Tékozló Homár

Extrém töréstesztek 1. - Nokia okostelefon vs. Suzuki

Nokia/Nokia 9300

2005.05.30. 11:40 | jackyll | 2 komment
Önnek is feláll arra a gondolatra, hogy egy nagy gép összecsap egy kicsivel? Mi robotpornósok vagyunk, de talán másoknak is közel akkora élmény egy Suzuki személygépkocsi által megtámadott Nokia mobiltelefont látni, mint nekünk. Igaz, a mi elõnyünk az, hogy a saját vezérigazgatónké volt a vesztes fél.

A törésteszten a Nokia igen jól szerepelt. A külsõ felén a gombok a helyükön maradtak, a bal felsõ sarokban található – azaz már nem található – kettõ kivételével. Az elõlap levált, mint az SZDSZ a komcsi elnökjelöltrõl, de ettõl eltekintve teljesen egyben maradt, a haránt irányú mély karcolásoktól és egy pár milliméteres mély benyomódástól eltekintve, még a képernyõvédõ plexi sem sérült meg. A kijelzõ maga szintén elég olcsón megúszta: egy ponton nyomódott-repedt be összesen, ami ekkora terhelésnél süvegelésre méltó keménységet jelent.

A belsõ, nagy kijelzõ külsõleg egyáltalán nem sérült, a belsõ klaviatúra szintén érintetlen, egyetlen eltûnt gombocska híján. A zsanérok már komolyabban szétmentek, de az egész sokkal jobban ellenállt a terhelésnek, mint az MDF a kormánypárti szirénhangoknak.

Gerjedelmünk akkora, hogy nem hagy nyugodni a kíváncsiság: talán nem csak nekünk vannak szétzúzott hight-tech gépekrõl készült fotóink? Ha Ön brutálisan szétzúzta bármilyen gépezetét (vagy más tett ilyent az Ön tulajdonával) és ezt dokumentálta is, kérjük küldje el a dokumentációt a Homárnak, ha van kedve hozzá, pár sor kíséretében, hogy miként is történt az egész.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikii 2007.07.02. 12:40:25

Ez rommá tört. Mi ebben az érdekes?
süti beállítások módosítása