Tékozló Homár

Pedofil sikk a magyar fürdõszobákban

Lolita testápoló

2005.07.18. 11:32 | szily | Szólj hozzá!

MuzX hívta fel emailben a Homár figyelmét a Vatera egy újabb gyöngyszemére, a szerető pedofilok kedvenc kozmetikai márkájára. A megtévesztő módon a "Baba-Mama/Hasznos babatartozékok/Egyéb fürdető eszköz" szekcióban szerénykedő két flakon Lolita testápolót és baba olajgélt mindössze ötszáz forintra tartja az árverező.

A babatermékek megszokott szín- és formavilágát alkalmazó flakonokra nem vesztegetnénk itt a szót (bár a ráncos sarkok talán megérnének egy röpke asszociatív eszmefuttatást), a lényeg a márkanév és a címke.

A Lolitát nem kell sokat magyarázni, ("Reggelente Lo volt, egyszerűen csak Lo, ahogy ott állt egy méter ötven centis mivoltában egy szál zokniban. Bő nadrágban Lola. Az iskolában Dolly. Aláíráskor Dolores, de a karomban mindig Lolita."), a törvény által is üldözött, bűnös viszony szinonimájává vált a Nabokov-regény "hősnője", gyermekkozmetikai márkanévnek választani egyszerűen hülyeség. Ugyanakkor kétségtelenül van húzása. Mint mondjuk a Pat Bateman-fejszének vagy az Oidipusz Anyaotthon és Családterápiás Intézetnek.

Ráadásul erre még egy lapáttal rátesz a címkéken látható rajzolt gyereklány, a két Lottit (áthallás) idéző "nimfácska" (reg.tr.mark by Nabokov), a testét ápoló, majd ábrándos tekintettel párnán könyöklő Lolita, ferde felnőttvágyak tárgya. Persze be lehet dobni a törölközőt: "rossz az, aki rosszra gondol", de itt azért erősen kilóg a kiselefántos bugyi.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása