Tékozló Homár

Legyen Ön is pornósztár!

Miss EU erotikus reklámügynökség

2005.06.27. 11:30 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
A Miss EU erotikus reklámügynökség honlapja tré küllemmel, majdhogynem kültelki igénytelenségével tüntet, de a szövegíróban egy stricivel kombinált pszichológus tévesztett vakvágányt, szakmailag bármelyik politikus beszédíróját porbaalázhatná. A Nagy Univulgáris Hiperlobikus Neutron Pörlekedõ képes lebeszélni az arktureánus Mega Szamárról a négy lábát, de csakis a Miss EU házizsenije képes rávenni a Szamarat, hogy tegyen egy sétát nélkülük.

Uccu neki, szüret. Tessék kapaszkodni, a motivációs intró következik:

"Eleged van abból, hogy soha, semmire nincsen pénzed? Csinos és vonzó lány vagy, de még annyit sem engedhetsz meg magadnak mint a barátnõid? Eleged van abból is, hogy folyton könyörögni kell valakinek, hogy megkaphasd, amire vágysz, amire szükséged van? Eleged van a nevetséges és megalázó munkahelyekbõl, ahol egész hónapban dolgozni kellene és szinte semmit nem keresnél?"

A Nina Hartley, alias Anal Annie-féle feminista, korszerû gondolkodás:

"Most itt a lehetõség, hogy független, önálló nõként megkaphass mindent, amire csak vágytál. Nem lesznek anyagi gondjaid, és nem kell senkihez alkalmazkodnod."

Haladni kell a korral. Íme, az új példaképek, a szép új világ az értékek átértékelése után:

"A Való Világ1-bõl ismert Maya Gold-nak, Michelle Wide-nak és még sok más magyar lánynak sikerült. Senki sem ítéli el õket, sõt - valódi sztárok lettek, és nagyon sokan irigylik is õket. Naponta nyilatkoznak a TV-ben, ugyanúgy mint az énekesek vagy filmszereplõk. Mindemellett izgalmas, érdekes életük van, és egy nap alatt háromszor annyit keresnek, mint a legtöbben egy egész hónapban. Gondold csak végig. Neked miért ne sikerülne ugyanaz, ami Mayának és Michellnek? Sok mai médiasztár, popénekes és más híresség kezdte erotikus modellként. Te is eljuthatsz a csúcsra! És hogy ciki-e az erotikus modellkedés? Talán nagymamáink idejében az volt. Ma már teljesen természetes, és egyben fantasztikus lehetõség is. Te miért nem próbálod ki?"

Egyúttal a magányodnak is vége. Haverok, buli:

"A fotózásokon és forgatásokon általában hozzád hasonló fiatal, csinos lányokkal és fiúkkal találkozol majd, akik között könnyen találhatsz új barátokat, barátnõket."

És végre megvalósul a magyar nemzet egysége! Bár a magyar szavazók tavaly decemberben közönyükkel tüntettek, derék pornósaink ott segítenek, ahol tudnak:

"Honnan várunk modelleket? Magyarország, Szlovákia, Erdély, Szlovénia, Kárpátalja, Délvidék - minden magyar jelentkezõt szívesen fogadunk!"

Diszkréció is van, naná. Errõl az a történet jut eszembe, mikor galád fotósok azzal vettek rá pornózásra néhány vonakodó lakótelepi nimfát, hogy megígérték: a képeket csak az Egyesült Államokban teszik fel az internetre…

"Soha, semmilyen körülmények között nem fedjük fel, hogy ki is vagy valójában. A fotózásokhoz, forgatásokhoz olyan mûvésznevet választasz, amilyet csak szeretnél. A fotók, filmek külföldön (fõleg Nyugat- Európában és Amerikában) kerülnek bemutatásra, tehát nem valószínû, hogy bárhol felismernek."

Karriertervezés, szájbarágás szappanoperákon szocializálodott "modelleknek". Fényes jövõ, kocsi, ház, nyaraló, béke, boldogság. Consume, obey.

"Jelenetenként vagy naponta 300-600 Euro közötti fizetésre számíthatsz, ami 80-150 Ezer Ft. Ha egy hónapban mondjuk 10 alkalommal szerepelnél, akkor ez 1 Millió Ft, (4000 Euró) kereset! Természetesen a munkák gyakorisága változó, nincs minden nap fotózás vagy forgatás. De még ha idõnként csak 4-5 alkalom adódik is számodra, még akkor is kb. az 5-10-szeresét keresheted meg havonta egy átlag fizetésnek! A jelenetekért a fizetésedet általában minden nap a kezedbe kapod a producerektõl. Ebbõl luxuskörülmények között élhetsz, közben azt csinálszhatsz, amit csak akarsz, +egy-másfél év alatt megalapozhatod egész életedet - megveheted majd saját kocsidat, házadat, nyaralódat, szinte bármit, amire csak vágytál."

A honlap hosszas rötyögéssel kombinált áttanulmányozása után ezen sorok írója a továbbiakban ünnepélyesen lemond a rasztafari agyélezésrõl. Ahogyan a Beatles tagjai kinyilatkoztatták egy keményebb edzés után: józanul lehet a legjobban tépni. Köszönjük, Miss EU.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása