Tékozló Homár

15 éves tartozás az OTP-nél

2013.05.08. 09:25 | jackyll | 86 komment

Nem létezik, hogy ezt a mindenkivel eljátszották, aki valaha felmondta a számláját az OTP-nél. Vagyishogy kiszámláztak utólag valami nevetséges összeget, amiről aztán elfelejtették értesíteni naiv ügyfelet, hiszen már nem az ügyfelük. 5-10-15 évvel később aztán csak történik valami esemény, ami miatt felmerül, hogy valami nincs rendben. Például hiteligénylésnél kiderül, hogy KHR-listára tették naiv ügyfelet 3000 forint miatt, vagy jobb esetben csak elutasítják az új számla nyitását:

Úgy gondoltam, hogy online nyitok egy folyószámlát az OTP-nél...Lehet gondatlanság volt, de  az első fázis jól ment. Megadtam az adataimat, kiválasztottam egy számlacsomagot és feltöltöttem egy kártyaképet, majd vártam a választ. A válasz megérkezett hamarosan -  a gyanús beosztású "háttérműveleti munkatárs" küldte be a rakétát az ablakomon, íme itt lenn:

" Tisztelt László! Köszönjük, hogy az OTP Bank Nyrt. online számlacsomag igénylési szolgáltatását választotta! Ezúton értesítjük Önt, hogy igénylését sajnos nem tudjuk feldolgozni, mert nyilvántartásunk szerint szerepel bankunk adósnyilvántartásában. Kérjük, hogy a nyilvántartásunkban szereplő adatok egyeztetése, illetve a nyilvántartásból történő törlés érdekében bankunk területileg illetékes számlavezető fiókját szíveskedjen felkeresni. Reméljük, hogy minél előbb üdvözölhetjük Önt az online számlacsomagot igénylő ügyfeleink között!
Üdvözlettel:
**** Éva
Háttérműveleti munkatárs"

Hoppá... Már volt már egy kalandom a CIB-bel lopott iratok miatt és nemrégiben kiderült, hogy egy ismerősöm randalírozott a volt cégem bélyegzőjével és irataival, mely miatt bérletem volt a rendőrségre míg tisztázódott a sztori. Ezért  úgy gondoltam jó lesz utánajárni gyorsan, ahogyan a hölgy levelében ajánlotta.

Bementem az OTP fiókba, húztam egy sorszámot és vártam. Egy félóra múlva megintrejúvoltam a sportcipős - öltönyös biztiőrt, hogy elképzelhető-e, hogy sorra kerülök még erre azt felelte rutinból: Vannak. Várni kell! Majd elsietett hátra pusmogott egy vörös, erős ötvenes de jó állapotban lévő nővel aki felállt a pult mögött és jól megnézett magának - aztán leült, az őr pedig visszasétálva mondta, hogy: Várni kell!

A 44. perceben szólítottak, a szintén vörös, csinos hölgy fészkelődött a széken miközben én előtártam a tényállsást. Jó egy személyit és egy lakcímkártyát kérek - zárta le a fecsegésemet. Mondtam, hogy nem ez volt a lakcímem régebben, hanem a... Kedves Uram, nekem akkor is ellenőriznem kell értse meg! Oké-mondom, de gondolatban azért hozzátettem, hogy érdekes lenne, ha lakcímemet csekkolná mert akkor én is ide járnék címekért. Meg is van, igen,ez az...igen - valamit felírt egy papírra, majd hozzátette, hogy 3280 forinttal azaz háromezer - kettőszáznyolcvan forinttal tartozom az OTP-nek, mert 1998-ban nyitottam egy bankszámlát és ugyan felmondtam, de a bankkártya díját még ki kellett számlázniuk utólag és azt én nem fizettem meg, de azóta kamatozott.

Mondom neki, az 15 éve volt... A Ptk.szerint a követelések elévülése öt év ha jogszabály másképpen nem rendelkezik. Erre ő: De nem nálunk kedves Uram! De hát ha ennyire ismerjük a törvényt, akkor miért nem figyelünk oda jobban? - kérdezte. Ne beszéljen többes számban - feleltem -, mert lehet, hogy én ismerem a törvényt, de az OTP nem. És úgyvélem - folytattam - , hogy nem is nekem kellett volna odafigyelni... Tulajdonképpen ezen a ponton vágtam el véglegesen a kommunikáció vékonyka fonalát, mert megkérdezte, hogy fizetek-e vagy nem, mert ha igen akkor átirányít a pénztárhoz de ha nem akkor még sokan várnak rá...

Mondtam, majd holnap, mert nincs nálam pénz és eljöttem. Volt nálam amúgy kb.60 000 Ft és gondoltam ha nyílik a számla rögtön be is fizetem rá tartaléknak - ez a középosztálynál sajnos egyre ritkább, mármint, hogy van ennyi pénze amit félretehet...Én így indítottam volna. De úgy gondoltam, hogy inkább eliszom vagy bevarrom a dunyhába, minthogy még egyszer betegyem  lábam az OTP-be!

Üdvözlettel
Laci

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lora80 2013.05.08. 09:28:01

Hah, végre lemaradtatok erről a szép pozícióról... :)

zooDoo 2013.05.08. 09:31:01

Szarizstánban már csak így megy. Nem kell fizetni az ügyfélnek, mert nem az ő dolga. Most biztos megrogyott Csányi.

herk 2013.05.08. 09:33:03

"mert megkérdezte, hogy fizetek-e vagy nem, mert ha igen akkor átirányít a pénztárhoz de ha nem akkor még sokan várnak rá..."

esetleg kérhetted volna a csoportvezetőt :-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.05.08. 09:35:18

Felejtsd el az OTP-t.
Felejtsd el az összes bankot.
Tedd a kamrába a pénzt, vagy költsd el, vagy fektess be bárhova.
Én elkezdem leépíteni a bankokat.
Ehhez kapcsolódik ez a kis film, nem rég találtam.
www.youtube.com/watch?v=8-yRNEdl20o

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.05.08. 09:39:58

Skodállatos hozzáállás az OTP részéről... Főleg a törvény fölött állás :D

Mondjuk ha eddig nem volt belőle gond, akkor én sem fizettem volna be, majd ha kell nekik, kinyitják a szájukat.

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.05.08. 09:46:27

A poszt-tolót lehet már így az elején? Szóval aki 2013-ban az OTP nél akar nyitni számlát, az vagy egy fideszes gyökér, vagy szimplán hülye.

Egyéves Önkéntes 2013.05.08. 09:48:19

Segítünk! Maradjon a bankjánál! Ha elfogy a hitele, költözzön Ócsára. Hadügyminisztérium

vénszivar 2013.05.08. 09:52:11

Elévülés nincs? Nem hiába a leggazdagabb genyó a csanyi... :)

telkoe 2013.05.08. 09:56:00

Voroskenek igaza volt hogy az OTPnek akar az idok vegezeteig es meg ket napig remenykedhet hogy majd lesz olyan hulye ugyfel, aki bejon es kepes valami legbol kapott tartozast kifizetni csak hogy szamlaja legyen naluk.

Az ugyfelnek meg igaza van ha inkabb masik bankot valaszt.

Hentes pékné módra 2013.05.08. 10:17:07

Posztoló vegyen drágakövet a pénzén, vagy bitcoint vagy akármit ami nem a bankoké hanem saját tulajdon.

vénszivar 2013.05.08. 10:17:47

@Manyecska: Éppen tegnap voltam tüzépen s kerestem kétszer égetett téglát, de nem volt "csak" 160db kéne...
Akkor kérek tőle téglát, én meg adok érte neki koporsó szöget! :)

2013.05.08. 10:23:26

@Ulbert István [Typhoon]: Téged miért nem irtott ki az a repedt sarkú vörös anyád kiskorodban?

Manyecska 2013.05.08. 10:26:39

@vénszivar: a XXI.században ráomlik a gyerekre a bölcsőde. B+ ilyen még Afrikában sincs!

A Spanyol Inkvizíció 2013.05.08. 10:26:48

@Cicmen: azért sajnos van abban valami, amit mond

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.05.08. 10:30:02

@Cicmen: Anyám meghalt. Nem hiszem, hogy egy ilyen gyökérnek a szájára kéne vennie.

Egyéves Önkéntes 2013.05.08. 10:32:29

@Manyecska: na és, mi van akkor?
de a szökőkút szép a főtéren! És az a lényeg! Meg a kutyavelnesz!

Agyalap 2013.05.08. 10:33:52

Azért egy próbát megérne - én csak megvárnám a végrehajtókat...
Az OTP munkatársai egyébként is a csúcson vannak. Mikor megszüntettük a számlánkat, a kedves hölgy kiszámolta, hogy kinek mi jár és elbúcsúztunk. A következő havi számlalevél kicsit meglepett, de személyesen belátogatva a hóközi kamatokból adódó kb 100 Ft-nyi költséget még ki kellett fizetni. Gondoltam így hamarabb szabadulok, szarjanak sünt.
A következő havi számlalevél után kicsit ordítottam a fiókban, és lefestettem mit tegyenek a 20 Ft-os követelésükkel. Na itt ezzel vége is az otp-s sztorijaimnak. Hogy egy cég arra tartson ügyintézőket, postázzon és intézkedjen, mert 20 forintos "kintlevősége" van - pláne valamelyik idióta kolléga kétszeri hibázásából adódóan...
Bár lehet, ha egyszer arra kerülne a sor (ne adj' Isten), már én is rajta leszek az otp adóslistáján...

Manyecska 2013.05.08. 10:34:33

@Ulbert István [Typhoon]: szerintem se:(@Cicmen: hülyegyerek, szerinted pl.nem lehet hogy nem érdekli rohadtul a politika??? Neked is jóreggelt.

telkoe 2013.05.08. 10:36:58

@Ulbert István [Typhoon]: Ugyes vagy Pistike hogy erre is sikerult egy balosat boffenni. Vagy csak szimplan hulye?

fruit.amour (törölt) 2013.05.08. 10:41:19

Pár hete voltam bent az egyik fiókban, egy nyamvadt utalást akartam egyeztetni, amit 3 nappal előtte indítottam neten, de valami nem stimmelt. Első ablakra vártam 15 percet, mondom mit akarok, erre a szőke 2x éves muff elkezdi, átirányít egy másik ablakhoz, majd jelez onnan is a rendszer.... az a másik ablak ilyen fotelos téma volt... ültek a nőnél és nagyon úgy látszott, hogy ellesznek még. A nő felált, majd a mellettem lévőhöz szólt, még fél óra, mire a nő aki várt megjegyezte, ő ráér... visszafele jött a nő, megszólítottam, udvariasan mondta, nem érti miért ide irányítottak, neki 2 hitelese van, kb. 1-1,5 óra múlva tudja hívni... esetleg, de ha bejön másik hitelkérelmező, akkor utána valamikor. Visszamentem az első ablakhoz, mire a nő azt mondja, jó, akkor menjek Erzsikéhez... ok, megyek, szimpatikus 50-es nő. Erzsike felháborodva átkiabál, hogy "Te nem tudod megcsinálni???" szőke picsa csak szemlesütve néz. Végülis Erszike megnézte, személyazonosság igazolása tovább tartott mint maga a művelet... kiderült minden rendben, és nyomtatott egy igazolást is.... 5 perc sem volt. Közben figyeltem, hogy a szőke muff mindenkit odarendel magához, de mindenki ellődörög tőle, mindenkit átküld másokhoz. Ez ám a munkamegosztás...

Manyecska 2013.05.08. 10:42:34

@telkoe: mitől balos?? mert évek óta külföldön él?? :D Na mindegy, ti tudjátok.

England win The Ashes! 2013.05.08. 10:43:12

"Úgy gondoltam, hogy online nyitok egy folyószámlát az OTP-nél"

Nem jól gondoltad.

Manyecska 2013.05.08. 10:45:03

@Egyéves Önkéntes: barmok, nálunk is lekaszálták a térdig érő füvet mindenhol, a vizes fű meg ott rohad bálában az eső miatt. Kíváncsi vagyok mikor kap öngyulladást!!

2013.05.08. 10:56:46

@Ulbert István [Typhoon]: Nem most, hanem akkor amikor kitolta azt az egysíkú fejedet.

Egyéves Önkéntes 2013.05.08. 10:57:42

@Manyecska: én négy városban járok az önkormányzat testületi ülésére (persze nem szórakozásból, hanem a munkám részeként) azt az ostobaságot és hozzá nem értést, amit ott látni....
egy cirkusznál ezerszer színvonalasabb szórakozást nyújt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.05.08. 10:59:57

@Egyéves Önkéntes: Sajnos el tudjuk képzelni...
Újságíró ismerősök is rendesen prüszkölnek, ha a városháza üléseiről kell tudósítani :D

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.05.08. 11:00:25

@Cicmen: Hülye vagy kisfiam, ülj le, egyes. De mondok jobbat Neked: sétálj be abba a bizonyos 180m2-es irodába, azt' csatlakozz rá orálisan a központi agyra. Neked már mindegy, hülyébb úgysem leszel.

Meg egy VAJDASAGI 2013.05.08. 11:01:30

Nekem is eljátszották ezt kb. 6-7 évvel ezelőtt. Egy 3000 forintos tartozás volt - számlavezetési díj.

Azzal fenyegetőztek, hogy feketelistára tesznek, s egy pénzintézetnél sem tudok felvenni majd hitelt. Mikor bemenntem a bankba megkérdezni, hogy ezt most mégis hogy gondolták, mert csak minimálbér értékű tartozásnál lehet valakit BAR-listára tenni. A válasz az volt, hogy ja igen, egy picit eltúlozták.

Én meg megfordultam,s kijöttem. Azóta nem is voltam OTP bankfiókban. S, hogy őszinte legyek, nem is tervezek feléjük menni.

2013.05.08. 11:04:09

@A Spanyol Inkvizíció: azért sajnos van abban valami, amit mond

És az a valami a hülyeség!
Tele van a tököm az állandó fideszezéssel, minden idióta ezt nyomja függetlenül hogy mi a téma, még az időjárásba is bele tudják keverni. Tegye, de ne csodálkozzon ha elküldik a sunyiba.

2013.05.08. 11:06:03

@Ulbert István [Typhoon]: Te valami ávós csemete lehetsz, azok ilyen degeneráltak. Ne küldözgess te engem sehova csatlakozni te libsi disznó!

elwood 2013.05.08. 11:06:41

"Úgy gondoltam, hogy online nyitok egy folyószámlát az OTP-nél..."

vajon mi indít erre valakit ... ?

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.05.08. 11:07:15

@Cicmen: Köztudott, hogy Csányi nem kevés pénzzel támogatja a fideSS-t. Szted honnan az a pénz? Van aki direkt oda teszi a pénzét, ezzel is támogatva őket. De nem hiszem, hogy épeszű ember - ismerve az áraikat, szolgáltatásaikat - saját elhatározásból odatenné a pénzét. Hát ennyi.

elwood 2013.05.08. 11:10:03

@Cicmen: "Tele van a tököm az állandó fideszezéssel, ... még az időjárásba is bele tudják keverni"

hát speciel az időjárásjelentést is államosítani akarják.
ez sajnos nem vicc.

2013.05.08. 11:17:44

@Ulbert István [Typhoon]: Látom most primitívről kifinomult érvelőre próbálsz váltani. :)
Minek? Tömény hülyeség így is a mondanivalód.
Az OTP-be azért teszi valaki a pénzét mert a fideszt akarja így támogatni?
Nem térek magamhoz! Mondtam hogy egysíkú vagy! Ha közönségesen, ha látszólag kulturáltan adod elő a mondanivalódat, akkor is egysíkú!

Szenthomárság 2013.05.08. 11:18:33

@Ulbert István [Typhoon]: bár nem engem kérdeztél, de nekem speciel annyi bajom van velük, hogy estig se érnél a végére, ha elkezdeném leírni.
leginkább az a bajom velük, hogy teljes mellszélességgel kiállnak a tuggyukmilyen megélhetési bűnözők mellett.
aztán még sok egyéb, de most nincsenek óráim, hogy leírjam

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.05.08. 11:19:12

@Cicmen: Fárasztó a butaságod.....Részemről befejeztem.

2013.05.08. 11:19:50

@elwood: hát speciel az időjárásjelentést is államosítani akarják.
ez sajnos nem vicc.

Azér bazmeg hogy csak rájuk süssön a nap és a hülye baloldaliak meg járjanak sápadtan!
Csak ez lehet! :)

2013.05.08. 11:20:49

@Ulbert István [Typhoon]: Fárasztó a butaságod.....Részemről befejeztem.

Ma először teljes mértékben egyetértünk!

Manyecska 2013.05.08. 11:26:10

Hülyék, vörösek az ügyintézők, nem tudtok olvasni sem..ideje lenne az integrációnak..:D

Atörökk 2013.05.08. 11:35:02

Felhéberítő... Ezértartiztt eza zország.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.05.08. 11:36:45

@elwood: Ilyen szinten nekem is bajom van vele.

@Ulbert István [Typhoon]: Mondjuk túlzásba van vive a dolog, az.
Egy bizonyos szintig sem a rendpártisággel, sem a liberalizmussal nincs baj. Csak akkor, ha túlburjánzik.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.05.08. 11:37:03

@Ulbert István [Typhoon]: "@Cicmen: Köztudott, hogy Csányi nem kevés pénzzel támogatja a fideSS-t."

Na, nyughassatok már! Cicmennek teljesen igaza van, hogy nem kell itt fideszezni, Istvánnak teljesen igaza van, hogy nem kell a ZOTP-be menni.

telkoe 2013.05.08. 11:46:23

@Manyecska: A fideSS-ez a balos felfogas kifejezese egyszeru gyerekeknel. Egyszeru Pistikek kulfoldon is elhetnek amiota megszunt a komcsi kormanyzas.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.05.08. 11:53:03

Fogadjunk, hogy bármilyen intézkedést, öt mondatban betudom, bizponyítani, hoyg a fidesznek a keze benne van.

vénszivar 2013.05.08. 12:03:34

@Manyecska: Bölcsőde biztos, hogy NINCS! Bezzeg gyerek. Annál több...:)

Manyecska 2013.05.08. 12:11:44

@vénszivar: hát nem is omlik rájuk!!@Cicmen: gyere velem ute-meccsre, k..rvaanyázhatunk, csak sanszos hogy beverik a pofánkat utána.

Tiborfalvi Tibor 2013.05.08. 13:04:15

Ha a posztolót már lehet...

Laci, te egy elég nagy szarrágó vagy azé'. Az egy dolog, hogy megszívattak, én is otps voltam, kíváncsi vagyok, mi lesz úgy 5 év múlva, várom a levelet... Na de meséld már el, hogy minek kell az ügyintéző seggétől kezdve a biztiőr lábbelijén át egészen addig a pontig, amikor meglobogtatod mindenkinek, hogy bizony nálad egy kalap pénz vagy, de már csak azért se fogsz fizetni!

Amúgy sokadjára: az otptől menekülni kell, mint a tűztől! Alig 20 évesen paypal-lal kompatibilis számla kellett nekem, úgyhogy ezt mondtam meg az ügyintézőnek, hogy én olyat szeretnék - na most igazából az egész bankfiók összeült, mint egy mesedélutánon, hogy mi a szar a paypal, meg mit akarok én... Mindenesetre egy darabig ilyen csudaszámlacsomagban voltam, hogy ilyen havi 2-3 ezer forintot megettek... Akkor ment egy ilyen nullázó díjcsomag a narancséknál, bementem utoljára az otphez, hogy na akkor én most innen leléptem - csodák csodájára az addig unott ügyintéző szeme felcsillant, hogy ne menjek már, megnézi nekem, hogy melyik számlacsomagban vagyok és ennek függvényében ajánl nekem jobbat. Mondja nagy mosolyogva, hogy fú, nem is érti, hogy miért ebben vagyok, mert hát van ennél sokkal jobb - válaszom csak annyi volt, hogy éppen ön ajánlotta ezt nekem úgy fél éve. Csend, majd utána úgy viselkedett, mintha 10 éve együtt élnék vele, csoda, hogy nem siratott meg. A vége a legszebb:
Töltögetjük a papírokat, mondja nekem, hogy kellene akkor a kártyám, mert azt meg kell semmisíteni. Előkapja a csirkebontó ollóját, majd mielőtt kettévágná, shrek-cica szemekkel rámnéz, hogy na akkor most biztos? Most már nem gondolhatom meg magam!

Kinevettem, végül megcsinált mindent és azóta sem hallottam felőlük... Remélem nem is fogok.

Manyecska 2013.05.08. 13:08:56

Naranccsal nem lehet fizetni??

JonC 2013.05.08. 13:17:35

háhá, pont ma mondtam fel a számlámat náluk, elvileg kifizettem a kártyadíj-hátralékomat is. kezdjek aggódni, hogy majd 2028-ban be akarnak valamit hajtani rajtam? :)

anarch 2013.05.08. 13:32:50

Szerintem nem olvastátok végig. Az OTP nem küldte ki behajtásra, stb. Egész egyszerűen úgy volt vele, hogy ha még egyszer valamikor visszatér (mint pl. most) akkor megpróbálják rálőcsölni a régi tartozást. Ha fizeti akkor örö és bódottá és újra ügyfél lehet (és lehet tovább sz.patni), ha nem akkor nem: tessék ott az ajtó.

És ez így van "jól", kedves ügyfelet előre is megkímélték a jövőbeli OTP-vel való szenvedéstől ezzel az előzetes kontrollal. Ennek örülni kell és érezni az iróniát.

retroplakát 2013.05.08. 13:34:26

Először is, nem is értem, mi visz embereket arra, hogy Ojtépénél nyissanak számlát, hiszen onnan mindenki menekül.

Másodszor anno 3 éve megszüntettem náluk a Lafo-mat, mert lakáshitel kellett, és náluk volt a legxarabb...szóval megvolt már a másik banknál a mutatvány, megyek be, hogy lemondjam a számlám, konkrétan összefutott az egész gárda, és szúrós szemmel néztek rám, hogy én vagyok az az állat, aki megszünteti a számláját. Persze záporoztak a kérdések, hogy miért, mikor, mennyi, kinél és hogyan, és hogy nekem miért nem jó náluk a hitel. Mivel nem hagytam magam, csak elkezdtük a folyamatot, de azért még a kis hölgy bepróbálkozott, hogy inkább tartsam meg a számlát, jó lesz az még valamire, csak a havi díjat, egyéb szarságokat kell fizetnem, így több ezer Ft-ért fent tarthattam volna egy tök felesleges számlát. Pfff:x

soseleszekelső 2013.05.08. 13:48:27

Annyiban van igaza az OTP-nek, hogy az elévüléssel nem a követelés szűnik meg, csak a bírósági úton való végrehajthatóság.

Tehát az OTP számontarthatja a követelést és szépen kérheti is a kifizetését, mást azonban nem tud tenni. Végeredményben ez történt.

vénszivar 2013.05.08. 13:48:59

@Manyecska: Miért? Cicment kinyíratnád?
Vagy ten magad nyírnád ki, úgy lefárasztanád az alagsorban?! :)

Tiborfalvi Tibor 2013.05.08. 14:39:20

@anarch: jah, mert a bankok így vannak a tartozásaikkal, mi? Várnak egy kis időt, aztán már csak a behajtós levelet nézegetheted.

gabors 2013.05.08. 15:42:17

Egyet nem ertek azert a posztolo ismeri a torvenyeket meg minden.. de az OTP nem is behajtani akarta mert az tudjak nem megy. De ettol meg tartozasa van.

Es minden banknak joga van NEM nyitni szamlat illetve akar ahhoz is kotni hogy a szerintuk fennalo tartozast kiegyenliti-e a viszzatero ugyfel (barom egy uzletpolitika nem mondom).

Ugyan ugy hogy ilyen feltetellel posztolo nem valik az ugyfelukke ... valoszinuleg jol jart...

bigmac 2013.05.08. 16:31:03

Van 60ezre a posternek berakni habira az otphez de a 3ezer tartozást azt sajnálta....ezért tart itt ez az ország

Panelproli 2013.05.08. 16:39:48

Azért milyen rendes ez az otépé! Simán megcsinálhatta volna, hogy végigviszi a számlanyitást, aztán amikor landol pénzösszeg a számlán, küld egy levelet:
Kedves László! Na mostan van ez a 3280Ft.- azaz háromezerkettőszáznyolcvan forint tartozás. Na ezt most szépen levonjuk.
Szerintem a posztoló örüljön, hogy távolmarad ettől a...a...izé cégtől.

telkoe 2013.05.08. 17:27:03

@Panelproli: Nem csinalhatta volna meg, lasd @soseleszekelső hozzaszolasat.

telkoe 2013.05.08. 17:31:05

@gabors: Ez forditva is mukodik: Citi kesedelmes utalasert felszamolt nekem 3000 Ft koruli dijat. Telefonos srac elmagyarazta, hogy ehhez a szerzodes xyz pontja alapjan joguk van. Erre kertem hogya akkor iditana el a szamla megszunteteset is ha mar ilyen jol beszelgetunk, mert nekem arra jogom van a szerzodes szerint. Pillanatok alatt kiderult hogy el is lehet engedni a potdijat a szerzodes szerint ha eltekintek a szamla megszuntetesetol.

_____________ 2013.05.08. 17:55:39

Otp és Fidesz, ha két homoszex 1 párrá lesz...
Ja, ezt nem szabad itt...
:-D

Panelproli 2013.05.08. 18:23:15

@telkoe: Látod mennyire negatív vagyok, én az ilyeneket simán el tudom képzelni!
Azért vagyok ennyire borulátó, mert vannak történetek amikben ellentmondást vélek felfedezni. Valaki mondjuk fizet havi 60 ezret lakáshitelre, aztán szép lassan a törlesztőrészlet felkúszik 140ezerre. Fizeti ameddig bírja, aztán az utcára teszik. Persze rajta kívül még sokan mások, akár családok is. Később meg azt látja, hogy a bank elnökvezérigazgatója Csányibá mennyire bőkezű, mert milyen sok rászorulónak adakozik a hatalmas vagyonából.
Tudom, nem váltom meg a világot, csak úgy eszembe jutott.

É2I 2013.05.08. 18:42:20

otp-nél nem nyitunk bankszámlát. otp-t felgyújtjuk, beszántjuk, sóval beszórjuk. csányi elvtelentársat elkergetjük a halál kócos f.szára.

telkoe 2013.05.08. 18:50:23

@Panelproli: Ez ket kulonbozo tortenet. lakashitel azert maszott fel ennyire, mert a szerzodes amit az atlagpolgar lakashitelszerzodesnek hitt volt egy valutaarfolyamokra torteno uzlet is. Az atlagpolgar ezt nem ertette, sot nem is nagyon fogta hogy mirol van szo. A PSZAF akkoriban ezt nagyon jo dolognak tartotta, most meg kiderult hogy valutaarfolyamokra jatszani eleg koltseges ha bukora fordul a dolog.

lionking 2013.05.08. 19:22:14

@Cicmen:
Hülye vagy te de a rosszabbik fajtából a rosszindulatú buta fajtából
Először is mért van az hogy az ilyen 1 bites agyú fideszimádók azonnal komcsiznak meg libsiznek ha valaki meg meri szólni az imádat trágy.. tárgyát?
A másik
aki komcsi meg ávó-s az a legkisebb mértékben sem lehet libsi.. kapis okoskatörp?
Szóval gondold át mivel akarnád sértegetni a népeket, akik nem értenek egyet veled fidesz és bármi más dologban

Sikkes Sittes 2013.05.08. 19:30:48

@elwood:
elwood 2013.05.08. 11:06:41
"Úgy gondoltam, hogy online nyitok egy folyószámlát az OTP-nél..."

vajon mi indít erre valakit ... ?

Megmondom. Kötöttem egy szerződést amelyben egy elég jó ügyet vállaltam el. A megbízóm kérése volt egy OTP számla amelyre a költségkeretet folyósítja és úgy gondoltam nem lehet különösebb bajom.Semmi egyéb különös okom nem volt rá.

Pörög a lufi (törölt) 2013.05.08. 19:32:01

@batgirl: nem értem mi a gond a bankokkal. Ha nem vagy olyan hülye, hogy nullára vegyél házat/autót/plazmatévét, akkor nem lehet gond.

Sikkes Sittes 2013.05.08. 19:34:15

@Tiborfalvi Tibor: Én is azért akartam, mert "elvárás" lett volna az ügyfelemtől a költségelszámolás miatt, de megoldottuk ma másként.

zünüke 2013.05.08. 22:07:18

Én 2003-ban szüntettem meg a számlámat az OTP-nél,és láss csodát tavaly megtaláltak,hogy 20.000 Ft-os tartozásom fent maradt.Na,bementem adtam nekik tartozást de olyat,hogy azóta leszálltak.

zünüke 2013.05.08. 22:09:57

@Pörög a lufi: Nullával házat sehol nem lehet venni.Kell némi önerő, ami akár több milliós tételű is lehet.

2013.05.09. 09:48:24

@lionking:Egy tizenöt éves párezres tartozás kapcsán felhozni a fideszt az az igazi szellemi nyomor! Meg lettem volna lepve ha nem keveredik ide még egy ugyanolyan hülye! Nem is az zavar ha nem vagy kormánypárti, hanem ez a primitív erőlködés csípi a szemem amit eleinte szánalmasnak tartottam, de mostanában már nagyon unok.

Panelproli 2013.05.09. 11:34:45

@telkoe: Világos, ezzel tisztában vagyok! Közgazdasági suliban dolgozom, akkoriban kérdeztem a közgazdászokat mi a véleményük a deviza hitelekről? Azt mondták, lehet jó is. Csak ha megugrik az árfolyam, akkor nem jó. DE csak nem lesz itten akkora ugrálás.
Most meg már azt hallom úton útfélen, "mi szóltunk!"

Manyecska 2013.05.09. 11:39:01

@Cicmen: nem megy a szekér, Jani??:D

2013.05.09. 12:03:26

Visszaemlékezve az otp-re nekem sincsenek jó emlékeim. Lekezelő biztonsági őrök, egyórás várakozások a fiókokban, drága folyószámla. Amikor utoljára mentem be, hogy megszüntessem, hirtelen találtak volna kedvezőbb árú folyószámlát is. Úgy vagyok az otp-vel is, mint egyik-másik itthoni élelmiszergyártóval. Venném én, támogatnám én a hazait, de olyan parizert árulnak, amit a kutyámnak se adnék jó szívvel. Hülyének ne nézzenek!

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2013.05.09. 13:01:49

laci ezt jól e'basztad!
mivel odaadtad a lakcímkártyádat egyeztetésre, márt tudják a helyes címedet, így tudják hova küldeni a behajtót :)

lionking 2013.05.09. 20:58:56

@Cicmen: ahogy mondod nem vagyok kormánypárti
ez olyan igaz hogy eddig még nem sikerült olyan kormánynak lenni amelyikre szavaztam volna.
Nem, libsi sem vagyok legalábbis nem abban az értelemben ahogy az elhivatott fidesz tagozat (vs trollcsapat) szokta jelzős szerkezetként használni.

De várom a hozzászólásod, hogy mennyire gondolod, hogy így ebben a formában rendjénvalón mennek a dolgok.
Mint pl a Közgépes megrendelések, és ebből jó sok pályáztatás nélkül is, aztán a termőföldek elosztása, a nyugdíjvagyon eleinstandolása (ha neked ez a szó jelent valamit :) ) a trafikmutyi ami a hab a tortán, a stadionépítésekre elköltendő milliárdok, miközben leépül a felső és most már az alsóbb oktatás is, a mozgás sérült iskolának havi 1 azaz egy millió kellett volna a működéséhez, na azt nem, így járhatnak 20 felé 20 "rendes" iskolába ami nem jó nekik - persze nem a tanítás színvonala miatt.
és ez csak pár példa amire igazán várnám a választ hogy 2010-ben mikor az x-et a sok fan odatette a narancsos csapat neve mellé, akkor ezt várta?
ez így normális, elfogadható?
Hogy az egész eu hülye és csak mi Magyarok tudjuk a tutit?

rooter 2013.07.03. 13:18:11

Mocskos rabló csányi!
süti beállítások módosítása