Tékozló Homár

Gyökérkezelt véres fog desszertnek

Felföldi Potpourri Kft./Sweet little teeth

2005.05.18. 17:12 | mvmv | Szólj hozzá!

A Homár cukorkarajongása elmebeteg, véres fogat majszol desszertként. Az édes kicsi fog nevû cukorka tartója fogalakú, meg maga a cukorka is fogalakú, hátsó hatos, õrlõ.

Aztán van hozzá kis tokban íny is, meg egy csipesz. A rendeltetésszerû 'Édes kicsi fog'-fogyasztó fogja a csipeszt, azzal felcsippent egy õrlõfogat, azt belemártja az eperízû ínybe, gyökérkezel, de nem dobja ki a véres fogat, hanem meg is eszi.

A Sweet little teeth-t ki más gyártaná, mint aki a Halálos spermát, meg a fülzsíros cukorkát is, a nagyszerûen elmebeteg Felföldi Potpourri Kft..

Az ára 180 forint, sarki kisboltokban kapható, de még az is lehet hogy azokban is, amelyik nem sarkon van. Az õrlõfog finom, az íny meg pudingszerû, ebéd utáni csemegének éppen jó.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása