Tékozló Homár

Fegyvernek látszó tárgy

Nokia/N90

2005.08.17. 16:28 | Kovács Homár ügynök | komment
Megérkezett szerkesztõségünkbe a Nokia N90, a finnek brutális négyszögletes téglája, amely pofátlanul gazdag amatõr fotósoknak készült. Vigyázniuk kell: a félig szétnyitott N90 furcsa alakja miatt könnyen elõfordulhat, hogy egy kaszinó neurotikus biztonsági õrei kérdezés nélkül lelövik a mobilja után nyúló juppit. Különben is, kaszinóban tilos kamerázni.

Amíg a készülék rendesen körbetesztelõdik extrém élethelyzetekben, nézzünk szét, mit mondanak kockafejû külföldiek a témakörben:

A GSM Arena szerzõjét bizonyára megvették kilóra, hogy mobil-forradalomnak nevezze a Nokia második kihajtós telefonját, annak ellenére, hogy nem vibrál.

A c|net szintén az egyik eddigi legjobb húzásnak nevezte az N90-et multimédiás és konnektivitás szempontokból, de megemlítik, hogy nehéz, bucinagy, egy nap alatt lemerül, nincs hozzá sztereo fülhallgató és kevés a beépített memória (32 mega).

A Mobile Review nem parázik a méretek miatt, magasztalják a hatalmas és szépséges belsõ kijelzõt (a külsõ is használható és színes), de a 352x416 pixeles, 262K színû megjelenítésnek ára van: nem fut rajta egyetlen Java-progi sem, sõt, újraindítják a telefont.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása