Tékozló Homár

DNS a falon

DNA 11/DNA 11

2005.08.09. 12:35 | szily | Szólj hozzá!
Fejlett esztétikai érzékkel rendelkező, hipochonder barátaink megajándékozására, illetve saját egónk kiterjesztésére is alkalmas a DNA 11 (Adrian Salamunovic dizájner-internetes vállalkozó és Nazim Ahmed biotechnológiai szakember projektje) terméke, a vásárló DNS-mintájából készült falikép. A megrendelő az online nyomtatvány kitöltése után plasztik gyűjtőedényt kap postán, ebben nyálat kell visszaküldeni.

A számítógéppel analizált örökítőanyagról készített „DNS-portrét” háromféle méretben és kiválasztható színezéssel viszik fel a vászonra. A dekoratív csíksor már a bevezető időszakban sem olcsó: a legkisebb, 46X61 centis kép 390 dollár (77 ezer forint), míg a loftba való, 91X137 centis 790 dollár (156 ezer forint). Ez az akciós ár, amennyiért az első ezer megrendelő képet kap a saját örökítőanyagáról. Vagy bárkiéről, akinek megszerzi a nyálát. Ha Ön gazdag, lepje meg övesállatát is egy DNS-portréval!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása