Tékozló Homár

Az agy nélküli lovas

Viva TV/Viva Comet-sajtóközlemény

2005.06.01. 14:54 | jackyll | Szólj hozzá!
A tragikusan erõltetett szóvicc kategóriában indult a Viva "Lovagoltak a COMET jelölt lemezlovasok" sajtóközleményével. Hogy biztosítsák maguknak a Homár felületét, néhány jól sikerült fotóval támogatták meg a jeles PR-eseményt. Egyszerûen nem tudtunk ellenállni, hogy Önöknek is fájdalmat okozzunk vele.

Lovaglásban mérték össze erejüket a VIVA COMET DJ-kategóriájának jelöltjei.

Magyarország legismertebb és legnépszerûbb disc jockey-i: Spigiboy, Newl, Náksi és Brunner, Sterbinszky, Szeifert minden félelmét legyõzte és lóra pattant, hogy bebizonyítsa: egy igazi lemezlovas nem csak a lemezeket pörgeti jól, de a lovakkal is tud bánni.

Közeleg a hazai legrangosabb zenei díjátadó – a VIVA COMET – idõpontja. Az idei év egyik nagy szenzációja, hogy eddig csak egy díjat osztottak ki, mostantól pedig már öt kategóriában öt gömböt ítél oda a közönség a legjobbaknak. Javában zajlik már a szavazás és harc a különbözõ kategóriák jelöltjei között, akik a VIVA ötlete alapján nemcsak zenei téren küzdenek meg egymással... A DJ-k párbajában a klubok kedvencei mérkõztek lovaglásban, duóban és szólóban egyaránt.

Spigiboy, Newl, Náksi és Brunner, Sterbinszky, Szeifert kicsit aggódva közelítette meg Jenõt, a lovat, végül azonban DJ Newl összeszedte minden bátorságát és felpattant a fehér paripára. Jenõ ezt nagyon nyugodtan tûrte és Newl lazán teljesítette a feladatot, melyen már a többiek is felbuzdultak.

A fiúk félelme érthetõ, hiszen a kezük a munkaeszközük, így ha az véletlenül is megsérülne nagy bajban lennének. Éppen ezért Sterbinszky az elején még megesküdött, hogy õ semmiképpen sem fog felülni a paripára. Látva azonban a többiek vidámságát, végül õ is meglovagolta a hófehér pacit. Jenõnél szelídebb lovat nem nagyon találhattak volna, a hatalmas szélvihar ellenére is nyugodtan tûrte a hátán izgõ-mozgõ lemezlovasokat.

A legjobb idõt Náksi "lovagolta" bár a feladatot nem oldotta meg tökéletesen. A nagy csata azonban még hátra van, hogy a VIVA COMET-díjat ki viszi haza, az csak június 16-án, a Vasúttörténeti Parkban dõl el.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása