Tékozló Homár

Nyereség, élvezet, online kaszinó

Betandwin/Online sportfogadás és kaszinó

2005.04.27. 14:05 | jackyll | 1 komment
Magyarra is lefordította oldalait Európa vezetõ internetes fogadási társasága, a Betandwin, hogy tovább fokozza a Szerencsejáték Rt. rettegését. "A játék nyereség! A játék élvezet! Több mint 1 mio ügyfelünknek. Ön se hagyja ki!" Ki tudna ellenállni ilyen csábításnak? A minden perverzióra nyitott Homár önfeledten vetette bele magát a szenvedélybetegség iszamos táptalajába.

A kaszinóra kattintva az oldal közölte: "for real" játszik! Kattintson ide, ahhoz hogy "for fun" játszhasson! A havi tékozlásra ítélt keret kordában tartására "for fun" üzemmódra kapcsoltunk, ami egyben élét veszi az addikció veszélyének és így az élvezetnek is. A limitált hangeffektek az összes játéknál visszaköszönnek, legyen az kártya (többféle Blackjack és Poker), rulett, video poker vagy az igen buta kaparós sorsjegyek. Rém idegesítõ, hogy a félperces, szalonzene-midiloopot minden egyes játék betöltése után újra ki kell kapcsolni az Optionsben.

A kaszinó dizájnja a flashes hõskort idézi, jósziszemûen mondhatnánk, hogy a modemes idõk sebességoptimalizációja végett. Egy szürke-fehér színátmenettel elintézik például a félkarú rablók "dobozát". Ezek képviselik amúgy a legigénytelenebb részét a kaszinónak. Hiába van belõlük 9 darab, mindnek ugyanaz a hangja, csak a logó és a pörgõ ábrák változnak. A játék variálhatósága kimerül a "bet one" "bet max" gombok nyomogatásában, "hold"-ról még sosem hallottak. Egy fokkal jobb az ötsávos rabló, ahol ugyanígy nem lehet trükközni semmit, de legalább mindenféle ekg-görbével lehet nyerni. Ezek viszont külsõre még tragikusabbak, már-már Paintbrush-fantasyhoz közelítenek és a kiskutyás és artúrkirályos tematika is meglehetõsen gyermeteg.

Az online flashkaszinóban kizárólag egymaga pötyöghet a júzer, a határok felett ívelõ közösségi pénzszóráshoz a kaszinóban és a dedikált pókerszobában egyaránt le kell tölteni egy 4 illetve 3,5 illetve fájlt. Ezeket kipróbálni nem sikerült, mert a regisztrációkor szerverhiba köszönt vissza (mint kiderült, ugyanez történt volna "for real" játék esetén is). A sportfogadásnál másfajta hibaüzenet fogadott, de számlát nyitni itt sem tudtunk. Mindössze annyi derült ki, hogy 24 sportágban illetve politikai témákban lehet majd fogadni. Bejelentkezés nélkül annyi sejthetõ, hogy az elsõ tíz darab után a nyereményértesítõ SMS-ért is fizetni kell, valamint, hogy wapon is lehet majd nyomulni.

Még visszatérünk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric_Cartman 2010.02.26. 21:53:13

Vártam 5 évet, ha senki sem képes elsőzni, kénytelen leszek én.
süti beállítások módosítása