Tékozló Homár

Tömegverekedés a Kék Szalagon

2005.07.29. 11:15 | szily | Szólj hozzá!

Ami a hírekből kimaradt, de a Homár – hiába nincs füle – mégis meghallotta: brutálisan szórakoztató események dobták fel múlt hétvégén a magyar high society és bankárvilág sportolós-bebaszós eseményét, a Kék Szalagot. Tudják, amikor nagyon sok hajó egyszerre próbálja megkerülni a Balatont.

Beépített informátoraink szerint a buli a keszthelyi bójánál indult, ahová egy nagy rakás hajó – úgy 50-70 darab – egyszerre érkezett, ráadásul szinte teljes szélcsend volt.

Amikor megérkezett a várt szelecske, mindenki nekiindult, és megpróbálta áthámozni magát a többieken. A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy a nyomulósabb hajók legénysége vagy a saját fedélzetén maradva, vagy az ellenfél járművére átugorva megpróbálta előrébb húzni a saját hajóját. A verbális inzultusok persze már itt elkezdődtek, aztán jött a jelenet, amikor egy nagy cirkáló – mivel nem akart neki rossz irányba fordulni és akár jó negyedórát elvesztegetni a fordulóval – lendületből és szándékosan nekiment egy jóval kisebb hajónak és persze ki is lyukasztotta azt. A kis hajó legénysége a jelenetet közelről figyelő Homár-informátor szerint már jó húsz méterről üvöltött a megkergült cirkáló-kapitánynak, hogy térjen ki, de hiába. A becsapódás után a sértett legénység – emberileg teljesen érthető módon – átugrált az agresszor fedélzetére és kitört az élvezetes tömegverekedés.

A tortára marcipánnak itt egy blind item, azaz olyan, kérdés formájában előadott pletyka, ami totál meg nem erősített, viszont vicces találgatni. Szóval melyik, íróról elnevezett hajó vesztette el azért a versenyt a kategóriájában, mert a legénység – kivéve az antialkoholista kormányost – úgy berúgott, hogy többen kis híján belepusztultak és emiatt persze képtelenek voltak követni a főnök utasításait?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása