Tékozló Homár

Metrófelújítás után

2005.08.22. 11:35 | jackyll | Szólj hozzá!

A csillivilli egyenmetróállomások fazonigazítása instant támadási felületet biztosított még a laikusoknak is. Persze egy 7,6 milliárdos projekt esetén csak az áll neki szõrszálhasogatni, aki még nem kapott állami megrendelést. Mégis van, akinek szemet szúr a szokásosnál is trehányabban összecsapott munka, Olvasóink közül például Bélának:

Elõször mentem munkába mióta átadták a felújított Batthyány-téri metróállomást. A HÉV-rõl leszállva haladtam a tömeggel és meglepve tapasztaltam, hogy a szokásos tumultus fogadott a mozgólépcsõknél. A tömeg oka, hogy a 4 lépcsõbõl 2 nem üzemelt, az egyik használaton kívüli lépcsõ el is volt barikádozva egy javítást jelzõ kordonnal.

Mivel már a felújítás elõtt hónapokon keresztül tapasztaltam ezt a szituáciot türelmes ember módjára lépegettem a mozgólépcsõ felé, mikor hirtelen vízcseppek kezdtek kopogni a fejemen. Felnézvén látom, hogy a vadonatúj irányjelzõ táblára a mennyezetbõl víz csepereg, amely a padlón hatalmas tócsában gyûlik össze, azaz a vadonatúj állomás beázik, de rendesen. Már a mozgólépcsõn haladva egy hazai gyógyszercég vadonatúj reklámtáblái fogadnak, az elsõn ez állt "Új burkolat", a másodikon "Új mozgólépcsõ".
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása