Tékozló Homár

Javíthatatlan HTC Wildfire a Vodánál (frissítve)

2012.02.06. 12:15 | jackyll | komment

Az okostelefonok közismerten zord körülmények között készülnek, ezért aztán különösen furcsa, hogy forgalmazóik és szervizeik miért tesznek mindig úgy hónapokig, mintha meg lehetne/meg akarnák javítani őket. Kizárt, hogy ezeket ne konténerre számolnák, nem darabszámra, cseréljék már azonnal, ha tényleg fost adtak el. Naiv ügyfél esetében a legextrémebb felmerült hibalehetőség a fordítva felrakott kijelzővédő-fólia volt:

Az alábbaikban küldeném rémtörténetemet mert a szervizzel semmire nem jutok. A mai napon újból azt az infót kaptam a szerviztől, hogy szoftver frissítéssel próbálták megoldani a problémát. Már a Vodafone-nál is felvették a jegyzőkönyvet, hogy a szervizből visszaküldött telefon készülék hibás. A Vodának is megírtam a panaszomat, elküldtem nekik az összes papírt amit Tőlük kaptam, erre mai napon visszaküldték hogy az ügyfélbiztonsági kódomat nem adtam meg. (az összes adat mindehol szerepel a papírokon - No comment)


 
---------- Forwarded message ----------
Date: 2012/1/27
Subject: panasz bejelentés
To: e-care@e-care.hu

Tisztelt Szerviz,
Azzal a problémával fordulnék Önökhöz, hogy 2011. december 6-án vásároltam a Vodafonnál egy HTC wildfire készüléket. Pár nap múlva a következő hibát tapasztaltam: alvó üzemmódból sokszor nem tudtam életre kelteni, néha csak az alsó led sor világított, vagy ha hívtak kicsörgött, de a kijelző sötét maradt, ezekben az esetekben csak az akkumulátor kivétele és újraindítás után tért vissza. Illetve sokszor előfordult hogy az alvó üzemmódból próbálom bekapcsolni és telejesen újraindult, olyan mintha akkor kapcsoltam volna be, azzal a különbséggel hogy kaptam egy hiba üzenetet, hogy rendellenes leállás miatt HTC értesítése.

Ezen hibák után dec. 10-én bementem a Vodafonhoz (sajna 3 napon belül nem tudtam visszamenni), ahol azt tanácsolták csináljak gyári érték visszaállítást ill. frissítést. Ha továbbra sem jó akkor január elején vigyem vissza, az ünnepek miatt előbb úgysem fognak vele foglalkozni a szervizben (természetesen ezt meg is értem). Frissítettem, teszteltem, de egyre sűrűsödött a hiba, sokan jelezték, hogy hívtak de nem hívtam vissza őket, ekkor próbáltam ki, hogy ha le van fagyva akkor egy másik tel készüléken kicsörög a vonal, de a HTC készülékem nem jelzi ezt.

Szóval január 2-án vittem is a Vodafonhoz (Veszprém, Kossuth u. 21 Fairtel Kft) ahol elküldték Önökhöz a készüléket. Január 16-án küldték vissza és vettem át. Pár óra használat után ismét ugyanaz a hiba jelentkezett, így másnap ismét vittem vissza. A boltban is letesztelte az ügyfélszolgálatos és ő is tapasztalta a hibát, így ismét el lett küldve Önök felé.

Január 26-án, azaz tegnap megérkezett újra a telefonom. Bementem az üzletbe, ahol megkaptam az Önök papírját, miszeint a jelzett hiba nem tapasztalható. Az ügyfélszolgálatos bekapcsolta, megcsörgette a telefonomat (még új sim kártyát is kaptam) és máris lefagyott a kijelző! Csörögni csörgött de inakítv volt a kijelző. Kérdem én:  LETESZTELTÉK? Még át sem vettem de máris jelentkezett a hiba.

Az ügyintéző felvette önökkel telefon a kapcsolatot ahol azt a választ kapta egy technikustól, hogy a kijelzővédő fóla fordítva van rátéve. HÜLYÉNEK néznek? A védő fóla később lett rátéve mint ahogy az a hiba jelentkezett + ezt tesztkor miért nem vették le, vagy jelezték ha ez lett volna a megoldás + levette az ügyfélszlgálatos - megnézte két ügyintéző is hogy fordítva nem lehet rátenni + ugyanaz a hiba jelentkezett fólia nélkül is!! Tehát nem fólia hiba.

Háromszor is letesztelte, egyszer sem sikerült működtetnie. Újra felküldik Önöknek a telefont! Elvileg január 31-én küldik a postával, de ezt nem szeretném megvárni, hiszen újra két hét. Másfél hónapja vettem a telefont, azért mert a munkámhoz szükséges lett a wifis készülék és volt nálam 3 hetet amiből néha működött, azóta a szerviz és a vodafone között utazik a telefon feleslegesen.

Szeretném kérni az azonnali csere lehetőségét vagy fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.

UPDATE 02/08: A legfrissebb információk szerint már szoftvert is frissítettek, valamint egy alkatrészt is kicseréltek, állítólag. Most indult 4x szervizbe a telefon:

Újabb fejlemények vannak a HTC telefonommal: Vodafone a következőt válaszolta: "Az első szervízelés alkalmával Rom frissítés és alkatrész cserét végeztek, majd a második alkalommal ismét alkatrész csere történt." Ez nem igaz, hiszen a munkalapon csak ROM frissítés van és a második alkalommal pedig nem találtak hibát - kérdem én hogy akkor milyen alkatrészt cseréltek ki??
 
02.06-án újra megkaptam a Vodánál a készüléket, újra ROM frissítést csináltak, és ismét hibás a készülék, a vodás srác felvett jegyzőkönyvet, hogy ismét nála is hibás készülék, majd negyedjére ismét szervízbe küldte. Felhívtam a szervízt ahol megkérdeztem hogy ezt meddig lehet még csinálni? Ahol azt mondták, hogy amíg náluk nem jelentkezik a hiba, de lehet hogy most akkor panelt cserélnek.... Szóval még mindig sehol nem tartok.

A voda lepattint hogy a szervíznek kell kicserélnie (holott nekik írtam alá 2 év hűséget ezért), a szervízes meg lepattint hogy nem tapasztalatak hibát. Már két Vodás kollégától jegyzőkönyvem van amiben szerepel hogy nálunk is hibás a készülék, de ezt úgy látszik a szervíz nem fogadja el.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.06. 13:34:39

Sztem elég igénytelen és prosztó dolog telcsiszervízzel szarakodni. Venni kell egy újat és jóvan.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 13:39:44

@Jani haverja: nem személyesen, csak érdeklődtem albániáról, néha felmerül hogy kivándorlok. ott sem lehet rosszabb.

Agyalap 2012.02.06. 13:39:54

@Rosszindulatú Vászka: Ja így van. Autóval se szarakodjunk, meg a tető beázásával sem.

Hajrá posztoló, mintha Don Quijotét látnám... :)

rrr 2012.02.06. 13:39:58

legalább nem a memória cseréjével próbálták megváltani a világot. nekem azzal tudtak előállni (HD7). kreatív csapat ez az e-care :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 13:43:26

nikáá di perimenoóóó..igérd meg, hogy elviszel magaddal, olyan tájra hol buzukiii hahangjaaa szóóóll

Egyéves Önkéntes 2012.02.06. 13:43:34

Nekem a védőfóliám romlott el, de a szervizben kiderítették, hogy fordítva van rajta az okostelefonom!

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.06. 13:46:02

@batgirl: De a Delhusa az koszovói albán, nem albán albán:)

Az unokatestvére viszont itt árul a tiranai piacon:)
Két éve még legalábbis itt árult:)

szmoker (Homo Trollicus) 2012.02.06. 13:49:04

@Jani haverja: "Pl. a Tirana-Vlora távolság csak 150 km, de 3 óra időben, tetejében úgy, hogy az út nagy részén még autópályán is mész:)"
Tessék kiengedni a kéziféket. Vagy felváltani legalább hármasba :)

LAVÓRVAGÁNY 2012.02.06. 13:54:10

Korrekt levél. Viszont aki óccó telefont vesz, óccó telefont kap, óccó kiszolgálással. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy csak drága telefont éri meg vennni magunknak, csak ha fapados cuccot veszel, nem számíts rá, hogy nem szarják le, mivel többe van a szervizelés a vodának, mint a telefonod.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 13:54:20

@Jani haverja: na, tuttam én hogy ebben sem lehetek okos. meg különben is. Van ott buzuki??? Szól ott?? Na ugye.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.06. 13:55:07

Nekem a zagyamab romlott el a védőfólia, azóta áthúznak a lebenyek és sokat beszélek meg gondolok hüjeségeket.

Aszonta Anyám, hogy nem garanciális és kussojjak. Örüjjke neki, hogy nem vakarom a fülem és szobatiszta vagyok többnyire.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 13:57:40

ahelyett hogy meglendített volna egy két pofonnal..

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.06. 13:58:48

@szmoker (Homo Trollicus): Nem az a baj:)
A baj ott kezdődik, hogy dugó van Tiranában, és dugó van útközben Durres-ban, Fier-ben, meg az út végén Vlora-ban is.

Fier-ben és Durres-ban hiába van elkerülő, ott is dugó van.

Ja, meg itt az autópályákon 90-100-110 a megengedett sebesség, mikor milyen tábla van kint, a leágazások általában nem felüljárósak, hanem van egy sima 60-as tábla, és egy kereszteződés, vagy 60-as tábla, és egy nagy körforgalom:)
Mindez az autópályán:)

Sasfióka 2012.02.06. 14:00:29

Nekem a Desire csinálta ugyanezt, igaz főzött rommal. Ott a samsung kártya volt a ludas. Kártyacsere után minden tökéletesen működött...

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.06. 14:01:24

@batgirl: Buzuki? Szerintem az görögorszégban van, de lehet, hogy Dél-Albániában is. Itt mandolin van, de aztán lehet, hogy itt is van buzuki, vagy az a mandolin másik neve, nem tudom, nem értek hozzá:)

CPL 2012.02.06. 14:04:51

Sajnos ez tipikus HTC hiba. A világon mindenfelé panaszkodnak erre a Wildfire/Desire időkből. Nem bírták tartani a lépést a hatalmas rendelési állománnyal, így becsúszott egy nagyobb adag rossz alaplap a kínai gyártósorokra.
Emiatt nagyon melegszik a cucc, és ki akarja kapcsolni magát, de egy ciklusba kerül. Be is van kapcsolva meg nem is.
Nekem a Desire-omon zokszó nélkül kicserélték az alaplapját, azóta minden OK. Üsd a szervízt!

szépjuhászné 2012.02.06. 14:06:03

@Jani haverja: Nem is Delhusa írta, az eredeti szám görög (csak ki ismerte ezt itt akkor!), abban jogos a buzuki.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 14:12:26

@Rosszindulatú Vászka: az agyasok már csak ilyenek. a fóliájuk nem átlátszó, ez által előtérben kerülnek a lenézlek lemezek és a buta vagy kanyarok és egyéb kellemetlenségeket okoz..

Rosszindulatú Vászka 2012.02.06. 14:15:11

@batgirl: nem-e vagy te kicsit frusztrált?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 14:17:55

@Rosszindulatú Vászka: de igen, de egy denevérnél ez alap.De viszont vannak határozottan jó tulajdonságaim is, pl. a felejtés, meg a tolerencia, meg a "úgyis kedvellek, ha pipa vagyok rád "factor.

asdf 2012.02.06. 14:19:39

Kedves postolo!
A szervizt halal foloslegesen fenyegeted a fogyasztovedelemhez fordulassal hogyha nem cserelnek, leven a keszuleket a vodafone-tol vetted, szerzodesbe veluk leptel (adasveteli, nem telefon-elofizetesi), ergo a jotallas kotelezettjei is ok. Tehat ha a szerviz nem tudja mukodokepesse varazsolni a telefonodat, akkor ezt a vasarlok konyveben/tertivevenyes levelben jelzed a _vodafone-nak_, hogy legyenek oly dragak jotallasi kotelezettseguknek helytallni, csereljenek/javitsanak vagy elallsz a szerzodestol (es 1-2 ev birosag utan talan a penzed is viszontlatod). Elotte meg lehet egy kort menni a bekelteto testulettel is, ez ingyenes, de megyeszekhelyre kell menni hozza ha jol remlik, meg dontesuk is csak ajanlas, ergo az elado szerv reszerol leszarhato (am per eseten eros kartya).

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2012.02.06. 14:23:40

@batgirl: Nem állna meg kütyük nélkül az élet, csak sokminden sokkal körülményesebb és unalmasabb lenne. Dokumentumokat nem szerkeszt mindenki, kisebb feljegyzésekre viszont tökéletes egy okostelefon, mondjuk 4'' kijelzőmérettől fölfelé. Sofőröd meg neked is lehet havi 9800 Ft-ért :)

szmoker (Homo Trollicus) 2012.02.06. 14:25:21

@Jani haverja: Don Marcus után szabadon: az a baj, hogy nem 426 Hemi van az autóban, akkor ott lennél mielőtt elindulsz :)

szmoker (Homo Trollicus) 2012.02.06. 14:26:54

@Gery Greyhound (project ELE^EN): Sofőröd meg neked is lehet havi 9800 Ft-ért :)

Etetni-itatni kell-e? Kocsiba nem piszkít?

Ha nem, akkor veszek kettőt (egyet tartalékba, ha az első elromlana).
Féláfával is lehet, okosba?

Anti Anyag (törölt) 2012.02.06. 14:27:25

Az nem a szervizes volt, hanem a takarítónő.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 14:27:48

@Gery Greyhound (project ELE^EN): szeretem magam vezetni, így nem kell félni, hoyg a sofőr valami baromságot csinál. vagy, ha igen, max orrba vágom magam. Meg amúgy is, ahol én járok ott 9800 a sofőr

gnme 2012.02.06. 14:30:33

Vedd fel a kapcsolatot a kijelzővédő fóliával.

Többre jutsz.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.06. 14:34:01

@szmoker (Homo Trollicus): "Don Marcus után szabadon: az a baj, hogy nem 426 Hemi van az autóban, akkor ott lennél mielőtt elindulsz :)"

Hát néha jó lenne:)

szépjuhászné 2012.02.06. 14:46:31

@Jani haverja: Én is csak egy éve vagyok ilyen okos, akkor találta a férjem a youtube-on. :))

maretz 2012.02.06. 14:47:51

@batgirl:

Jah, én meg számítógépet sem használok, pajszer és szigszalag mindenhez elég...

Idióta.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 14:50:24

@maretz: ez az idióta én lennék?? ne válaszolj, mert határozottan úgy érzem hogy én vagyok az. Az mond neked valamit hogy ironia, vicc, aprókis hülyéskedés..stb..stb..??? Nem baj ha nem.

hááááát 2012.02.06. 14:54:10

Vodafon, ügyfélszolgálat, aonnali szerzuődésbontást emlegetni.
10 perc múlva új telefon a kezedben.
Nekem bejött. :D
(Bár ez T-mobil volt)
Ez teljesen indokolt és el kell hogy fogadják, de nem szeretik és igy azonnal lépnek.
Rosszabbik eset nem előfizetésed, van és akkor annyit mondanak na bumm. Sajnos ez ilyen.

maretz 2012.02.06. 14:56:33

@batgirl:

És neked mond valamit az, hogy irónia, vicc, aprókis hülyéskedés?:)

CID 2012.02.06. 15:00:23

@hááááát:
Hát ha ilyen összevissza beszéltél, nyilván azt hitték bolond vagy. Azokra meg rá kell hagyni mindent.

Ja és T-Mobile, te nagyon felvilágosult, és sikeres :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.06. 15:01:40

@batgirl: ott suzuki van
minden buzuki suzukit vesz
/ez jo volt?/

CID 2012.02.06. 15:01:54

@batgirl:
Már miért lennél idióta ? Azért mer szinte egész nap, fejjel lefele lógsz ? :)

Dr. Shit Pál (törölt) 2012.02.06. 15:02:57

Orbán szerint jólét van, Matolcsy szerint pedig meg lehet élni 47 ezer forintból... Szóval nem értem, hogy mit foglalkozol a szervizzel. Vegyél egy másikat, azt a szart meg add oda homelesseknek. Ja bocs, nincsenek homelessek, mert Viktor mindenkit összeszedett az út széléről. :( Akkor add el az albán maffiának, nekik jó lesz.

Galaxy SII le van árazva, bárki megveheti!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 15:14:15

@CID: az én nézőpontom szerint, ti lógtok fejjel lefelé

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2012.02.06. 15:20:17

@Jani haverja:

Na azon az autópályán volt, hogy előztem volna egy kamiont, de jött szembe egy motoros a belső sávban, és ezzel párhuzamosan a leállósávban meg egy autó. Elég gyorsan letettem az előzési szándékról :)))

Még a körforgalmak érdekesek.

Viszont a kávé jó, az emberek meg jófejek...

Toussaint L'Overture 2012.02.06. 15:25:16

@Jani haverja:

Ettől függetlenül Albánia k..aszott jó hely.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.06. 15:30:20

@Jani haverja:
hallod, azt mér mongyák, hogy bebaszott mint az albán szamár?

Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40. (t 2012.02.06. 15:34:52

_______________________¶__¶
_______________________¶___¶
_______________________¶____¶
_________¶¶¶¶¶_________¶____¶
_________¶__¶¶¶¶¶¶_____¶____¶
_________¶____¶¶__¶¶___¶____¶___¶¶
__________¶_____¶¶__¶¶_¶____¶¶¶¶¶¶¶
___________¶______¶¶__¶_¶¶¶¶____¶¶¶
¶¶¶_________¶¶______¶__¶¶__________¶¶
¶__¶__________¶¶¶____¶¶________¶¶¶¶¶¶¶
¶___¶__________¶¶¶¶_______________¶
¶__¶_____________¶________¶_¶¶¶___¶
_¶_¶_____________¶_______¶_¶_¶¶___¶
_¶¶______________¶_________¶_¶¶___¶
_¶_¶_____________¶_________¶¶¶_____¶¶¶
_¶_¶_____________¶__¶__________¶¶____¶
_¶_¶______________¶___¶________¶_¶¶__¶
_¶__¶_____________¶____¶¶_______¶¶¶¶¶
__¶__¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___¶_________¶¶¶¶¶¶________¶
__¶________________________¶
__¶________________________¶
__¶________________________¶
___¶________¶_________¶¶___¶
____¶_______¶___¶______¶__¶¶¶¶¶¶
__¶¶_______¶____¶______¶¶¶_____¶
_¶______¶¶¶¶¶¶¶_¶_____¶¶¶¶¶¶¶___¶
__¶___¶¶__¶__¶_¶¶¶___¶______¶__¶
___¶__¶____¶__¶__¶__¶____¶¶¶__¶
____¶__¶____¶__¶ ¶__¶___¶¶__¶¶
____¶__¶_____¶¶¶¶¶__¶___¶¶¶¶
____¶¶¶¶______¶¶¶¶__¶
____¶¶¶¶__________¶__¶
___________________¶¶¶¶
___________________¶¶¶¶

dugcy 2012.02.06. 16:01:29

2011. dec 6 kedd - a 3 munkanapos csere a vásárlást követő napon kezdődik, illetve a hétvége/mnk szüneti nap nem számít bele, azaz az üzletnek kellett volna cserélnie december 12-ig

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.06. 16:11:31

@dugcy: "2011. dec 6 kedd - a 3 munkanapos csere a vásárlást követő napon kezdődik, illetve a hétvége/mnk szüneti nap nem számít bele, azaz az üzletnek kellett volna cserélnie december 12-ig"

Mi??? December 7-8-9 munkaszüneti nap volt? Mert ha egyik sem, akkor 12-e már a negyedik nap, akárhogy számolom is.

kisvagány 2012.02.06. 16:33:01

Lehet, hogy rosszul látom a dolgot, de szerintem jogos igény, hogy működjön egy készülék amiért az ember pénzt ad.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.06. 16:37:31

@dugcy: micsoda szerencse hogy nalunk ez a 3 nap 1 vagy 2 honap uzlettol fuggoen

Müszélia 2012.02.06. 16:44:55

@Jani haverja: ez van, amikor a kecskéket fölengedik az autópályára legelni. elköltözni onnan, mielőbb.

Xezs 2012.02.06. 16:49:58

HTC? Az valami ócó kici kínai? Venne a faszom olyat.

Xezs 2012.02.06. 16:55:18

@hagyma: Buzuki? Az a pikászemerimenó faszság? Mondjuk szerintem akkor is azt énekli, hogy "hol buzik hangja szól" :)

venszivar 2012.02.06. 17:01:09

@kisvagány: Úgy van ! No de meddig ?

No-no ! Az SOK........vagy sokkk. :)

kubusz 2012.02.06. 17:07:20

Magyarhonban a HTC-k szervizelését az e-care solution nevű cég látja el, ótvar szar minőségben! Nekem ennél szörnyűbbek a tapasztalataim velük. Az is megérne egy bejegyzést!
HTC Touch2: 1,5 éves telefon 3-szor esett át teljes kijelző cserén.
HTC Desire: A telefonom nem garanciális (eleve kérdéses?) javításának költségét előbb 17.000 HUF-ra becsülték, majd 3 hét múlv kaptam egy mail-t, hogy még találtunk hibát, így már összesen 50.000 (!!!) HUF lesz a javítás... VICC

venszivar 2012.02.06. 17:08:05

@Xezs: Hát arrafelé sok a kecske pásztor.
Azok meg ritkán látnak nőt. Ha találkoztak is eggyel....a kecskéktől olyan büdösek lehettek, hogy egy sem állt meg nekik. Persze van az a sajt mennyiség. Ezért marad a nyáj egy része, de a bak is jó nekik. Úgy se látja senki.

Anomalocaris (törölt) 2012.02.06. 17:36:12

"In Irish mythology, Fódla or Fótla (modern spelling: Fódhla or Fóla), daughter of Ernmas of the Tuatha Dé Danann, was one of the tutelary goddesses of Ireland."

Megannyi érdekesség!

keptelen kepkeret 2012.02.06. 17:37:26

Nekem HTC Desire S-em van,igazan baj meg sosem volt vele,de egy idoben nekem sem csorgott ki,nem szervizeltem aztan par nap mulva visszaallt a normal kerekvagasba.A HTC egy nagyon jo telefon,sot a maga kategoriajaban az egyik legjobb.A gond az h meg nem talaltam mas klassz alternativat okos telora,mert anno volt Blackberry-m,de ez amolyan utalod vagy imadod telefont.Iphone-t akkor sem vennek ha utnenek,igy nem tudom mi lesz a kovetkezo.

NyilasMisi 2012.02.06. 18:24:52

Ismét azzal tudok jönni, hogy a 3000Ft-os butatelefonommal soha nem volt probléma és az akku 1,5-2 hétig bírja;)
Szerintem nem sokáig tart ár ez az okos telefon divat.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.06. 18:39:41

Mink meg élőszóval meg füstjelekkel kommonukállunk, de az se mindég porblémamenetes, mer esős időbe, mikor mindenki a kocsmába tompít azér vannak fennakadások.

Zuzzant 2012.02.06. 18:47:28

@CID: a HTC-nek mindegyik telefonja Tesco gazdaságos.
Cserébe viszont drágán is adják. Akkujuk jó ha egy napot kibír!
De mondjuk ez a Wildfire tényleg a legalja.

Shinjuku 2012.02.06. 19:03:00

@Rosszindulatú Vászka: En is neha elo szoktam venni a elemlampat, amitol a macskak sokszor megijednek... mer a Somosi mondta hogy az jo a riasztasnak, a zseblampa...

lordjim 2012.02.06. 19:03:03

@batgirl: Én eviszlek bazdmeg,de ha ezt dalolod agyoncsaplak.

CID 2012.02.06. 19:44:47

@Kentauró7: Hát nem tudom, azért vannak jó darabjaik is. Árulja már el nekem valaki, melyik okosteló az amelyik több napot bír, ha használják is ?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.06. 19:48:45

@lordjim: mindig egy ijen erős kezű pasasra vágytam. vagyis, miaz hogy elviszel??elveszel vagy elviszel?

jelentéktelen alak 2012.02.06. 20:40:11

Vodafone és Vodafone között, ezek szerint kiabál a különbség.

Kb 2hónap használat után jelentkezett hasonló tünet egy HTC Desire S készüléken. Bevittem a Vodafone-hoz (Írországban), majd 5 munkanap után megkaptam úgy, hogy soha nem jött elő ismét ez a baj. kb. 4hónappal később más baj viszont igen. A Bluetooth időnként kikapcsolta magát és nem tudtam vissza kapcsolni. Vissza a Vodafone-hoz. Újabb 5 munkanap a szervizben, majd visszakaptam a telefont. 4nap után ismét jelentkezett a probléma. Megint vissza a Vodafone-hoz, ahol az eladó tesztelte a telefont, telefonált valakihez a Vodafone helyi központjához (természetesen nem az én telefonommal), aztán benyúlt a szekrénybe az új telefonokhoz és adott egy vadonatúj telefont a régi helyet egy munkalappal. A munkalapon a csere okaként Vodafone minőségpolitikai szabályzatában foglaltakat tüntették fel, valamint a formaszöveg tartalmazta, hogy mélységesen sajnálják, hogy ilyen problémával kellett hozzájuk fordulnom.

Érdekes, hogy más a Vodafone minőségpolitikája Írországban és más Magyarországon. Igaz, nem csak ez az eltérés a két Vodafone között.

De itt mikor visszavittem ugyan azzal a problémával, azonnal cserélték a telefont.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.06. 20:48:29

@NyilasMisi: Figyelj már! Anyádnak nincs egy világoskék Trabantja véletlenül?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.06. 20:52:52

@jelentéktelen alak:
"Igaz, nem csak ez az eltérés a két Vodafon között."
Helyesen:
Igaz, nem csak ez az eltérés a két ország között.

Megdobbent 2012.02.06. 21:21:17

Ezt a szarakodast en sem igazan ertem. Most komolyan az van, hogy az iparitanulo nekiesik a wellerpakaval az ilyen mikroszkopikus baszasoknak, meg janibacsi beepiti a felvezetot? Beteg orszag az, ahol nekiallnak egy mikro-lapszerelt fel negyzetcentis bigyo javitgatasanak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.02.06. 21:26:28

Han Tesco eConomical

/Vörös Sárkány országában a legnépesebb etnikum ugye a Han kínai/

(titokban szurkol, hogy posztoló sikeresen szorongassa meg a sutyerákok mogyoróit, noha az esély rá vajmi kevés)

Mylady 2012.02.06. 22:07:33

@estrella negra: gondoltam, mondjál te is valamit :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.06. 22:22:44

Ma Csikós cikkét olvastam a TC-n. Óriási, ajánlom mindenkinek.

Xezs 2012.02.06. 22:59:09

@Megdobbent: Még az, de olyan faszságokat képesek mondani, hogy az ember agya kettéáll.

Egyszer egy szutyok olcsó Nokiát vittünk vissza garanciálisan, mert miért ne. Lószart se csináltak vele, de elsütöttek ilyen faszságokat, hogy fél órán át tölteni kell és csak utána bekapcsolni. WTF? Egy normális telefont 2 perc töltés után be lehet kapcsolni.

Ez a fordított fólia viszont mindent visz, ezt aranykeretbe kéne foglalni.

Megdobbent 2012.02.07. 00:09:14

@Xezs: azt remelem, hogy nem is ugy kene erteni, hogy azert krepalt be a telefon, mert forditva volt rajta egy ilyen szallitasi vedelem :)))

Mondjuk ezen a vonalon haladva szerintem a srac mobilja azert nyekkent meg, mert az asztalon nem volt gyertyatarto, amikor ott tartotta. Es hat ugye az ilyen felelotlen magatartasert a gyarto/szerviz egyszeruen nem teheto felelosse :>

Rosszindulatú Vászka 2012.02.07. 06:41:03

@Megdobbent: gyertyatartó mi? És véletlenül hányágú is?

Nohiszen...

venszivar 2012.02.07. 07:39:36

A franc egye meg ! Fél hétkor már havat lapátoltam. El akartam menni, de most újra maradok a seggemen !

Talán 7 ?! + - - egy.........:)

venszivar 2012.02.07. 07:40:48

Ja, a lényeget lehagytam ! Ömlik a HÓÓÓÓ !

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.07. 08:52:18

@estrella negra: szerintem ez a férj lesz. amelyik a kocsmábavedelés után mindig elküldhető ügyet intézni mer nem lát a pálinkagőztől.

cicmen (törölt) 2012.02.07. 09:42:08

@Rosszindulatú Vászka: gyertyatartó mi? És véletlenül hányágú is?

Ez jó volt!

cicmen (törölt) 2012.02.07. 09:49:25

@batgirl: nikáá di perimenoóóó..igérd meg, hogy elviszel magaddal, olyan tájra hol buzukiii hahangjaaa szóóóll

Én elviszlek! Ha jó a segge, akkor az a Nikááá is jöhet! :)

Kentaur_ 2012.02.07. 10:03:00

Hali!
A fólia mi? Mondjuk nekem is volt olyan, hogy eltakarta a szenzort, és akkor nem "ébredt fel" a teló - olyan volt mintha nem lehetett volna bekapcsolni - jó, h láthatatlan a szenzor, de ott van.

Kiakadás szélén voltam, de elmentem az e-care-ékhez és ott elég barátságosan megmutogatták, hogy mi -hogyan működik a htc-men -> EZT javaslom neked is.
(Mondjuk én nem szapulva és dühösen mentem oda - gondoltam, hogy mivel nem volt kedvem elolvasni a teló doksiját, biztos kimarad valami...és tényleg)

Szóval meg szokták mutogatni, beállítják ha kell - és ha meg tényleg hibás a telefon, akkor rögtön ott van a szerviz. A címük a honlapjukon is fenn van.
Hajrá, és utána írd meg mi volt - kíváncsi vagyok, másnak is segítenek-e ;)

“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Albert Einstein)

Kentaur_ 2012.02.07. 10:05:49

@kubusz: DEsire nem garis? miért? megokosítottad, vagy összetörted? :-o
Ára van a teló javításnak - biztos ők sem ingyé kapják az alkatrészt! ;)
Ha garis lenne a telód, nyilván ingyen javítják! - vagy akkor is pénzt kérnek?!?! :-o

“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.”(Albert Einstein)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.07. 10:47:19

@cicmen: benne lennél ?? komolyan??? két nővel????
aztán bírnád e???

NyilasMisi 2012.02.07. 17:36:41

@estrella negra: Az van neki és azzal sem volt gond soha ;)

Xezs 2012.02.07. 19:55:20

@Kentaur_: "nem volt kedvem elolvasni a teló doksiját"

Na mondjuk az ilyen embereket addig nem engedném be az ügyfélszolgálatra, amíg nem pótolták ebbéli hiányosságukat. Nem vagy egyedül, nyugi, a fél világ azért analfabéta a saját cuccaihoz, mert képtelen egy fél órát rászánni arra, hogy OLVASSON.

CID 2012.02.07. 21:25:13

@Megdobbent: Ezt a szarakodast en sem igazan ertem. Most komolyan az van, hogy az iparitanulo nekiesik a wellerpakaval az ilyen mikroszkopikus baszasoknak, meg janibacsi beepiti a felvezetot? Beteg orszag az, ahol nekiallnak egy mikro-lapszerelt fel negyzetcentis bigyo javitgatasanak.

Én meg azt nem értem, miért gondolod azt, hogy ha valamit te nem értesz, az akkor már ne is létezhet.

Butuska bumburnyák vagy te :)

CID 2012.02.07. 21:33:44

Azért, mostanság is előfordulhat, hogy alkatrészcserével lehet javítani egy telót, még akár garanciában is.
Ékes példája, hogy felvilágosult esztergályos, panaszkodik, hogy torz a hangszórója, annyi fémforgács van rajta, hogy egy fénykereskedő örömtáncot járna, vagy esetleg mezőgazdasági vállalkozónál/őstermelőnél/parasztnál annyi homok hullik ki egy telóból, hogy komoly kenderültetvényt lehetne rajta indítani.

Akkor miért is kellene az igénytelen tahóknak telót cserélni ? Elég a hangszórót ( mondjuk, ha rajtam múlna kifizettetném velük ) cserélni, garanciában .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.02.08. 16:58:48

@Xezs: Ojje! Ismerős beszerez valamit. Első dolga, hogy csomagolás, mindenféle papírok - a garijegyet kivéve - landol a kukában. Aztán hogyha mégis van valami fontos rányomtatva valamelyik sajtpapírra.... mindegy, láttam már vonyítva könyékig túrni a konyhai hulladékban.

Xezs 2012.02.08. 20:56:45

@neccharisnyás útonálló: Általában az okostelefonok okosabbak a tulajdonosaiknál :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.02.09. 21:31:37

@Xezs: Ezért kell butatelefon és akkor teljesen mindegy mennyi eszed van, a kütyünek mindig kevesebb lesz.

Sly0007 2012.03.19. 09:42:01

Bár már nem mai poszt, de most olvasom vissza, és reagálnék:
Én Sonyericsson Live-al jártam hasonlóan, nekem álló helyében újraindulgatott.
3-szor járta meg a szervízt, mindíg visszajött hiba nem jelentkezettel.
Adtak olyan dokumentumot róla, hogy a telefon hibátlan, azon változtatás nem történt. Ennek ellenére a telefon szoftverének verziószáma szépen megnőt az utolsó alkalommal. Ezután a probléma eltűnt. neten az új szoftver biuldszámára rákeresve azt látom: ez a frissítés megoldja a root és ujraindulási problémákat. Azaz a SE tudott a problémáról, meg is csinálta (ez a pozitív benne) de simán eljátszotta a szakszervíz, hogy én vagyok a hülye, a telefon tökéletes, és ilyen hiba nem is létezik.
Így lehet egy jó dolgot, mert a telefon amúgy nem rossz, úgy "marketingelni", hogy elhatározza magát az ember soha többet ilyen gyártmányú telefont...
süti beállítások módosítása