaszvik: nekem a ups amerikából (friscobol) egy nap alatt hozott csomagot. tehát ha szükséged van jó postásra, ismerkedj meg velük.

Megdobbent 2010.04.10. 02:11:30

Nekem acer CD-m van. Na most azzal micsinajjak? :(((

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.10. 15:30:38

@preston: mondjuk azt csinaltad rosszul hogy kimesz kulfoldre, gondolsz egyet es veszel egy laptopot... jaj istenem mindjart nekiall az egesz homar-kozosseg, es konnyeket hullajtva sajnalni kezd teged te ujgazdag szegenyember :(

Megdobbent 2010.04.11. 04:30:43

@Kifordított kacagány: Najo :(

Pedig meg olvashato, csak picit megsargult...

salapapa · http://salapapa.hu 2010.04.11. 11:40:40

@Megdobbent: azért mentsd le az adatokat, meglepi ne érjen!

Megdobbent 2010.04.11. 18:44:13

@salapapa: Najo, de csak acer cd-re menthetem? :(

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.04.13. 21:26:31

nekem hasonló tapasztalatom van acerrel. hdd és ram csere egy hét alatt, ráadásul karácsony-újév között. sms-ek és e-mailek, teljesen ki voltam készülve a "zaklatástól"... :) kár, hogy csak egy év a gari. ha most bexarik, akkor zsebbe nyúlós a téma.

nggabi 2010.04.14. 21:19:41

Azért én becsomagolnám rendesen a notit mielőtt elküldöm :) sajna nekem is elromlott a 2 hónapos gép, kijelzőcserés... Holnap viszi el a futár. :( mivel dolgoztam eleget a D H L nél tudom, hogy jobb ha 2 dobozba teszed :D Azért örülök, hogy legalább a szervíz ok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.15. 18:22:02

Ezzel most piszkosul megnyugtattál. Titkon egyfolytában rettegtem, hogy ha a sajátnak baja lesz, vajh hány hónap múlva kapom vissza csehéktől.

neked ugatok 2010.04.17. 13:24:59

@samcro:

ugyanolyan teljeskörű a garanciális szolgáltatás hosszabítás során mint az alap 1 év. de csak itthon érvényesíthető (silver és gold kiterjesztés esetén), a külföldi garkit neve platinum, és 90 napod van csak megvenni

moli faszságot beszél, szerintem keveri a háztartási eszközök garanciahosszabbításával, notebooknál az összes gyártó az alap szolgáltatást hosszabítja, nincsenek trükkök

neked ugatok 2010.04.17. 13:28:21

@Zsiráff:
csak nem minden fajta oprendszerre

hozzáteszem, az acer sem ad drivert minden oprendszerhez

yerico1 2010.04.21. 07:34:04

Örülök neki, hogy az Acer szervíze megváltozott, amikor egy egy hetes gépet szervízbe kellett adni, akkor másfél hónap után már kölcsönösen perrel fenyegettük egymást, mire kicserélték az alaplaphibás gépet. Csak azzal tudtuk őket meggyőzni, hogy nyugodtan perelhetnek, de a gép egy ügyvédi irodáé, úgyhogy ettől most nem fossa senki sem magát össze félelmében. Ekkor zokszó nélkül kicserélték, azóta is megy, immár 5. éve.

todi40 2010.05.17. 09:03:16

www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mososgepszereles.eu http://www.mosogépszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu
süti beállítások módosítása