Tékozló Homár

beköszöntõ, avagy futurhedonista kiáltvány

2005.04.20. 12:00 | jackyll | 1 komment

Kedves fogyasztók, Talán nem kell külön hangsúlyoznunk jelentőségét, mégis megtesszük: gyorsuló világunk a XXI. század hajnalán visszavonhatatlanul a konzumevolúció ösvényére lépett. Ahhoz, hogy gyermekeink biztosan tudják, nem nyomnak le a delfinek a csótányokkal szövetkezve, már nem elég túróshátú esztéták nosztalgiázós eszmefuttatásain nyammogni, aktívan részt kell venni a jövő alakításában. A globalizáció áldásos hatásának hála, egész régiókat emelhetünk fel vagy zúzhatunk le Dél-Kelet Ázsiában a megfelelõ fogkefe és utángyártott mobiltöltő kiválasztásával.

A felelõsség nagy, de a nemes feladat gerincét magunkra vállalva utat mutatunk a Nirvánába vezető termékek kiválasztásával. Tékozló Homár honlapunkon a mindennapi túléléshez nélkülözhetetlen, az élet legkülönbözõbb területein alkalmazható produktumok, szolgáltatások és praktikák marketingest nem kímélő tesztelésével igyekszünk garantálni az Ön megelégedését. Az egyszerűség kedvéért ezeket étel/ital, ruhanemű, szórakoztató elektronika, házkörüli dolgok, ezek hirdetései illetve a kiugróan pozitív vagy negatív fogyasztói élmények kategóriájába válogatjuk.

Nem tehetjük ezt azonban az Önök segítsége nélkül. A terméktesztek alatt Homárfaktor néven futó 1-5 pont közötti értékelésünk után hasonlóan kifinomult skálán azonnal pálcát törhet a gyártók felett és döntését alant szóban is indokolhatja. Megeshet, hogy levelezőprogram ragadására kérjük, írja meg legmegrázóbb élményét, legtökéletesebb receptjét fogyasztótársai okulására.

Mink a Homárnál azért vagyunk, hogy Ön nyugodtan hajthassa fejét testfelépítésének megfelelő ergonomikus párnájára, abban a biztos tudatban, hogy amikor felébred, mindig egy kicsit jobb lesz.

Fogyasszunk együtt egy szebb jövőért!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása