Tékozló Homár

A halálfej már tök ciki

Vans/Halálfejes pénztárca

2005.06.23. 13:28 | szily | Szólj hozzá!
A Homár jelenti: már nem érdemes megpróbálni felugrani a halálfejes vonatra. Mármint olyan fogyasztási cikket vásárolni, amit élethű, stilizált vagy sormintaszerű koponyák díszítenek. (A lábszárcsontok már korábban kimentek a divatból.) A dologról amúgy én magam sem tudtam, így amikor elkopott a pénztárcám, önfeledt tudatlansággal bementem egy Speed boltba és megvettem a fotón látható, halálfejes Van’s-modellt, ami hibátlan pénztárca, azt kivéve, hogy nincs aprópénzrekesze. Még mindig mosolygós voltam, amikor a szerzeményt megmutattam Jackyllnek.

Utána már kevésbé, mert azt mondta, hogy a koponyás vonal bukóágon van. Az egész apropóját az adta, hogy deszkás dizájnerek elkezdték nyomatni a rózsaszín alapon halálfejes cuccokat csajoknak, mert olyan még nem volt. A koponya önmagában természetesen már örökzöld-státuszba ért, igazán kevés mögégondolható tartalommal bír, amire például a horogkeresztnek még hosszú éveket kell várnia, hogy lekaszálhassa megérdemelt divatstátuszát (a Sin City azért sokat segített ebben).

Az aktuális tavalyi trendnek köszönhetően viszont azt javasoljuk, várják meg a hamarosan megjelenő mutációkat, ha már mindenképpen ragaszkodnak a koponyához. A stilizált röntgenképek ugyanúgy befutók lehetnek, mint az ugyan szintén tavaly felbukkant, de ruhaneműn még nem látott Hello Kitty- és társai képregényfigura-csontvázak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása