Tékozló Homár

Az ember, akit a Burger King sajtburgere pinára emlékeztet

2010.08.23. 10:40 | szily | komment

Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi? Olvasónk vett négy Burger King-terméket, egyet kibontott, majd jött az összeomlás. Ezer szerencse, hogy nem mélyhűtött pizzával vagy tetszés szerinti készétel-konzervvel kísérletezett. Junkfoodpornó rengeteg szaftos képpel alant!


Burger KING sajtburger
(beugrottam a reklámnak)

400 forint két sajtburger. Jó vételnek néz ki, a sajtburger egy kiadós szendvics.

Ez kifejezetten gusztusos, már persze akinek bejön ez a húsos, fekvő punci formájú étel. A képen egy szépen felépített, mindenféle földi jóval feltöltött sajtburger látszik. Hatalmas szelet hús lóg ki a zsemlyéből. A hús méretét onnan lehet tudni, hogy a lapkasajt szabvány méret, és a hús annál sokkal nagyobb. Két vastag szelet uborka is látszik ebből a nézetből, a sárga zaft gondolom mustár lesz, a piros meg a kecsöp.



Amekkora pofám manapság van, vettem négyet. Mire észbe kaptam, az egyiket már be is faltam, ezért vannak a képen csak hárman.

Az embernek fel vannak izgatva a gyomornedvei a plakáton látott étel alapján. A boltban viszont már nem látni sajtburgert pőrén, csakis becsomagolva.

Őőő... Izé... Itt kérem valami baj van! Lehet nem tetszett a pofám a kiscsajnak, és üres zsemlyét kaptam? De nem szabad ilyet feltételezni! Ez igenis egy sajtburger, csak nagyobb a zsömlye, és betakarja. Én vagyok a hülye kérem! Egyszerűen csak rossz szögből vakuzom a burgert.

Na! Akkor most ki a hülye? Persze megint én, mert bedőltem a reklámnak... Ha már egyszer van ez a www.szetszedtem.hu akkor belenézünk.

A hús jól láthatóan sokkal kisebb mint a zsemlye.
A kecsöp és a mustár mennyiségétől nem fog megugrani a gyomorsavtermelésem. A savam az simán a látványtól felmegy! És nincs egyedül, mert követi a vérnyomásom is!

Az előbbi képen is volt egy szelet uborka, meg ezen is van. Tehát kijelenthetjük, hogy legalább az uborkaszeletek számában nem hazudott a reklám.

Megkóstoltam, illetve megettem. Még két szelet uborka kellene bele, hogy minden falatba jusson, és kb. kétszer annyi mustár és kecsöp, mint amennyi van benne, hogy mindenütt legyen valami íze. Amúgy a hús mennyiségét, bár láthatóan kevesebb mint a reklámban, megfelelőnek találtam.

Oké, nem is egy rossz szendvics kétszázért. Csak hát ugye ott az az érzés, hogy már megint átbasztak! Be kéne menni a boltba, kibontani a kapott sajtburgert, és ott helyben melegében szóvá tenni, hogy márpedig én olyat kérek, ami a képen van a plakáton!
Ez a burger ez king, vagyis király. Vajon milyen lehet egy nem király burger? Fogyivédőőőők! Hol a picsába vagytok ilyekor? Lacikonyháztok mi? Gyűritek befele a hurka kolbász frisskenyér az arcotokba...

Álltam a pirosnál, és éreztem, hogy valami furcsa. Itt valami nem stimmel! Nem jöttem rá mi az. Nincs a képen semmi különös, de valami akkor sem klappol. Előkaptam a gépet, jól jön ilyenkor a megörökítés modernkori zsebben hordott lehetősége. Majd otthon kielemzem a képet, mikor nagyon ráérek.

Megvan! Már megint a Burger King! Persze nem olyan egyszerű eset, mint a bepalizós sajtburger. Arról van szó, hogy a Hungária és a Thököly út sarkánál nincs is Burger King! Soha nem is volt. És nem csak hogy nem volt, de nem is lesz! Hacsak a házakat le nem bontják. Persze van a közelben Burger King, csak nem a megadott címen, hanem a Semsey Andor utcában a Hungária és a Gizella között.


A piros négyzet a megadott cím, a cseppecske meg a valóságos. Ha valaki mindezek ellenére odatalál, akkor meg is érdemel egy ingyen sajtburgert!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigbang77 2010.08.23. 15:47:11

@Flatline_:
csak nem King kisfőnök vagy?
Esetleg te csináltad a képen látható burgert?

:-)

Artie 2010.08.23. 15:47:16

@Flatline_: Mást vártál zsemlye, zsömlye és kecsöp után?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.23. 15:47:25

@Ylim: mér, honnan van a poszt? Löknél linkot? Ez a teslarádiós júzer?

Silent Bob 2010.08.23. 15:48:20

@EÖ: B+ hogy erre magamtól nem jöttem rá. :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.23. 15:48:40

@donfuligjimmy: Miért nem lenne Homár kompatibilis az elsőzésem :D

Egyéves Önkéntes 2010.08.23. 15:49:43

@Silent Bob: igaziból sokkal (hatszor-hétszer) jobb, csak kapsz kedvezményt! :D

ZX 2010.08.23. 15:51:09

@Silent Bob: Nem, nem azért olcsóbb mert kimarad a kisker, nagyker. Persze ez is közrejátszik. A másik tényező, hogy pl. egy mosószer vagy vagy mosogató vag bármi, sokszorta töményebb koncentrátum mint a bolti. Ismerek olyan mosóprt ami esetében a 3kg-ossal 3x annyit mosol, mint a 10 kg-os boltival. az ára azonban csak 1,5 vagy 2x-ese csupán, tehát olcsóbb.
Ami viszont valóban drága, mondjuk egy kés vagy edénykészlet azok viszont azért drágák, mert premium kategóriás termékek.
Nem keverendő össze azzal természetesen, hogy amikor megjelenik egy ilyen premiumkategóriás cucc, máshol is hirtelen megjelenik egy hasonló, amit szintén csillagászati áron adnak kihasználva a másik sikerét.

[smirgli] · http://smirgli.blog.hu/ 2010.08.23. 15:54:16

zsömlye:DDD:D:D::DDD hát ez jó.

a beküldőnek meg javaslok egy következő kajálást: kfc longer sandwich. mer ez a sajtburger oks, kicsi a hus, kevés benne a cucc, stb. nah de a longer, ami eleve ugy reklámozza magát h olyan hosszú mint a f*szom, aztán ehhez képest meg a kifli kettőször akkora mint a hus 10-ből 9 esetben, nah az tényleg vicc. ettől függetlenül ha már gyors kaja akkor csakis kfc.

Silent Bob 2010.08.23. 15:55:20

@ZX: És azt a gyártón kívül más is mondja? :)

Silent Bob 2010.08.23. 15:59:18

@ZX: A késkészleteket pont hagyjuk. Láttam már ilyet, meg rendes kést is. Az MLM-es cucc nem az a kategória. :)

ZX 2010.08.23. 16:00:43

@Silent Bob: Igen. :) De ha azt veszed, minden gyártó fényezi a termékét, még ha gagyiról van is szó. De általában ha premium cuccról van szó akkor az is. Nem nagyon éri meg trükközni vele. Persze a hype tényleg sokszor nagy.

ZX 2010.08.23. 16:03:35

@Silent Bob: Attól függ melyik. Ugyanis van MLM cégnek olyan késkészlete amin csak a logo-juk van rajta, a kést magát nem ők gyártják, hanem egy japán cég, és nem gagyi.

Silent Bob 2010.08.23. 16:07:31

@ZX: Nekem ezzel csak az a bajom, hogy olyantól még nem hallottam dicsérni ezeket a termékeket, aki CSAK vásárol. :) Mindegy, szerintem nem akarjuk egymást meggyőzni semmiről.

Silent Bob 2010.08.23. 16:08:46

@ZX: Ennyire nem vagyok képben. :)

ZX 2010.08.23. 16:10:26

@Silent Bob: Mivel nem vagyok MLM tag, én nem akarlak meggyőzni semmiről. :D
Mindenestre kevés embert ismerhetsz mert én már hallottam. :P

dagger 2010.08.23. 16:15:28

@Rosszindulatú Vászka:
oldradio.tesla.hu/szetszedtem/szetszedtem.htm
sírósra röhögős !!!!!

comes 2010.08.23. 16:16:05

Kedves Forúmozók!

Az étkezés az ember egyik legfontosabb szükségszerű tevékenysége. A kenyér a régi világban szent dolog volt. Miért kell tehát ilyen csúny és ocsmány szavakkel kommentezni.

Egyéves Önkéntes 2010.08.23. 16:19:12

Kedves Fórumozók!

A helyesírás az embertől elvárható egyik legfontosabb szükségszerű tevékenység. A helyesírás a régi világban szent dolog volt. Miért kell tehát ilyen csúnya és ocsmány helyesírással kommentezni.

hegyilany 2010.08.23. 16:21:51

@Rékuc: Mert Rigában mi a baj a kajával, hogy Mekibe kényszerültél? Szerintem kulturáltabb város, mint Budapest és renegeteg jó étterem/gyorsbüfé van.

hegyilany 2010.08.23. 16:24:48

@ZX: Akkor se vennék MLM-es cuccot, ha tényleg olyan piszkosul jók lennének. Miért? Mert rohadtul idegesít az MLM-esek tenyérbemászó nyomulása, a mézesmázos szövegük, és az egész, barátságokat és családi kapcsolatokat elcsesző módszer. Gusztustalan, úgy ahogy van.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.08.23. 16:26:06

@hegyilany: hosszú hétvége alatt többnyire csak az óváros turistacsalogató helyeit volt időm kipróbálni. Azon a baromi nagy piacon jókat kajáltam, csak sötétedés után már nem igazán mertem arra járni :D és volt egy leveses is, ami isteni volt, de jó vendéglőt sajnos nem találtam. Ha van tipped, szívesen fogadom, mert készülök visszamenni, tényleg jó hely amúgy!

ZX 2010.08.23. 16:29:22

@hegyilany: Olvasd el feljebb mit írtam róla. Sajnos megmaradtunk a kultúra ezen szintjén.

Na lépek szép napot!

juhaszcs 2010.08.23. 16:30:01

Szépöcsém azt hiszem Te sem láttál még pinát.
A pina az sokkal szebb ennél a zsömlénél.
És finomabb is!
Szóval sünnel együtt jöjjön ki belőled az amit megettél!

Rosszindulatú Vászka 2010.08.23. 16:32:10

@Rékuc: mink Máltán nyaraláskor jártunk Mekibe meg Pizza Hut-ba, hogy ízeket érezzünk, annyira silány volt a kaja a szállcsiban (vízben főtt hal takarmánykrumplival meg ijenek), pedig vendéglőt is próbáltunk a fővárosban, de az is vacak volt és még a sört is szarul csapolták.

hegyilany 2010.08.23. 16:33:02

@Rékuc: Ja, akkor jó. Már azt hittem, kimaradtál a jóból, mert mondjuk a helyiek ragaszkodtak a mekihez. Én öt nap alatt egy üzemi étkezdét, egy halas büfét és két belvárosi éttermet próbáltam ki, de azért csak ennyit, mert nincs több gyomrom. Szerintem igen jó a balti országok konyhája. Sok a tejföllel készült étel, a pikáns, savanykás levesek, a hurkák és persze a halak. És a sörök is finomak.

Csak a Riga Balzsamtól óvjon meg mindenkit az ég. Neked volt szerencséd ehhez a csodálatos gyógynövényes likőrhöz? Mi ajándékba kaptuk. Három éve. Azóta se fogyott el, pedig vittem barlangász-, turista-, búvárbuliba, ahol az arcszeszt is megisszák hajnalban. De ezt az istenért se vette be a gyomruk...

Vincenzo90 2010.08.23. 16:35:45

Meki 2, de legalább a Burger Kingnél a Whopperek rendben vannak. Telepakolva zöldséggel, meg mindennel. És a mekiben a hús "?" a BKban meg 100% marha(meg az is, aki bármelyiket megveszi), a mekiben a hagyma por főzve, a bkban meg hagyma, a mekiben a krumpli kukoricakeményítő, a bkban szintén. Edd, ha tetszik... A kóla meg nem vizezve van, hanem nagyon dúrva sav sűrítve, ezért jön saválló csövön, és a víztől lesz iható. Ha megmarad, veszélyes hulladék. Edd naponta, és élj max 50 évet! Te dolgod. Az unokáim viszont nagyapát akarnak.

repecs 2010.08.23. 16:37:30

@EÖ: mert a hejesirást az emberek alakitják ha nem igy lenne még mindenki az isa pour és hamu vagymuk stilisában írna beszélne az emberektől elvárható a tolerancia is tehát neked lehet más a véleményed erről mint nekem

frontember876 2010.08.23. 16:37:52

burger kingben eszel? buzi-e vagy! Mi a lófaszt vársz? Mislen csillagot?

Amióta létezik gyorsétterem, azóta soha, egyetlen egy alkalommal sem kínáltak ehető ételt. Aki oda bemegy, az tudja, hogy műanyag, valamint kaucsuk alapanyagokból, laboratóriumi úton előállított vegyületeket fog enni.

Holnap írj egy posztot arról, hogy a kóla olyannak látszott a képen, mint ami oltja a szomjat.

Te szerencsétlen.

Vagy menj el egy peep show-ba, aztán írj egy posztot arról, hogy a ciciről neked a csecsemőkorod, és a szopizás jutott eszedbe, de nem volt benne tej, és téged átbasztak!

Vagy utolsó megoldásként azt tudom javasolni, hogy próbálj meg nem ennyire zavarbaejtően buta lenni. Az elég sok helyzetben segít.

halaszlo 2010.08.23. 16:39:15

@phaszfej:
"Arabok, törökök, niggerek többsége mind elképesztő redvás cigány aljadék. Soha nem ennék a mocskos trágyakajájukból."

Gyökér! Próbáld ki a határúti Gyros-ost. Olyan műgonddal elkészített arab gyrost, sajtburgert még nem ettél.
Egy fiatal srác készíti, és kb 10 percig pepecsel egy adaggal, de a fégeredmény óriási.
KI NEM HAGYNÁM!

Kenderice 2010.08.23. 16:41:16

@HalivudEstevez:
Soha nem ettem semmit gyorsértteremben és nem is tervezek ilyesmit. Ha (a cikk szerint) senki nem szól azért, hogy nem olyan ételt kapott, ami a képen/reklámban van, akkor az birkatermészetre utal. Tipikusan `Megesszük azt, amit elénk tesznek` mentalitás, ez a birkaság...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.08.23. 16:41:32

@hegyilany: utazás előtt olvastam én is a jó kis kapros halakról, aztán amikor fagyasztott, rosszul átsütött, bolti halfilét (????) tettek elém egy étteremben, elhatároztam, hogy kösz, de nem. :( Azok a füstölt halak a piacon viszont, mennyei...
balzsamot pedig nem mertem venni, olyan Unicum-gyanús volt és azt sem szeretem :)

kvadrillio 2010.08.23. 16:43:13

Hjahh...kérem !
Fő a profit !!! :O)
Nehogymááá jól akarjááá lakni hamburgerrel !
Minél kisebb a hamburger, annál nagyobb a PROFIT ! :d

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.08.23. 16:45:12

@hagyma: LOL, utolsó nap, ebéd, megvolt :DD
(minden nap kicsit drága lenne, de imádom az ételeiket)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.23. 16:49:30

@Rékuc:
hat igen, minden nap nagyon draga lenne

elwood 2010.08.23. 16:53:41

A Burger King sokkal jobb mint a meki.

Hús van benne, paradicsom, hagyma, majonéz meg ilyesmi.

A Whopperben meg nem néz ki sokkal rosszabbul mint a reklámon.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.08.23. 16:53:41

Ahogy anno Marosan Gyorgy is mondta:
Nem a zsemle kicsi, elvtarsak, hanem a pofatok nagy!

elwood 2010.08.23. 16:55:32

azért nem lóg ki a húr mert nagyobb zsemlébe tették. be positive :-)

deflorator 2010.08.23. 17:03:46

Legjobb, ha maga készíti el az ember az ételt, akkor legalább hozzávetőleg tudja, hogy mi van benne. Hosszú távon kifizetődő, ha az ember jól is akar lakni de hízni sem akar.

serwer 2010.08.23. 17:08:03

@elwood:
Ha mindekettőt elém raknák, nem tudnám eldönteni, hogy melyik-melyik.
Persze a csomagolás nélkül. :D

phaszfej 2010.08.23. 17:12:21

@halaszlo: Aki a határútnál zabál, az csak valami betelepített cselédleszármazott lehet, tehát buta, könnyen megtéverszthető, a jótól és a minőségtől elszokott, illetve soha meg nem ismerkedett egyén. Köszönöm szépen, ilyen személy ne tanácsolja nekem, hogy egy lepukkant külvárosi klozetjában egyek giroszt. mert ami neked havaj, az nekem még csak lábvíz, gyerek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.23. 17:15:32

@elwood:
maradjunk annyiban, hogy az igazi hamburgereket nem gyorsettermek aruljak

halaszlo 2010.08.23. 17:23:37

@phaszfej:
"Aki a határútnál zabál, az csak valami betelepített cselédleszármazott lehet"

Te jó ég!!! Te honnan szabadultál?
Vigyázz! Moss kezet, mert a billentyűzeted is fekete! Azt hittem, hogy a TV-ben szereplő "Monk" csak kitaláció...

Silent Bob 2010.08.23. 17:27:24

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ő azt is mondta, hogy mától kezdve lövünk. Vannak emberek, akiktől nem túl elegáns idézni... szerintem.

Silent Bob 2010.08.23. 17:28:36

@phaszfej:
A Határ út tényleg elég pszichó. Te hol étkezel? :)

ladislaus 2010.08.23. 17:29:24

@Turbék: bizony :)
Vagy egy hentesnel egy fottkolbasz! Bazz a legjobb "gyorskajalda" a magyar hentes :)

@elwood: Torontoban miert 3.60CAD egy whopper menu? Es ott a szendo miert akkora mint otthon 3? Nah...

halaszlo 2010.08.23. 17:32:14

@Silent Bob:
"A Határ út tényleg elég pszichó"

Na jó, az utóbbi időben én is inkább elvitelre veszem, de időnként nagyon jól tud esni egy "bódés hambi" :)

phaszfej 2010.08.23. 17:32:46

@Silent Bob: Van külön szakácsom, pontosabban séfem. Ő főz nekem hetente kétszer havi 100 rongyért.

halaszlo 2010.08.23. 17:35:13

@phaszfej:
És most ki gépel helyetted, a titkárnőd? Egyáltalán jártál már a Határúton? Ott nincs is leszállópálya.

deputy sheriff 2010.08.23. 17:35:34

Meg letezik olyan emberk, aki "kecsöpoözik"? /Ezek szerint igen :-0/

phaszfej 2010.08.23. 17:36:03

@halaszlo: Fogoalmam sincs, mi az a tévében szereplő monk. de ha te tévézel, akkor tényleg csak egy csicska cseléd rabszolga vagy a panelből.

phaszfej 2010.08.23. 17:37:38

@halaszlo: Van titikárnőm, ha a karnám, ő gépelne helyettem, de kell ennyi sport egy nap.

nestrot10 2010.08.23. 17:37:38

ROHADT, HARÁCSOLÓ KAPITALISTA NEMZETI BURGER EZ. A KAPITALIZMUS ILYEN.
A HARÁCSOLÓKAT GAZDAGÍTOD, MIKÖZBEN ÁTBASZNAK , KIHASZNÁLNAK.
NEMZETILEG ÁTBASZNAK ÉS MÉG KÖSZÖND IS MEG!!!

Dontom 2010.08.23. 18:47:31

Érdekes itt semnki sem jár gyorsétterembe, vagy itt nem vállalja, de mégis dugig van mind...

Silent Bob 2010.08.23. 19:00:37

@phaszfej: Ennyiért nem lehet egy mislencsillagos. Ne legyél olcsójános, vegyél fel egy rendes szakácsot.

tocibacsi 2010.08.23. 19:02:32

szerintem mind a börgerking, mind a mekdonálc egy nagy rakás fost basz oda az emberhez szendvics címen, hülye aki megeszi... tökmind1, menniybe kerül.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.23. 19:12:53

@Dontom:
ez olyan mint Gyozike
senki se nezte de mindenki arrol beszelt
itt azert inkabb a csorok kajaldaja
eleg sok van felen, de jo ha ketszer egy evben nincs jobb otletem es az van legkozelebb
persze nem ezt a sajtburgert
/ez itt is ilyen csutortokon 80 cent volt floridaban es szinte semmi nem volt benne/
a csirkes szenvicset meg lehet enni
de ha ma'r, akkor en is inkabb KFC vagy subway

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.23. 19:14:57

vagy bemegyek a boltba es veszek 5 dollarert egy egesz sultcsirket
hatranya hogy vezetes kozben korulmenyes enni

Mylady 2010.08.23. 20:11:30

Na, akkor hamburger:
hatalmas, fényes barna, enyhén édeskés (klasszikus) hamburgerbuci pl a madarasteszkóban vásárolva
félbevágjuk, alját megkenjük mustárral
rá 2 salátalevél
arra két szelet érett, illatos paradicsom, mellé 3 szelet kígyóuborka
rá hamburgerhús (lehet mirelit, megsütve)
tetejére jófajta kecsap
rá egy szelet vöröshagyma (nyersen)
pár csík zöldpaprika
némi csalamádé
reszelt sajt
+ a buci teteje

be a sütőbe pár percre, hogy a sajt ráolvadjon

nyami

lutria 2010.08.23. 20:54:10

@Mylady: Én is pont ezt akartam írni,akkor eszem a legfinomabb hamburgert ha saját magam megveszem az alkatrészeit és összerakom magamnak úgy ahogy én szeretem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.23. 20:56:54

@Mylady:
- csalamade
- zoldpaprika
es en az uborkat melle szeretem, a pickl-t, nem kilgyot
es lapkasajt
a hust elotte grillen megsutom/ nem baj ha elektromos, de kint jobb faszenen
a "bucit" kenyerpiritoba vagy sutobbe csak eppen melegiteni
egyebb hozzavalok a tanyeron, mindenki annyit tesz amennyit akar

hat kb ez egy hambi nem a mekis, meg a burger kinges
de az is kaja
mas a rendeltetese
ezt kene sokaknak felfogni, gyors etkezdeben jo minoseget varni olcson, osi roman szokas
de normalis etteremben is remek hamburgereket lehet kapni

Rosszindulatú Vászka 2010.08.23. 22:49:51

Csak szólnák, hogy a világ legjobb hamburgere az előző napi ivászatból maratt tatárból készül. Sztem.

Silent Bob 2010.08.24. 07:34:54

@Rosszindulatú Vászka:
Ha te másnap nekiállsz hamburgert sütni, akkor nem ittál rendesen.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.08.24. 08:18:55

hamburgert csak őstermelőtől! irány ámerika! hagyma, tudsz ajánlani egy jó helyet?

AlulírottFentemlített 2010.08.24. 08:52:53

Tevepatát csakis őstermelőtől!

elwood 2010.08.24. 09:16:34

ha már étterembe megyek akkor azért nem hamburgert eszem

a hamburger arra való, ha nincs időd, helyismereted, akkor behetsz egy ismerős helyre ahol standard középszar mindőséget ehetsz, a bizonytalan lacikonyha, kecske gyros, kínai macska helyett

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 09:22:47

@Silent Bob: akinek ojan gyönge városi béle van, hogy napokig nyög egy újrabútolástól, abba kár a szesz.

Silent Bob 2010.08.24. 09:35:37

@elwood: Ezek szerint te még nem ettél rendes hamburgert.
@Rosszindulatú Vászka: Enni bírok, ha valaki behozza, csak felkelni meg sütni nem.

elwood 2010.08.24. 09:37:48

@Silent Bob: vagy te nem voltál rendes étteremben

Silent Bob 2010.08.24. 09:40:35

@elwood: De. Csak burger és burger közt van különbség. Amiről te beszélsz az a meki (amivel egyébként szerintem semmi gond, ha valaki tudja a helyén kezelni) amiről én, az meg pl. a Burger Bar, amit linkeltem.

elwood 2010.08.24. 09:47:45

@Silent Bob: sztem is ok a hamburger amikor muszáj.

ha változó sürűséggel eljutok étterembe akkor viszont olyasmit szeretek enni amit máskor nem tudok. ropogósra sült kacsa, steak, kagylóleves ... s.í.t.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.24. 09:50:31

@elwood: Nem értem mi jó a kagylóban. A polipot, rákot értem, azok nagyon finomak. De a kagyló még sosem ízlett.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 09:52:50

@atpijkamo: a kagyló fontos dolog. A humáv cilivizáció legnagyobb vívmánya. Én rühellenék likba avagy guggolva újságpapírba szarni. A többi meg nagyon csúnya betegség, amiket itten lájkoltál.

Silent Bob 2010.08.24. 09:57:59

@elwood: Ha el classico "vacsorázni" megyek, akkor általában én se burgert tolok. Ettől még nem szarabb kaja, mint amiket felsoroltál, ha megfelelő alapanyagokból megfelelően van elkészítve.

Silent Bob 2010.08.24. 09:59:28

@hagyma: Nálatok van hosszában szeletelt pickl? Angliában imádtam (szendvicsbuzi vagyok) itthon sehol nem kapok. :(

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.08.24. 10:02:03

@Rosszindulatú Vászka: Akkor friss a polip, ha a nyelvedet beszívja a tapadókorongjával.

elwood 2010.08.24. 10:09:59

@Silent Bob: lehet benne valami finom fasírt vagy akár steak, de a zsemle, meg sültkrumpli köret miatt nekem olyan fantáziátlan

Silent Bob 2010.08.24. 10:15:41

@elwood: Nem vagyunk egyformák. Nekem egy jó minőségű, hátszínből házilag készült húspogácsa van akkora élmény mint egy steak.
Pesten a Caladoniában ettem Edinburger fedőnéven egy egészen zseniálisat. Pedig tök egyszerű: húspogácsa, sajt, tükörtojás, paradicsomkarika, ennyi. Érdemes megkóstolni, az ára sem horror.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 10:29:04

@atpijkamo: nem cejizem a herkentyűket. Osztirgázni szokok néha, pl. mostanság így a parlagfűszezonba.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 10:32:58

hamár hambi: a BK-nak egy előnye van, hogy reggel is árulnak sajtburgert. A Meki nem, a kifőzdék meg rizsevők is zárva vannak ojankor. Szal vagy piac, vagy hentes, ha útbaesik.

Silent Bob 2010.08.24. 10:35:26

@Rosszindulatú Vászka: Egyébként is sokkal jobbak a burgereik. A whopper teljesen rendben van, a mekiben nem tudok egy rendes szendvicset mondani. Talán a Royal, de az sem közelíti a Whoppert.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 10:43:59

@Silent Bob: a mekibe csak azok az édényjellegű akciós cuccok jók. Pl. a csilis wrap az tök rendbe van, rendes hússal, nem daráltos. A mindég kapható cuccokba egyre kisebb a belbecs. Pl.: a KFC-s longer, mikor beidult, még tele volt csirkével. Most meg nyomokban tartalmazza. A legjobb a Wendizzes volt, de mexűnt pesten. Még a Bordsee-s szendvicseket is szeressem. Ellembe az a BK-ás reggeli tojásrátotta imitátumos-szalonnás-zőccséges cucc nem rossz, csak drága.

Silent Bob 2010.08.24. 10:46:05

@Rosszindulatú Vászka: Ja, a longer télleg jó volt régen.
Én a Subway-t is csípem, a paradicsomos húsgombócos szendó metál.

stuccer (törölt) 2010.08.24. 10:48:08

@belagezabela: miért, te a nedves pinához teszel síkosítót, te kis imbecil?

na rajtad most jót röhögtem, te kis barom :)))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.24. 12:33:30

@Silent Bob: minden formaban
kicsi nagu kozepes
egesz
hosszaban vagott
karikazott
stb.
hat igen, mindent a heluen kell kezelni, mas ha na ma kimegyunk vacsorazni, ba akkor is lehet hamburgert enni/ feltetlen felejtsuk el a gyorsetkezdeket/ vagy delutan 3-kor, egyunk valamit
lehet szendvics, hamburger
de normalis helyen BBC Rock Caffe TI Friday stb, jo minosegu marha, majdnem steak erteku
lehet a rantotthus menobbnek hat a fasirtnal, de azert a fasirt is jo
persze gy igazi jo vacsora az salata, majd egy nagy T-Bone, csak utana az ember mar nem sok mindenre alkalmas

Rosszindulatú Vászka 2010.08.24. 13:07:25

@hagyma: esetleg egyél ne zabájj, és akkor nem okoz átmenetileg mentális és fiziológiás problémákat az a nagy alhasi vérbőség :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.24. 13:40:38

@Rosszindulatú Vászka:
jo, legkozelebb kerek egy zona T-Bone-t tejbegrizzel

elwood 2010.08.24. 14:14:36

@Silent Bob: jól hangzik, egyszer megkóstolom

Sapphire blue 2010.08.25. 10:10:57

Ezt most nem értem...a posztoló még soha nem evet Burger King -ben???Tudhatná ,hogy a sajtburger ilyen.Fotó alapján akar zabálni???

zeugma 2010.08.28. 01:23:14

@Peetee: Nálunk itt vidéken van olyan hely, ahol normális hamburgert kapni. Jó nagy zsömle (sok szezámmaggal), finom húspogácsa, valódi friss hozzávalók, mindent az orrod előtt raknak bele. Ha úgy látod jónak, nem kell a fantázianeves összeállításokból választani, hanem a pult üvegén át ráböksz, hogy ezt meg ezt kérsz bele, és kész. Hamburgeren kívül csak salátákat meg üdítőt kapni ott, mégis nagy a forgalom (szóval nem egy kocsma/lacikonyha, ami mellékesen felmelegített rántotthúsos szendvicset is árul hamburger címen).

Nálatok ilyen nincs?

Meridian74 2010.09.10. 18:30:35

"A kép csak illusztráció"

Na hát pont ez az! Illusztráció mit jelent? Bemutatja a terméket... és én is olyat kérnék. Csak ép nincs közelben Burger King, de ha lenne, vért izzadnának, az tuti.

Meridian74 2010.09.10. 18:57:01

@blasiusii: "...addig Magyarországon 20 évvel a rendszerváltás után is "raj" a mekiben enni, máig nem értem, miért... 23 évesen nagyon ritkán járok, de lehet, h annak is betudható, hogy egyetem óta magamnak főzök..."

EzZzel most mit akartál mondani? Hogy TE mekkora RAJ CSÁVÓ vagy?

Mindig mindehol megjelennek azok a kommentelők, akik kiemelik mekorra surmók mások, akik mást szeretnek csinálni mint ők, mert a leghelyesebb és a legjobb csakis az lehet, amit ők csinálnak.

Mondd csak, te még barlangban/vagy náddal fedett gödörben laksz, villany gáz nincs (minek), fával/szárítótt tehénlepénnyel fűtesz, és az otthon megfőzött kaját a közeli erdőben kőhegyű lándzsával vadásod nap mint nap - mert az állattartás is egy faszság, ugye, mert egy lapon nem lehet említeni a "vadhússal"?

R.Zimmerman 2010.10.19. 20:24:54

MICSODA LELEPLEZŐ CIKK! AZTAMINDENIT! Oda Pulitzer díjat a szerzőnek... Szerintem ez a cikk nagyban hozzájárul a 343452324000 milliárd $-os mammutvállalat végleges megszűnéséhez, igazi forradalmár vagy!

***

Erről a témáról okoskodó postot írni hihetetlenül nagy időpocsékolás..kb mintha egy másik okostojás megmondóblog arról sírna, hogy a BLIKK milyen GÁZ, és NEM IGAZ amiket írnak benne..bazmeg, vannak dolgok, amiket mindenki tud..mit gondolnak ezek a hülyék, akik burgerkinges meg kfc-s szarokat fotóznak nagy büszkén? KÖNYÖRGÖM, ezek 200ft-os termékek, EMBER, SZERINTED CSAK TE TALÁLKOZTÁL MÁR VELÜK?!?!?!?!
süti beállítások módosítása