Tékozló Homár

A logikus lépés – sör és energiaital egyben

Anheuser-Busch/B az E-ediken

2005.04.25. 13:14 | szily | 1 komment

A divatbuddhizmus és a tuttifrutti ízû szívrohamokozó italok terjedésével csak idő kérdése volt, hogy ki lesz az elsõ, aki egybeönti az állítólagos gyorsítót a legismertebb punnyasztóval. Végül nem egy kisebb, mohó cég, hanem az iparág amerikai óriása, az Anheuser-Busch, a Budweiser gyártója vállalta be.

Maga a koncepció undorító, de megfelelõ alkoholos/drogos edzés után végül is még ez is tûnhet jó ötletnek. A csalogató nevû B az e-ediken, azaz BE - keverékben van sör, koffein, guarana és ginzeng, no meg 6,6 százalék alkohol.

(Ja igen. A poszt-Redbull-generáció lelkes energiaital-versenyzõinek egy jó része a "bio" és "keleti" hívószavakra ugró fogyasztók kedvéért a ginzenget is felvette a hozzávalók közé. A ginzenges löttyök jellemzõen buborékmentesek.)

Az egyszerre böfögtetõ, lassító és gyorsító csodamixet idén valamikor kezdik terjeszteni az Egyesült Államokban. Aki elõször kóstolja, írja meg a Homárnak, milyen volt. De ha Önnek pusztító energiaital-alkoholos ital koktélrecept van a birtokában, ne titkolja el, hanem küldje el nekünk, mi meg jól beposztoljuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric_Cartman 2010.02.26. 22:01:06

Vártam 5 évet, ha senki sem képes elsőzni, kénytelen leszek én.
süti beállítások módosítása