Tékozló Homár

Ki az az állat, aki letörölte a monitorom?

Azona/Monitortörlõ

2005.08.04. 18:33 | ern0 | Szólj hozzá!

Lehet, hogy a Monitortörlõ Tehén volt!

A mobiltelefont beburkoló állatkák letûnése illetve a Valentin-napi pörgés elmúlta után várható volt, hogy a plüsslobby új piaci szegmensbe fog betörni. Na persze ez a találmány sem fog megérni három Windows Service Pack kibocsátásnál hosszabb idõt, elõbb-utóbb visszatérünk a papírzsebkendõvel történõ monitortisztításra. Közben persze izgatottan várjuk, mi lesz az új találmány, talán ütvefúróra húzható elefánt?

Csak azon aggódunk, hogy ezek a kedves, érzékeny lelkû plüssállatkák hogyan fogják viselni, hogy a szekrény mélyén, ahová süllyesztettük õket, nemhogy nem becézgetik meg cirógatják, de még csak a katalógusban feltüntetett kötelezõ mutatványra sem kérik õket, jelesül hogy ugassanak. (Plüsskutya-ugatást vagy bármilyen plüssállathangot beküldõk között ingyenes féléves Homár-elõfizetéseket sorsolunk ki.)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása