Tékozló Homár

Mese, reklám, füttyögés

basichipdigitaloddio/basichipdigitaloddio

2005.08.16. 12:43 | szily | Szólj hozzá!

dont you know im loko?Hangmintavadászoknak, enyves kezû grafikusoknak és egyszerû hedonista audiovizuális fogyasztóknak csemege a basichipdigitaloddio kiadó oldala. Ha Önnek van hangkártyája és ma már nem akar dolgozni, akkor bátran merüljön el a furcsa felvételek között.

Vannak itt az egyik szekcióban fantasztikus régi amerikai meselemezek - csak beleszagoltunk, eddig a kedvenc az Oscar Wilde féle Boldog Herceg Orson Wellessel és Bing Crosbyval. Sok lemezhez lapozgatható album is jár, így igazán elkényeztethetjük a bennünk rejlõ angolszász kisgyereket.

Aztán régi amerikai rádióreklámok – kedvenceink a Certs szájpasztilla romantikus, a Ballantine Beer svungos-szvinges és a 7 UP rádiós-hadijelentéses reklámja.

Van még meghökkentõ gyûjtemény füttyös zeneszámokból – figyelmükbe ajánljuk azt a számot, amelyikben a fütyülés mellett egy asszony, konkrétan Sybil Sanderson Fagan, madárhangokat is hallatt, dermesztõ élethûséggel – meg még egy rakás dolog, amit majd megnéz, aki akar.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása