Tékozló Homár

Ideális hazai jármû lúzer milliomosoknak

Elektromos Hajó Fejlesztési Kft/Velence 25

2005.06.06. 12:57 | szily | 1 komment
A Balatonon tilos robbanómotoros motorcsónakot használni, ezért az igazi státuszszimbólum, a beérkezettség jelképe természetesen a robbanómotoros motorcsónak, amit a sikeres ember kamu vízimentõs vagy egyéb álpapírokkal vidáman vezet a korrupt hatóságok orra elõtt. Egy lelkes magyar hajóépítõ csapat most érdekes szociokulturális kísérletbe fogott. Meg akarják határozni a pénzes, de kapcsolati tõkével nem rendelkezõ nyaralók halmazának pontos méretét. Ezért dobhatták piacra a legális, elektromos motorral haladó Velence 25 elektro-yachtot, 10 és fél milliós alapáron, ami trélerrel és pár extrával vígan 13 millió fölé ugorhat.

A Velence birtoklása nyílt beismerése annak, hogy az ember nem tud/akar korrumpálni, villantani viszont annál jobban szeretne. A hajó kinézete klasszikus-mahagónis, formája áramvonalas, fedélzete koktélok, koksz és párolt homárfarkak után kiált, viszont nem berreg elviselhetetlenül és nem ereszt olajat és rákkeltõ anyagokat a vízbe, ami kommunistagyanús hozzáállás.

Az önfeledt böngészés elõtt hadd búcsúzzunk a hajó remek reklámversével.

Klasszikus formavilág, A hangszórókból könnyû jazz szól, Az asztalon egy pohár Chardonnay, A hajó szinte hangtalanul suhan a vizen: szép nyári nap ez a tavon!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása