Tékozló Homár

A Homár túlélõkészlete – gasztronómia a dugóban

Különféle gyártók/Autós fõzõedények

2005.08.11. 14:42 | szily | Szólj hozzá!

Mit tesz az öntudatos fogyasztó a budapesti dugóban? Sokféle válasz lehetséges, a destruktív dohányzástól a még destruktívabb rádióhallgatáson át a fél szemmel történõ nemzetisport-olvasásig. Ezek mind jó heccek, de tíz percnél tovább folytatva unalmasak. Az amerikai ipar válasza a problémára: fõzzünk a dugóban.

A fûtést felcsavarva húsz perc alatt megkel a pizzatészta, a most 29 dollárért (5700 forint) vesztegetett szivargyújtós kemencében pedig pont ropogósra sül az anyósülésen, amíg átérünk az Árpád-hídon.

Ha a szomorú sors a Margit-hídra hajszolná Önt, a két órás szopásért adekvát válasz egy zónaadag vörösboros kakas megfõzése az elektromos autósfazékban, 25 dollárért. Az aranyifjú szerepében szívesen tetszelgõ fogyasztó pacalfõzés helyett inkább daráljon le egy adag jégkását, aztán keverjen koktélt a 36 dolláros (7000 forintos) italmixerrel. Ha nem alkoholmentes koktélt kavart, a hirtelen támadó részegséget akár egy gyorsan összeütött toasttal is elhessegetheti, hiszen mindezek alatt jó ha ötven métert haladt elõre.

Minél jobban belegondolunk, annál fantasztikusabb perspektívát látunk a szivatgyújtóról mûködtethetõ unalomûzõkben. Ha Ön ismer ilyen kütyüket, írja meg az alanti fórumba. Az itt bemutatott eszközöket áruló S. King oldalán sajnos nem találtunk utalást arra, hogy külföldre is szállítanának.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása