Tékozló Homár

Kiugrott bábosok támadása

2005.07.22. 11:43 | jackyll | Szólj hozzá!

Londonban, ha azt akarták, menjünk be pizzázni egy helyre, kiálltak az utcára falatkákat osztani, és minthogy hibátlan volt a matéria minden 10. kostoló késõbb visszament. A turistacsalogató éttermek kreativitása mifelénk általában kimerül az életnagyságú figurák ajtóba állításával és az étlap kilógatásával. Divatslágerek híján mindenki maga próbálkozik alternatív megoldásokkal:

A hétvégén Szentendrén jártunk és az egyik mellékutcában lévõ kifõzde kirakata enyhén szólva felkeltette a figyelmünk. Fábry sírva könyörögne ezért és órákat tudna zengedezni róla, ahogy Barbie a napernyõ alatt a százéves sültkrumplit eszegeti, miközben az ördög fûzi a gulyást.

Barbie mögött egy hasraesett pincér is látható. A kirakatban vastagon áll a por, de a kifõzde üzemel. Nem hiszem, hogy szívesen betérnék. Az elsõ figyelemfelhívó a kirakat elõtt egy az ablakrácsra felerõsített lángos volt. Milyen kreatív, nem?

Judit gyûjtése akár jó is lehetne, kicsivel merészebb kivitelben, esetleg animálva. Természetesen a célközönséget erõsen behatárolja, de a kisgyerekes nagycsaládosok illetve a szmókerek biztos leragadnának a kirakatnál. Egy másik változat az ablakra bentrõl feltapasztott esetleg lecsúszó tálétel, bár ezt sem egyszerû kezelni és megoszthatja a közönséget. Ha vannak jó ötletei, vagy bárhol látott szellemes megoldást, küldje be nekünk!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása