Tékozló Homár

Unalmas a kutyád? Növeszd meg a nyelvét!

Humanga/Humanga Tongue

2005.05.31. 13:25 | szily | Szólj hozzá!
Eddig méltatlanul kevés szó esett a Homáron a háziállatokról, pedig az igazi fogyasztó egy kutyára vagy degura többet tud költeni, mint a gyerekére. És van-e értelmetlenebb luxuscikk bárminél, ami kutyának készült? Aki ugye egész jól megvan meztelenül egy darab rothadó hallal, amibõl enni is tud meg bele tud hemperegni. Nyilvánvaló tehát, hogy a kutyafelszerelések kizárólag a gazdának okoznak örömet, sajnos ritkán szexuálisat.

Ilyen örömszerzõ árucikk a Humanga Tongue, ami egy olyan gumilabda, amihez hosszú plasztiknyelvet ragasztottak, így szõrös barátunk apportírozás közben úgy fog kinézni, mint egy lihegõ rajzfilmkutya. Tacskó- és basset hound-tulajdonos ismerõseinknek szemétségbõl is vehetünk ilyet, az õ kutyájuk ugyanis orra fog bukni benne. Mindez mérettõl függõen 9 és 13 dollár, vagyis 1800 és 2600 HUF közötti áron. Elvileg Magyarországra is szállítanak, de ezt persze nem próbáltuk.

De mégis. Nino Karotta ugyanis a következõ levélben számolt be az élményeirõl a vállalati levelezõlistán:

Az en Kovacs vizslamnak van is, innen rendeltunk. Gyanut kelto modon hiszterikusan orult neki, pedig latszolag sima gumibol van. Valoszinuleg kezelik a targyat valamivel, amitol nagyon jo szaga van, aztan ahogy lenyalodik az anyag jatek kozben, lassan elveszti a vonzerejet. Kovacs honapok ota nem jatszik vele, csak az agyaban tartja, ahol hatvakarashoz hasznalja, mert jo rajta nyogve hemperegni. NK

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása