Tékozló Homár

Nagy jégkrémteszt és barátai revamp

Szily László/Jégkrémteszt

2005.05.30. 10:57 | szily | Szólj hozzá!

Péntek délután és a hétvégén került ki az Index kultrovatába egy rakás konzumközpontú anyag. Nagyon reméljük, hogy az igazi Homár-olvasó ilyenkor már nem gépközelben, hanem valamilyen hedonista fészekben szórakozott, ezért most álljon itt egy kis emlékeztetõ.

Van elõször is egy csokisnak indult aztán vegyessé alakult nagy jégkrémteszt, amiben Tóta Árpád beindul egy állatkukira. Megnéztük a Max Cityt, az ország elsõ és így legnagyobb, legidõsebb és legfiatalabb lakberendezési plázáját, ami ideális beszerzõhely márkiknak. És összedobtunk egy megrázó leleplezéseket is tartalmazó vállalati himnuszos cikket, idézetekkel. Ez e pillanatban még vezetõ anyag az Indexen, de mi van, ha Ön rögtön a Homárral indít? Marha meleg. Jó olvasást a légkondícionálók árnyékában!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása