Tékozló Homár

Szemérmetlen gyümölcsök

2005.08.12. 13:19 | homár bohus | komment
Sosem szerettem a nyalókát, de ez a zöld lájmos izé megfogott. Milyen lehet egy csontig hatolóan savanyú óriáskereket nyalni? A Dózsa György úti aluljáró jó fej zöldségeseitõl amúgy is szívesen vásárol az ember, tehát kifizettem a 180 forintos egységáron kapható nyalókát, sõt, megvettem hozzá a fél körte alakút és az õszibarackosat is.

Nyalás után, ami legelõször kijelenthetõ, hogy ízre semmi közük az anyagyümölcshöz. Az igénytelen csomagolás reménytelen mûanyagot takar. Az elsõ két-három nyalás a bakelit semlegességét, a a többi pedig már meglepõ módon sárgadinnye íz illúzióját keltette, mind a három esetben. Ezt a nyalókát nem ajánljuk senkinek. A képen látható három különféle darab is a közösségi szemetesben végezte.

Király kolléga szerint a nyalókakísérletbõl annyi következtetés szûrhetõ le, hogy minden pina dinnyeízû. Ez azonban nem igaz, így ha a nõkrõl akarnak általánosító következtetéseket levonni, ne ebbõl a termékbõl induljanak ki!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása