Tékozló Homár

Kis lépés az emberiségnek

PannonGSM/Díjcsökkentõ-revamp

2005.07.21. 09:19 | jackyll | Szólj hozzá!

Van élet az egyoldalú, napilapokban behirdetett szerzõdésmódosítás után is. Mint azt korábban írtuk, a PannonGSM épp egy hónapja jelentette be, hogy egyszeri befizetés helyett havonta fogja sarcolni a Díjcsökkentõ-szolgáltatás elõfizetõit. A napokban azonban a cég honlapján illetve kirendeltségein is az az info fogadta az elõfizetõket, hogy

"Korábban kiadott közleményünk téves információkat tartalmazott, a Díjcsökkentõ igénybevételi feltételei nem változnak, ügyfeleink a továbbiakban is változatlan feltételekkel, egyszeri regisztrációs díjjal vehetik igénybe a szolgáltatást."

Arról nem tudni, visszakapcsolják-e ingyen a szolgáltatást azoknak, akik a "téves információ" alapján felmondták, de egy próbát biztos megér.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása