Tékozló Homár

Kalandozás az energetikai alvilágban 2.

LIZU Trading/Flash Energy Drink

2005.07.15. 10:14 | szily | Szólj hozzá!

A vakvéletlen, a kifacsart ízlés, valamint az átmenetileg lapos pénztárca két szerény családból származó energiaitalt sodort tegnap a szánkba. A tanulság: energiaitalok közt kalandozni szórakoztató, de nem mindig nyálkahártyabarát időtöltés.

A szar, de megiható cseh Buldoser után két órával magamhoz vettem a világ leghatékonyabb energiaitalát. Naná, hogy osztrák a dél-oszét punkfanzine-ra hajazó kinézetű Flash. Az Őshazából származik és ezt érezni is. Ilyen borzalmasat amatőr vegyészek nem tudnak kikeverni.

Csak a világ egyik leggazdagabb államának kövér sonkán és pezsgős káposztán hizlalt mérnökei képesek arra, hogy folyékony porízt állítsanak elő, majd még annál is intenzívebb poloskaaromával fejeljék meg. Higgyenek nekem, ilyen rossz nincs még egy, emiatt viszont praktikus: totálisan felébreszti a fogyasztót, aki először csendben, befelé borzong és remeg, majd koncentrikus körökben szaladozni kezd és fennhangon káromkodik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása