Tékozló Homár

Étrendkiegészítõ Vader

Burger King/Darth Vader figura

2005.05.18. 10:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Este mindenki megbizonyosodhat, miért nem szabad George Lucasnak soha többet filmet rendeznie vagy írnia, de addig még jár egy Vader. A kettesszámú gyorsétteremlánc Kölyökklub-menüjéhez az Epizód III-hoz meglehetõsen lazán kapcsolódó tárgyakat bírt társítani. Rendben van, hogy a gyerekgyilkosság, a végtag-amputáció és a halállal végzõdõ szülés kevésbé családorientált és nehezen mörcsandájzosítható, a Millenium Falcon és a tizenöt másodperces szerepet kapott Csubakka szerepeltetése enyhén erõltetett. Cserébe a Nyugatinál nem is kapni õket.

 

Az elérhetõ figurákból Vader kardlendítõs kiszerelésû, a felhúzható Yoda hátraszaltózik, R2D2 vizet spriccel, 3PO pedig szétesik. A bodrogigyulás sármú jedi kicsit fejnehézre sikeredett, amit miatt néha pofára esik, néha viszont háromszor is talpra. Minthogy nem az örökkévalóságnak készült, terepviszonyoktól függõen 5-10 perc alatt lekopik az orráról a festék. Vader kevésbé sérülékeny, ellenben cakkosra vágott lángpallossal végez önkielégítést bizonyos szemszögbõl. A 650 forintos menü mellé adott játékokhoz további háromszázér lehet háromféle dimenziós poharat gyûjteni.

Az amerikai anyacég ugyanebben a kampányban mindkét trilógiát egyszerre zárta le. Hat kategóriában összesen 31 játékot sikerült legyártatniuk, ami valószínüleg hetekre az égett olaj szagához láncolja a rajongókat. A magától értõdõ lendkerekes jármûvek mellett felhúzható- (kardlengetõ Grievous, tömbbõlkiugró Solo), vízköpõ- (kézbõl spriccelõ Palpatine) és plüssfigurákban (jawa, Csuvi) örökítették meg a széjjelcsépelt mesehõsöket.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása