Tékozló Homár

Aki perverz, igyon csikklét!

Thurella AG/CICE Swiss Cannabis Ice Tea

2005.07.19. 12:26 | szily | Szólj hozzá!

Kinek gyártják egyáltalán a kendertartalmú üdítőket és söröket? Kizárásos alapon szóba jöhetnek azok a középiskolások, akik ahhoz is hülyék, hogy füvet szerezzenek, illetve azon idősebbek, akiknek éppen elfogyott és annyira nem bírják nélküle, hogy az ízével is megelégszenek. Itt viszont máris telibe találtuk a kendertartalmú élelmiszerek nagy tragédiáját, miszerint a kendernek elég szar az íze.

Ugye nem véletlen, hogy a nagyi sosem sütött kendermagos süteményt, pedig az legális, hiszen nincs benne THC? A kendertartalmú cuccok olyanok, mintha valaki cigiízű üdítőt és szájsprét dobna piacra.

A vizsgált svájci termék nagy tragédiája, hogy ezen belül kifejezetten igényesen megcsinált, nagyon gusztusos dobozban lakó, kifinomult ital, csak éppen minek. Már a tapintási élmény is nagyszabású, hiszen igen ritka a hengeres papírdobozba csomagolt italféle. A grafika profi, a narancssárga alapszín kulturálisan szólítja meg a szmókereket. (Tényleg, az úgy van, hogy aki szereti a narancssárgát, az szívni kezd, vagy a THC deformálja a színérzékelést?) A csomagolás meg is kapta a Homár különdíját.

Baj egyedül az ízzel van. A CICE olyan, mintha a kedvenc jeges teánkban egy egész szerkesztőségnyi online újságíró nyomta volna el a spangliját. Külön-külön mindkét alkotóelem oké, de egyben mégsem igazán hatásos. Ugye Ön is ivott már bele buliban olyan sörösdobozba, amibe ötvenen belehamuztak? Ha újra fiatal akar lenni, igyon CICÉ-t. Ha pedig őszintén szereti a kender aromáját, ez az Ön itala. A szépséget viszont meg kell fizetni, mi 375 forintért vettük a negyedliteres tartályt. Gyártja a Thurella AG, forgalmazza a Cannabis-Hungary Kft.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása