Tékozló Homár

Magyaros ropiteszt

CBA/ropi

2005.06.23. 16:40 | gg | 4 komment
Az Index hamar legendássá vált ropitesztjének egyik hõse lett a CBA posztkomcsi ízeket (ez dicséret!) megidézõ terméke, és csak Keki rosszindulatú ellenszenvének köszönhetõen szorult a második helyre. Mivel lakóhelyünk környékét már régen lefedte az üzletlánc, másnap hajnalban már nyitáskor ott toporgunk a bejáratnál, három darab teletöltött bankkártyával a zsebünkben, nagy tételes vásárlásra felkészülve. De hiába, a helyi képviselõ pultjain csak az emberi fogyasztásra alkalmatlan, ám jónevû külföldi terméket kínálja, a verbális üzenetcsere során pedig kiderült, hogy nincs is neki más.

Sebaj, egy-két telefon, megkeressük azt a CBA forrásboltot, ahonnan az Index szakemberei is dolgoztak, és ahol a helyzet látszatra ugyanaz: on display kizárólag a márkás szar (elképesztõ mennyiségben), de minõ szerencse, (!) hogy alattunk a pinceraktár viszont tele van a sajátmárkás cuccal, és kis várakozás után tetszés szerinti mennyiséget vásárolhatunk 19ft/darab áron.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banxa - Changes 2009.01.29. 11:46:31

Nem is tudom mit mondhatnék! Occsó ropi, sörözéshez tökéletes.

...::: :::... 2009.03.02. 20:39:02

én sem tudom, mit mondhatnék... talán azt, hogy második?

gabbanto 2009.11.01. 16:31:12

Sajnos a Nógrádi a legtöbb helyen tényleg nem a régi, de azért még ki lehet fogni belőle finomat. A Tesco-s meg néha tényleg lekörözi az összeset, bármilyen fura... De persze abból is vettem már gagyit.

2012.07.17. 18:57:26

Én személy szerint a ropi minden fajtáját utálom, akkor már inkább burkolok hagymás-tejfölös csipszet, az is ezerszer finomabb
süti beállítások módosítása