Tékozló Homár

Dalol a hülyeség

Ismeretlen/MKB-dal

2005.05.25. 11:16 | szily | 5 komment
Vállalati himnuszt fikázni olyasmi, mint kéthónapos csecsemõt jól megverni capoeirában, de hát annak is megvan a maga szépsége, úgyhogy nem türtõztetjük magunkat. Nem rég érkezett a Homár postaládájába a Magyar Külkereskedelmi Bank új himnusza, azóta a szerkesztõségben szenesre izzítottuk a hangkártyákat. A dolog attól igazán jó, hogy egy MKB-közeli homárbarát elmesélte: egy bizonyos (csodás) hétfõi napon, amikor az alkalmazottak reggel bekapcsolták a számítógépüket, egyszerre sok száz hangszóróból csendült fel az überdebil dallam. A Figyelõnet az ügyben megkereste a bankot, a szóvivõ pedig azt mondta, „egyelõre nem tervezzük a dal késõbbi felhasználását.”

Ha Ön tud az utóbbi négy-öt évben szerzett hülye – vagy éppen szuperszellemes – magyar vállalati himuszról, tegyen minket boldoggá és küldje el a Homárnak.

És akkor itt az MKB-dal szövege, amit vagy Geszti Péter írt, vagy a legkevésbé sem:

MKB, MKB, MKB érzem, itt a helyem, MKB, MKB, MKB, legyünk, ha gondolod, de csak, ha gondolod, egymásé.

Kinézek reggel az ablakon, látom, hogy ma is lesz egy jó napom. Megiszom egy kávét, indulok – vár rám az MKB bankfiók. Valaki az utcán rám köszön - egy jól nevelt pasas, ez a fõnököm! Vár rám az MKB bankfiók de jó, de jó, de jó!

MKB, MKB érzem, itt a helyem, MKB, MKB, MKB, legyünk, ha gondolod, de csak, ha gondolod, egymásé.

Belép az elsõ ügyfelem, nálunk az övé a fõszerep. Ügyfelünk azt kapja pontosan bármit is kér, amit õ szeret. Van itt a közelben egy üzlete, bejött egy olcsó kölcsönért – mondja hát kérem mit tegyünk önért, önért, önért?

MKB, MKB érzem, itt a helyem, MKB, MKB, MKB, legyünk, ha gondolod, de csak, ha gondolod, egymásé.

MKB, MKB, Legyél a bankom, MKB!

MKB, MKB, nem körülbelül, nem kábé, egész pontosan MKB.

MKB, MKB érzem, itt a helyem, MKB, MKB, MKB, legyünk, ha gondolod, de csak, ha gondolod, egymásé.

Ha kíváncsi a nemzetközi élmezõnyre, itt egy régi, de remek (angol nyelvû)cikk egy rakás angolszász csemegével.

Aztán Razzia pompás írása, szintén himnusz-témakörben.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sofian 2008.09.21. 14:46:49

Muhhahaha...így 3 év távlatából még viccesebb...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2008.11.13. 00:59:41

második! :DD


ez is viccesebb 3 év távlatából (akkoriban ilyen kevesen olvastak Homárt? vagy ennyire nem ihletett meg senkit ez a téma? :))

a nóta amúgy infernális, olyan mocskos kis tapadós mém, hogy még "3 év távlatából" is eszembe jut néha, és akkor fogcsikorgatva zakatoltatom az agyamban 20 percig, hogyaszongya "Megiszom egy kávét, indulok, vár rám az MKB bankfiók". A kedvenc sorom, a rímért külön puszi jár. :3

Fuxika 2011.05.18. 15:40:02

2011-ben bezzeg már retro zene!
süti beállítások módosítása