Tékozló Homár

Golyós szappan gyerekeknek, vagy nem

Avon/Kids Bathtime Body Paint

A háztáji vérfürdõ hatására eszmélt rá Flashy, hogy a homároid termékek már beférkõztek életterébe:

A leletet a saját fürdõszobánkban találtam, családom valamelyik nõtagja helyezhette el ott, de azóta sem mertem kideríteni hogy ki volt. A "dolog" kétségkívül higiéniai eszköz, ez az egy ami elsõre látszik rajta, de hogy micsoda, ahhoz alaposabb vizsgálat kell. A színösszeállításból gyermekeknek való termékre lehet következtetni (4 fõs családom súlyozatlan átlagéletkora 37.25 év), a tetejét lecsavarva golyós dezodor, erõs de meglepõen kellemes alma illattal. De igazából szappan és meglehetõsen zöld színû, az elején levõ felirat szerint valóban gyermekeknek.

Használat közben nem biztosít olyan drámai hatást, mint a piros tusfürdõ, de két, egymást zöldre festõ kiskölyök nem kevésbé mókás látvány lenne. A zöld szín intenzitása a gurigázás mértékével szabályozható, ezzel párhuzamosan az illat is erõsödik, viszont ellentétben a folyékony szappanok nagy részével, nem hagy maga után nyálkás érzést, tökéletesen lemosható.

A gond az, hogy - bár tesztekkel nem igazoltam -, a szappan 2-3 kisebb gyermek teljes befestésére lenne csak elég, így hosszas önfeledt játszadozást nem biztosít. Árulhatnák 6-os csomagban különbözõ színekkel mint a filctollat, amit kisebb gyerekek úgyis elõszeretettel használnak szintén egymáson.

A koronát a szappanra a flakon hátulján az apró betûs felirat teszi fel, miszerint "Gyermekek elõl elzárva tartandó!", amivel egy szempillantás alatt lerombolták a játszva tisztálkodás kialakulóban levõ eszméjét. Próbáltam kideríteni, hogy ez csupán a magyar fordítók poénja-e, de a magyaron kívül egyetlen nyelvet sem értek azokból amiken rá van írva...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása