Tékozló Homár

Keressük az ismeretlen szlovák csodagombócot

???/???

2005.07.08. 11:51 | szily | Szólj hozzá!

Drága szlovákiai, Szlovákiába járó és szlovák olvasók,

A Homár egy csodás helyi mirelitárut akart volna feldicsérni, de szomorú vis maior akadályozta meg a postolást: a Homár csajának a nagymamája közvetlenül felbontás után megsemmisítette a zacskót, amit így nem tudtunk lefotózni.

Mélyhűtött knédligombócról van szó, ami apróra vágott sonkával van megtöltve. Párkányban vettük, egy lakótelepi szupermarketban, a hídon átkelve balra úgy 500 méterre, kicsit beljebb a Dunától. Az íze remek, a mérete ideális, a felszíne pedig nyálkás, mint a gőzölt gombócok a hongkongi horrorfilmben, amit a Homár nemrég rettegve bámult. A gombócok az őrült vendéglős áldozataiból készültek. A mi termékünk garantáltan nem. Volt spenótos változat is belőle, de nem szilvás gombóc, hanem óriásnudli alakú.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása