Tékozló Homár

Hétköznapi jedizmus

Butler, Shine, Stern & Partners/SW3 játék reklámfilmek

2005.05.19. 17:32 | szily | komment

Önök mit szólnak az új Star Wars-játék reklámfilmjeihez? Az alapötlet egyszerû, ezért jó. Hogyan vágnának vissza a megaláztatásokért különbözõ hétköznapi lúzerek, ha lenne egy jediképességük? Három filmecske készült, a szarós-galambos, az újságkihordós és a kidobósozós.

 

 

A téma nagyszerûségéhez képest a poénok elég langyosak. Fogadjunk, hogy Önnek máris jobb ötlete van, mint a bosszúállás a szaró galambon, a bringás futás kisiklatása és a felénk dobott labdák lelézerkardozása. Ha igen, ossza meg a Homárral!

A három spotból nekünk egyértelmûen az újságkihordós a kedvencünk. Jó kis bunkó poén. A galambos annyira vicces, mint egy R. Székely Julianna-jegyzet, a kidobósos meg még annál is hervasztóbb.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása