Tékozló Homár

A legújabb Asus notebookhoz sincs alkatrész

2012.01.12. 14:17 | jackyll | 309 komment

Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az elemet kicserélni, nagy kegyesen felajánlották, hogy beraknak egy angol billentyűzetet, amit majd valamikor önköltségi áron kicserélhet magyarra, vagy addig nem kapja vissza a gépet, míg meg nem jön.

Tavaly októberben úgy döntöttem, hogy véget vetek hónapok óta húzódó spártai magányomnak és összehozom magam egy laptoppal. Az új partnerrel rendszeres beszélgetéseket, közös munkát, tartalmas programokat és közös zenéléseket terveztem volna, de ha tudom mi lesz belőle inkább zárva tartom a szívemet és tovább tartogatom magam egy későbbinek. A hosszas társkeresés végére, azaz november elejére 2 versenyzőnek maradt hely a szívemben. Tulajdonképp akár ikerpárnak is mondhatnám őket, hisz mindketten az Asus N55 nevet kapták a keresztségben. Kis töprengés után a fehér mellett döntöttem. Nem mondhatnám, hogy szerelem lett volna első látásra, de az igényeimnek megfelelt és éreztem, hogy akár rövidtávon össze is tudnánk hangolódni. Egy budapesti üzlet volt a kerítő és szűk egy hét alatt össze is hozta a randit. Már az első estét együtt töltöttük és utána rögtön hozzám költözött. Az első két hét csodálatos volt és minden nagyszerű harmóniában működött. Néha elkísért a munkahelyemre, de a legtöbbször csak otthon várt mire hazaértem. Éjszakánként hosszan fent maradtunk és a közös jövőt tervezgettük. De a boldogságunk olyan gyorsan szakadt meg, mint az IMF tárgyalások.


Az egyik este éppen egy filmet néztünk közösen, mikor egyszercsak elaludt és nem ébredt fel többet. Először nem is estem pánikba, gondoltam kis evés, pihenés és másnapra kialussza. De mikor reggel a sokadik próbálkozásra sem sikerült életet verni belé sejtettem, hogy itt bizony nagyobb a baj. Én már nem segíthetek rajta... Értesítettem a kórházat és pár napra rá érte jöttek. Ekkor november 23.-át írtunk. Nem aggódtam. Tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben lesz.

Ám mikor már hetek múltak el anélkül, hogy bármit is hallottam volna felőle, nyugtalan lettem. Fel is hívtam a szakrendelést, ahol elmondták, hogy az alaplapja váratlanul leállt, így azt sajnos műtétileg el kellett távolítani. Jelenleg a donorra várnak, hogy a transzplantációt elvégezhessék, de pontos időponttal nem tudnak szolgálni. Szomorúan tettem le a telefont, hiszen a kapcsolatunk még nagyon új volt és ő teljesen egészségesnek tünt. Nem számítottam rá, hogy valami tragédia ilyen gyorsan elragadja tőlem. De türelemre intettem magam, végülis mellette döntöttem és megérdemli, hogy egy kicsit várjak rá.

Ismét hetek teltek el, és ismét semmi hír. Izgatottan tárcsáztam a számot, ahol közölték, hogy az átültetés ugyan sikerült, ám a további kivizsgálások alatt bizonyos komplikációk merültek föl. Kiderült, hogy a billentyűzete is felmondta a szolgálatot, így megint csak külföldi csereszervre várnak. A hazaengedéssel kapcsolatban továbbra sem tudtak semmivel se bíztatni. Ekkor már igen el voltam kissé keseredve. Miért kellett nekem pont őbelé szeretnem? Miért nem hittem az ösztöneimben és választottam inkább egy nagyobb igényűt, de megbízhatóbbat?

Pár napra rá csörgött a telefon. A kórházból hívtak. December közepén jártunk, lassan egy hónapja nem láttam. Szívem megtelt reménnyel, ám a felszabadító katarzis helyett a kétségbeesés legmélyebb gödreibe taszítottak. Egy búgó hang elmondta, hogy az ünnepekre való tekintettel a donorok felhajtása akadozik, ezért januárig ne nagyon várjam haza őt. Amennyiben ez nem felel meg, úgy beültethetnek egy angol nyelvű billentyűzetet. Ekkor bennem összetört valami...

Kértem, hogy mivel lassan több időt töltött ott, mint nálam, ezért vele inkább szakítanék és újrakezdeném egy egészségessel. Úgy éreztem, hogy a nyelvi differenciák miatt hosszútávon nem értenénk meg egymást. Erről a hang hallani sem akart. Abban állapodtunk meg, hogy a beszélgetésünkről és a látleletről levelet küld, hogy további kifogásaimat és észrevételeimet ott tehessem meg. Így is lett és elküldte az ajánlatot: az angol nyelvű billentyűzet beszerelését továbbra is vállalják, ám a későbbi beavatkozások és a helyreállítás költségét a későbbiekben nekem kell állnom. Ráadásul ez a műtét sem működne azonnal, hanem ehhez is másfél hetet kéne várnom. Indoklásként ismét a közeledő karácsonyt és az ezzel járó szállítási nehézségeket hozta fel, továbbá felhívta a figyelmemet arra, hogy a cég részéről ez egy nagylelkű felajánlás. MY HEART IS BROKEN...
 
Próbáltam a dolgot több aspektusból is vizsgálni, de nem hiszem, hogy ha egy leszakadt kart fordítva varrnak vissza azt lehetne bármikor is nagylelkűnek nevezni. Nem gondolom, hogy ennél kultúráltabb országban felmerülne az, hogy egy laptopot rosszabb állapotban akarnának visszaszállítani, mint ahogy azt átvették és ezt még képesek lennének szívességként is beállítani. Nem gondolom, hogy egy akkora cég, mint az Asus megengedhetné magának, hogy egy terméke két hét használat után magába forduljon. Nem gondolom, hogy amennyiben mégis felmerül ilyen, akkor a cég megúszhatná ezt sűrű bocsánatkérések, illetve egy cserekészülék biztosítása nélkül. Nem gondolom, hogy bármilyen hiba és bejövő ünnep esetén normális az, hogy egy javítás lassan már két hónapja tartson. Nem gondolom, hogy -hacsak nem akarom magam leszoktatni az számítógépezésről - valaha az életben fogok még Asus terméket venni.
 
Most január 10., van és továbbra is magányosan töltöm napjaimat. A többi szinglinek ezúton javaslom: sose kezdjen egy Asusszal!

Üdvözlettel:
Pundit


ui.: alább a kálvária részletei


---------- Forwarded message ----------
From: ASUS Ügyfélszolgálat <ugyfelszolgalat@asus.com>
Date: 2011/12/12
Subject: ASUS Magyarország (billentyűzet) - B9N0BC131875376
Cc: UGYFELSZOLGALAT <ugyfelszolgalat@asus.com>

Tisztelt XX Úr!

Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében, előzetes telefonos megbeszélésünkre hivatkozva készüléke szervizelésével kapcsolatban az alábbi felajánlást tennénk. Tekintettel az év végi szervizelés okozta esetleges kellemetlenségekre, a magyar nyelvű billentyűzet beszállítási idejéből eredeztethető további problémák elkerülése végett, ahhoz fel tudnánk Önnek ajánlani egy angol nyelvű billentyűzetet, amennyiben a magyar nyelvű billentyűzet előre nem látható beszállítási ideje a bizonytalanságon túl egyéb problémát okozna Önnek.

Azonban az angol nyelvű billentyűzetet nem ideiglenesen, eseti jelleggel kínálnánk fel, hanem mint állandó cserealkatrészt. Így azt Ön később csak önköltségi alapon felválalva tudná kicseréltetni egy magyar nyelvű billentyűzetre.  Ami pedig a magyar nyelvű billentyűzetet illeti, a beszállítási időpont tekintetében nem rendelkezünk biztos információval, ezért annak teljesítése szélsőséges esetben következő év elején teljesülhet a decemberi raktározási problámákból fakadóan. (Az év végére az európai raktárak, így a hazai lerakatok is kiürülnek, az alkatrészek pótlására pedig csak jövő év eleján nyílik ismételten lehetőség.)

Felajánlásunk túlmutat a törvényi kötelezettségen, saját hatáskörünkön belül dönthetnénk a magyar nyelvű billentyűzet berendelése mellett, a szervizelés elhúzódását pedig indokolni tudjuk, ezért az jogi értelemben számunkra kényelmetlen helyzetet nem teremtene.

Tekintettel azonban az Ön külön megelégedettségére, ezt az angol nyelvű billentyűzetet új döntésünknek megfelelően mint állandó alkatrészt tudnánk az Ön készülékébe beszerelni, így csökkentve a várakozási időt. Később ezt tetszőlegesen, de önköltségi alapon rendezve (garancián túli ügyintézés) tudná a szervizben cseréltetni magyar nyelvűre billentyűzetre. Várjuk szíves viszontválaszát, hogy a készülékét javítva mihamarabb átadhassuk Önnek.

Maradunk tisztelettel:
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen (törölt) 2012.01.14. 11:18:07

@ColT: Az a Bradnek kije?

Makray Brakalin!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 11:20:57

@cicmen: :))

Mostantól nem beszélgetek veled, mert teljesen felesleges. Nem tudunk egymásnak új információt átadni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.14. 11:38:26

@cicmen: Te lökött. A Varánusz Xavéren nem lehet javítani. A KL lyó!

Xezs 2012.01.14. 14:50:57

Kurva szar írás, stílusos akar lenne, de nem az.

Amúgy meg nem tudom mi ez a para az angol billentyűzettől, talán harap?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 14:53:22

@Xezs: Mondjuk macerás használni, és elvrnád, hogy a gyártó, ha garit vállal, akkor tartsa be.

Banyek, céges ügyfeleknek van jobb helyeken következő munkanapos gari, akkor márhol is lehet... Magánszemélynek OK, legyen 1-2 hét, de akkor is illene 100%-os cuccot visszaadni, akármilyen hülye a tulaj.

Xezs 2012.01.14. 15:15:00

@ColT: Na arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mitől macerás egy angol billentyűzetet használni. Leszámítva azt, hogy nincs rajta Í betű, de minden más ott van.

Gariban persze hogy elvárja az ember, hogy legyen magyar billentyű, na de nem logikusabb elfogadni az angolt azzal a feltétellel, hogy xy hónapon belül szereznek magyart? És ezt persze írásba is foglalni.

vprof 2012.01.14. 15:44:46

Bakker, az ügyfélszolgálat levele alapján (Tisztelt XX Úr!) tényleg pasi írta a posztot. Én meg a stílusa alapján mindvégig azt hittem, egy mimóza lelkű leányzó sorait olvasom.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.14. 16:15:51

@atpijkamo: Á, ne hidd! A múltkor egy komplett EU-s pályázatot, meg egy negyedórás PPT prezentációt megszült rajta. Azért szereti, mert mobil, ugyanis az asztali gép kint van az előszoba sarkában, és ott hideg van, inkább ezzel küzd. De azt nem tenné már meg, hogy rátesz egy rendes billentyűzetet, ne adj' isten egy monitort is, inkább szenved.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.14. 16:17:04

@atpijkamo: A KL jó lenne? Amikor az törli a visszaúti jegyet?

marko77 2012.01.14. 17:37:09

Nem köteles ezt elfogadni.
Azonnal levél a fogyasztóvédelemnek, ügyvédhez el, irány a bíróság.
Ha valaki csak a pereskedésből ért...

asdf 2012.01.14. 18:18:04

@Xezs: Nezd meg milyen egy angol kiosztasu billko, kulonosen az enter es az (azon nem letezo) í kornyeke, es egybol rajossz, magyar ember miert nem akar olyat.

Xezs 2012.01.14. 19:05:06

@asdf: Évekig volt angol billentyűzetem. Semmi gondom nem volt vele.

asdf 2012.01.14. 21:01:54

@Xezs: de azert ugye nem a valosagtol elrugaszkodott dolog, hogy az emberek donto tobbsege szeretne a bal also sarokban egy í-t talalni, es egy fuggoleges Enter billentyut szeretne nyomkodni egy vizszintes helyett (es nem anyazni minden harmadik enternel, hogy ű lett belole)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 21:28:27

@Xezs: Lehet én is elfogadtam volna, de azért nem hiszem, hogy a szervíz ezután törte volna magát, hogy szerezzen...

Az í betű meg pont elég baj, nem mindenki tudja, hogy alt+161, azon kívül pl. egy laptop billentyűzeten numpadot használni szintén szar...

Az én céges gépemen is az í szart be, miután leköptem kávéval nemrég :D

Mylady 2012.01.14. 21:37:01

@asdf: érdekes, nekem függőleges az enterem (vagy inkább lóugrás-alakú), mégis rendre ű lesz helyette...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.14. 21:39:14

@Mylady: Igen, amúgy, de az í ííííínkább szempont.

Xezs 2012.01.14. 23:59:33

@asdf: Dehogyis, teljesen jogos dolog garancián belül a magyar billentyűt igényelni. Én csak azt mondom, hogy nem ördögtől való dolog az angol bill. és hogy átmeneti megoldásként elfogadtam volna.

@ColT: Höh, egy ideig én is szarakodtam az ALT kóddal, aztán rájöttem hogy gyorsabb, ha kopipésztelem az í-t :) De ez már marha régen volt, mostanában magyar billentyűzetem van. Teszkós. Legolcsóbb. Kopik róla a festék, aminek én örülök, remélem hogy kibírja addig, amíg az összes billentyűről lekopik. Na akkor lesz igazán májer a billentyűzetem :)

England win The Ashes! 2012.01.15. 00:32:18

@asdf: Nem értem. Nekem angol a billentyűzetem, és "függőleges" az enter, valamint a bal shift és a "z" között is van egy gomb, \ ill. | van rajta.

EXLEXMAN 2012.01.15. 09:27:13

Ez itt érdekes:"Tekintettel az év végi szervizelés okozta esetleges kellemetlenségekre,"

Tekintettel, hogy seggfejek ülnek az ASUS ügyrfélszolgálatán és minden termékekkel, telefon, laptop, notebook, netbook, simán megszívattak azt kívánom nekik, hogy rohadjanak meg!

Egy terméket ne vegyen meg tőlük a kutya sem és az ostoba IV.kerületi hülyegyerek szervizüket is, egye meg a fene!

Birka egy embercsorda ez! Adnék én nekik kölcsön olyan angol billenytűzetet, hogy arról kódulnak!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.15. 13:12:04

@asdf: Nem mindnképpen,
Amin a z mellett még van egy /, az elvileg ír...

Asszonynak néztünk laptopot, és nem volt belőle magyar billentyűzetes, így jöttünk rá, hogy az ír kiosztás azonos a magyarral, csak az í-t kell rá matricázni :D

Xezs 2012.01.15. 14:47:33

@ColT: Minek azt rámatricázni?

England win The Ashes! 2012.01.15. 16:31:50

@asdf: Illetve asszem rájöttem a miértjére.

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 10:13:50

@Dr Jozef Vengloš: az enyémen már most nem látszanak a bötűk. :P
1) íráskor úgyis eltakarja akicsi kezem
2) műhelyklavi, soxor épp csak ronggyal kezet törlök és már használom is. Karácsony előtt 1-2 héttel volt pucolva...

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/01-15/salapapa/20120116_-_koszos_klavi_100957.jpg

cicmen (törölt) 2012.01.16. 11:50:20

@salapapa: Te ablakmosó tartály szerelő vagy? Már a fiókban látható alkatrészak alapján.

Mclaurin 2012.01.16. 12:10:01

10 perccel műlt dél.

cicmen (törölt) 2012.01.16. 12:16:38

@cicmen: Bocs! Megnéztem a salagportalt.
Jó kis műhely!

(---Flúgos Buszos---) 2012.01.16. 13:10:17

Kéne mérni már valami rövidet,mert kezd meghalni a poszt.

Már nincs elégedetlen vendég,és be kell zárni a blogot???

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.16. 13:55:48

@salapapa: Az én otthoni laptopomról disszidált az "i" betű, és csak határozott többszöri ütlegelésre hajlandó megjelenni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 14:38:29

@batgirl: Morzsa szorult alá. Egy tűvel keresztben benyúlsz alá, lepattintod, kitisztítod, visszapattintod.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.16. 14:50:32

@atpijkamo: figyusz cicaakikutya, valamikor réges régen egy távoli galaxsysban..na, ez nem az. Szóval, valamikor réges régen, küldtem neked egy retusálandó képet. Csak szeretném megkérdezni, hoyg történt e valami előre lépés féle ezzel kapcsolatosan?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 14:56:59

@batgirl: De. Könnyedén. Ezért finoman csináld. Esetleg gyakorolhatsz egy távolabbi, kevesebbet használt billentyűn.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 15:00:12

@batgirl: Hú, azt akkor továbbküldtem, nem tudom az eredményt. Nálad kellett volna jelentkeznie. Utánakérdezek.

England win The Ashes! 2012.01.16. 15:30:14

@salapapa: Ne szabadkozz! A koleszunk számítógéptermében ennél koszosabb billentyűzetek is akadtak anno, pedig elvileg ott mindenki tiszta kézzel nyúlt hozzá, amúgy meg havonta letisztítottuk. (Gyakorlatilag viszont szaron kívül minden volt rajta. Pontosabban: szeretném azt hinni, hogy AZ nem volt rajta.)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.16. 16:04:36

@batgirl: Szerintem első körben ne tegyél be képet, csak írd azt, hogy "mások által csinosnak mondott".;-)

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 16:44:21

@cicmen: :D ezen nyerítek mióta megkaptam a mailt a válaszoddal! :D
nem csak, de az is.van itt zsugorcsőhegy, VGA ventijének burkolata, 2-3féle szétszedett távircsi, akksikupak, elem....

köszönöm. :)

@batgirl: atpijkamo jót mondott. vagyis reméld... mert ha nem, akkor "fóliakapcsoló" szart be, az viszont gáz mert csak egyben kapható. az akkor száll el, ha túl erősen pötyög az ember a klavin.

@Dr Jozef Vengloš: jójó... de nem szeretem a koszokat. 8-)
tettem is érte! :D

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/01-15/salapapa/20120116_-_tiszta_klavi_164206.jpg

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.16. 16:48:28

Na, ki szeretne mostanság óceánjárózni a Tescoval? Az vajon hol sülyed el? tesco.emailpower.hu/url/?31043x360991

England win The Ashes! 2012.01.16. 16:48:41

@salapapa: Ahogy a nővér mondta egyszer Cruchot (lánykori nevén Lütyő) őrmesternek: "Mily' dicséretes!" :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 16:52:35

@batgirl: Ha megdöglik, veszel egyet az íbéjen. 5 dollár a billentyűzet, 15 a shipping.

Szarazkoro 2012.01.16. 17:26:16

Meg mindig ez a poszt megy? Hihhhetetlen!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 17:57:00

@salapapa: Annoa rendszergazdánk a kollégiumban, hát neki mocskosabb billentyűzete volt... Az a konkrét kávéfoltos, cigicsikkektől megolvadt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 18:00:23

@Szarazkoro: Hát nincs billentyűzet, amin megírják a postokat :D

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 18:13:38

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: előbb venni kell egy lakhandit a parton.

@Dr Jozef Vengloš: :D imádtam a kis kopaszt. ma is megnézegetem ha adják a filmmúzeumon. :)

@ColT: ha nekemis ezerforintos klavim lenne, én sem törődnék vele. ezt 6méterről is veszi a vevője és a munkámhoz elengedhetetlen egy autó programozásánál.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.16. 19:04:52

@salapapa: Hm, ja, így más.

Én kínai rádiós billentyűzet használok, sok éve már, azóta is olyan szar, mint volt... Asztalon belül működik, nekem elég.

venszivar 2012.01.16. 19:21:15

@salapapa: Hali ! Beleolvastam, mással folytatott diskurzusodba, bízom benne, hogy nem nagy baj.......:)
Az után érdeklődnék, hogy mi az a zsugorcsőhegy ? Zsugor csöveim nekem is vannak, éppen a hétvégén tettem ide-oda, van sima s a belsejébe olyan "gezemice", spirálosan belül, ami zsugoritáskor megolvad s 100% vízmentes lesz ott a szigetelés. De nem tudom, hogy milyen s mire szolgál a csőhegy ?

2012.01.16. 21:14:49

ÚJ POSZTOT KÖVETEL A NÉP, FASZSZOPÓ LUSTA GECIK!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.16. 21:44:37

@➊: Csatlakozom.

Ritkán szólalsz meg, de akkor velőset mondasz.

salapapa · http://salapapa.hu 2012.01.16. 21:58:27

@ColT: az otthoni (creative) 1,5-2 métert tud. onnan viszont mintha kikapcsolnám. 1 centit be és törp. érdekes ez a rádióhullám dolog. :)

@venszivar: örülök, hogy nem lettél normálisabb. :)
gondolkodtam külön, vagy egybeírjam. így érdekesebb. ha azt írom hogy egy halom maradék zsugorcső, akkor az plusz sok az amúgyis karakterek tömkelegével rendelkező hozzászólásomban. 8-)

@➊: híjnnye! tömör, de velős! :D
szerintem mindenki osztaná már az új pósztert.

Xezs 2012.01.16. 22:34:14

@batgirl: De. Aki ilyet kérdez, az bármit képes tönkretenni. Ne nyúlj hozzá. És ne egyél fölötte. Nem arra való.

Xezs 2012.01.16. 22:36:04

@atpijkamo: teszkóban egy ezres, nem kell ahhoz íbéj

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.17. 06:56:44

@estrella negra: gyönyörű képet akartam feltenni:) és nem én vagyok rajta:PP
@Xezs: Sajnos nem én eszem fölötte, vannak kölykök, akik a legkissebb lelkiismeret furdalás nélkül megteszik. Csak az én tulajdonon, és néha használnám is, ha lehetne.

venszivar 2012.01.17. 07:13:53

@salapapa: Sokkal hülyébb lettem, mint amit egyáltalán nem is gondoltam !
Ha elismerném, hogy poénkodtam, akkor mint mondod hoznám a formámat......Nos most az első olvasatkor jöttem rá, hogy a zsugor csövek maradék, cuflijairól írsz. Egy "mentségem" van, hogy azt gondoltam, hogy van valami új kütyü, amit még nem láttam. Persze húha mennyi de mennyi mindent nem láttam még s nem is fogok. Szóval mellé "vetődtem". üdv.

Falazzo 2012.01.17. 07:51:34

Ej, de modoros. Konkrétan szar! Mellesleg tilos belemenni az angol billentyűzetbe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 07:56:16

@salapapa: Nekem nem ennyire egyértelmű. Hol működik, hol nem.
Amióta a vevőre tettem még egy kis antennát, azóta stabilabban működik...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 07:57:24

@salapapa: Jah, meg a jó életbe bele, hogy nem kapni 10e HUF alatt olyan rádiós billentyűzet, ami nem lapos gombos, nem idióta elrendezséű, stb., hanem olyan, mint egy normál BILLENTYŰZET.
Nagy kérés ez, asszem.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.17. 08:21:13

@batgirl: Más képével pasizni, az meg milyen dolog már?:-p

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:31:24

Éjjel karbantartottak a zindexwesek, elcseszték a favicon-t. Ha a blogmotort cserélték le az igazira, akkor ez kicsi ár érte.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.17. 09:37:30

@atpijkamo: Nálam minden favicon olyan, mint volt.
Félő, hogy a blogmotor is.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:41:03

@estrella negra: Te nem a "BLOG" feliratút látod fekete alapon narancs betűkel, hanem a fehér alapon kör alakú piros pofát?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 09:45:31

@ColT: Szokott lenni. A firefoxban a címsortól balra van, 16x16 pixel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 10:06:52

@ColT: Aha. Nagyon tükröz, azért nem látsz semmit.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:18:12

ismét csókolom.
releválni fogok, elnézést.
asus sztem ganéj, és a poszter jogos.
vagy nem? ilyen sok komment esetében ez már megfordul?
és a poszter modoros fasz?
áááá nem. nem vagyok Tík ojanok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 10:30:23

@Dr. Körömlakk ®: "a poszter modoros fasz?"

Naná! Ezt neked 5 napba tellett rájönni? (Szerintem is hosszú, de nem ennyire.)

Az onolókat meg bannoljuk, de veled kivételesen kivételt teszünk.

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:33:18

@atpijkamo: cicavirág, milyen öt nap? a hozzászólásom előtt tavaly jártam itt utoljára sztem, vagy januárban, meg elolvastam a poszt, osz csókolom.
mijjen öt nap? áhhhh..... jajmán.

Szarazkoro 2012.01.17. 10:34:33

@ColT: ejnye, hat kuldok, csak kerni kell, most szereltunk le 1 magyart itt az ASUS szervizben :DD

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.17. 11:45:09

@Dr. Körömlakk ®: :)

A legújabb Asus notebookhoz sincs alkatrész 2012.01.12. 14:17

Dr. Körömlakk ® 2012.01.17. 10:18:12

Igazad van, valójában 4 nap, 20 óra, 1 perc.

2012.01.17. 11:49:10

elnézést kérek móni ka, állapotban vótam .

glóriásgörkorisangyal 2012.01.17. 12:02:21

Itt aztán pezseg az élet. :) Tudunk élni...

@Horváth Lajos: Szia Sün! Izé Lajos, ma te vagy a déli harangszó felelős? Sün szabin van? Együtt nyaralnak valahol Jackyllel?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.17. 12:21:14

@glóriásgörkorisangyal:
hát az van, hogy Sün déliálmot alszik, oszt montta nekem, hogy harangozzak mán.
de mi van,ha Jackyll nem más mint Sün? oszt azé nincs egyik se. de ez mán durvább összeesküvés mint a szabadkőműves dolog

Ofélia . 2012.01.17. 12:21:29

Mi a szösz történt itt??

1.Ede győzött homár kiirtva üvegasztal megvan.

2. Palkovicsné laptopját szaroztátok le gyenge ügyvéddel.

3. Elakadt a posztot szállító kék ifa.

Kérdés: ki szart a ventillátorba??:D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.01.17. 12:24:01

van új poszt BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZE!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.01.17. 12:46:09

@Ofélia .: Palkovicsné laptopján írták volna a postot, de a laptop nem jött, viszont EDE idetalált :D

Xezs 2012.01.17. 20:15:19

@batgirl: Jóvanna, hülyéskedtem. De amúgy mi a fasznak adod oda a gyereknek, mikor eszik?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.18. 09:27:05

@Xezs: rossz a kérdés. Én dolgozom, a laptop és a gyerek otthon. meg a hűtő is.
Most kérdezz.

Xezs 2012.01.18. 18:27:07

@Dr.batgirl: Vidd magaddal a lapost :) Vagy dugd el. Vagy fenyíts :)

kipu · http://www.metacafe.com/watch/10223063/mtva_trollh_rad/ 2012.01.19. 14:38:05

Asus laptopom van és bár semmi baja (ezt gyorsan le is kopogom) a barátnőt Asus netbookja szintén megjárta a szervízet és szintén nem tudták rendesen megjavítani. Természetesen már én is rég eldöntöttem, hogy soha többet Asus. Megjegyzem, lefogadom, hogy a sok rossz tapasztalat legalább félig a magyar mentalitású magyar szervíz számlájára írható...

marko77 2012.01.20. 16:59:41

A Cordon Electronics kft, gyakorlatilag nem létező cég. Csak egy szoba a Szchényi téren. Valójában minden Romániában van.
Jeleztem ezt az asus facabook oldalán, gyorsan le is törölték reakció gyanánt.

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.25. 18:30:43

Nabasszus... és én még a Dell miatt anyáztam. Pedig az se semmi.
Mondjuk Asusékkal utoljára akkor volt dolgom, mikor a routeremmel adódott valami problémám és a kis ferdeszemű igencsak tahó módon, a segítőkészség legkisebb jele nélkül válaszolt. Ennek jónéhány éve, de akkor eldöntöttem, hogy az asus-nak még a környékét is kerülöm a jövőben. Úgy látom, jól tettem.

élesztő 2012.01.29. 19:13:13

nekem is asusom van, a családban még több is. Én az elején eléggé megnyomtam a használatát , ennek eredménye, hogy 2szer vitték ki a csehekhez javítani, dde azért van a gari. A második javítás a gari lejárata előtt 2 nappal volt, egy szót sem szóltak. Hardverileg most a 3. év végén ment ki a kijelző, vagy a videokártya, így szervíz, magyar, kicsi. Kíváncsi vagyok, mennyiért csinálják, és meddig bírja.Én a magyar szervíztől sokkal jobban félek. Egy tény, én olyat vettem, amire azt mondták, h egy erőmű erősségű, hát 3szor egy erűmú 3 év alatt elromolhat, robbanás nélkül :(.
süti beállítások módosítása