Tékozló Homár

Beszoptuk a dongómarketinget

2005.06.13. 11:25 | szily | Szólj hozzá!
Több hibát követtem el, mint az egyszeri fideszes a Szili Katalin- hasonmásversenyen. Posztoltam ugyanis egy oldalt, ahol biciklire szerelhetõ Dongó motort árulnak. A siteról leszedett kép volt az illusztráció, egy könyvborító fotója, a budai Duna-parton álló robogós macával. (A könyvet a segédmotorhoz hasonlóan a siteon árulják.) Aztán kiderült – hála a figyelmes olvasóknak és az oldal tulajdonosának – hogy véletlen névegyezésrõl van szó.

A Dongó+ nevû segédmotornak ugyanis az égvilágon semmi köze a legendás magyar termékhez, kínai cucc, aminek totál véletlenül Dongó a neve. A könyvborítón pedig Berva gyártmányú magyar robogón ül a csaj. Trükkös motorkereskedõvel van dolgunk, mert direktben ugyan nem állítja, hogy ez a Dongó az a Dongó lenne, de a nem gyanakvó olvasó nem is gondolhat másra. Mi azt hittük, Ön ne higgye!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása