Tékozló Homár

Durvulnak a csehszlovákok

Pinelli/Semtex Forte

2005.05.02. 13:20 | szily | 1 komment

Ide az NDK-sok járnak át csehet kúrni vagy a csehek NDK-st? No és ha itt tartunk, Svédországban miért tart minden szuvenírbolt fingópárnát? Ez szerintük vicces? A fenti kérdések svédből hazafelé jutottak eszembe, a német-cseh határ átlépése után, a fenyőfákkal és kirakatban gubbasztó prostituáltakkal ékesített hegyek között. Az igazán nagy kérdések megválaszolhatatlanok, én meg borzasztó álmos voltam, ezért egy benzinkútnál energiaitalt vételeztem, méghozzá Semtex márkájút.

A híres csehszlovák exporttermékről elnevezett szívrohamokozó csak a nevében és a "forte" megjelöléssel próbál ijesztgetni, egyébként egy már-már az epigonságig hű szimpla Red Bull-klónnal van dolgunk.

Ha nagyon borászkodni akarunk, az íze egy hangyányit citrusosabb a Nagy Apafiguráénál és egy csipetnyit kevésbé édes, de a különbség elhanyagolható. Olcsó beszerzési forrás esetén elfogadható helyettesítő termék lehet. Állítólag itt-ott nálunk is kapható.

A csomagolás nem túl dinamikus, de legalább piros, az alsó élen körbefutó CO2-sorminta pedig csak a kémiafaktosokat fogja meg. A terméktől energiát ugyan nem kaptam, de két doboz elfogyasztása után kétségtelenül nem aludtam el a kocsiban Pestig, sőt utána is volt egy álmatlan óra a paplan alatt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása