Tékozló Homár

Szolgálunk és védünk

A jelek szerint még éjfél körül is elõfordul, hogy túlterheltek a rendõrségi vonalak. Névtelenséget kérõ olvasónk hiába próbálta feloldani az utcai konfliktust a távolból, Charles Bronson híján tehetetlenül követte az eseményeket.

Helyszín kispest. Éjfélkor arra riadtunk a Kedvesemmel, hogy üvöltöznek az utcán.Mi egy teljesen nyugodt környéken lakunk (sétáló utca), legalábbis ezt hittük eddig. Mindketten odarohantunk az ablakhoz és a következõket láttuk. Két autó közrezár kb 5-6 embert. Mire kivettük mi is történik már javában zajlottak az események. Az az 5 ember körbefogott egy embert, az autók voltak a kordon. Üvöltöztek, hogy üsd el, üsd el! Mondom ez már nem tréfa azonnal hívtuk a rendõrséget. Tájékoztattak, hogy várjunk türelemmel.

De nem adtuk fel. Ekközben az utcán felment a járdára az autó és nekiment a közrefogott embernek. Ordítozás mindenfelõl. Tovább futott az üldözött és beszorult a 11 emeletes lépcsõház kapujába. Az autóval többször nekimentek szerencsétlennek, míg õ halálhörgések közt kiabált. Majd egy halk puffanás. Csönd lett.

Ezután már csak következtetni tudtunk mi történhetett,de az áldozatot nem hagyták ott, valószínû betették az egyik autóba és elhajtottak vele. Ki tudja hol dobták ki? A gyalogos üldözõk a szélrózsa minden irányába elszaladtak. Többen próbáltak fényképezni. Eközben a Kedvesem folyamatosan,megállás nélkül hívta a rendõrséget és még mindig várjunk türelemmel. Kb 15 perc múlva vették fel a telefont mikor már mindenki elhagyta a helyszínt.

Tehát ha a rendõrségen múlik bárkit kivégeznek úgy hogy rá sem hederítenek. Utána méltóztattak kijönni és felmérni a terepet. Õk is csak járõrök voltak, a helyszínelõk kb. 1 óra múlva értek oda. Biztosan szép álmuk volt.. Felháborítónak tartom ezt az esetet. Én úgy tudom elvileg minden bejövõ hívást fogadniuk kellene. Akkor, hogy lehet az, hogy 15 percig elérhetetlenek voltak? Így ha bárki bajban van, nyugodtan haljon meg mire õk egyáltalán méltoztatnak felvenni a telefont! Ennyit a magyar rendõrségrõl. Egy nagy 0!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása