Tékozló Homár

Játékpálesz veszteseknek

Várda-drink/Beregi körte

2005.05.30. 11:16 | homár nak | 2 komment
Körte ízû szeszesital, pont egy feles, napi betevõ a sarki bolt pénztár melletti polcáról. A Várda-drink terméke ivóvíz, finomszesz, kisüsti gyümölcspárlat, aroma, színezék kifinomult kompozíciója gyakorló alkoholisták számára. Sárga alapon piros szöveg a címke bal felsõ sarkában: JÁTÉK.

A színtelen, átható szagú folyadék ("csukd vissza bazeg!" - nyög fel a szerzõ asztalszomszédja) fogyasztóit egyértelmûen nyerésre buzdítja a gyártó cég, bár az sehonnan nem derül ki, hogy mit lehet nyerni, hogyan, mi a beküldési határidõ és hova kell küldeni a kódot SMS-ben, meg ilyenek.

Még a kupakot lecsavarva sem találtunk ugyanis semmiféle utalást az elõbbiekre (a céges honlapon sincs ilyesmi), így képzeletünkre van bízva, miképp lehet hatalmas vagyonra, kabrió sportkocsira, házimozirendszerre szert tenni. Lelki szemeink elõtt mindenestre csupán a reggeli elsõ felest nyelõ munkás/munkanélküli képe jelent meg, amint nyerni próbál, de sehogysem megy neki és senki sem tudja miért. Vesztesek reggelije.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2008.08.04. 14:12:56

Hogyhogy ezt a gyöngyszeet csak most találtam meg. Nagyon tetszik!!! :D
süti beállítások módosítása