Tékozló Homár

Mindig van új és újabb

2005.08.25. 12:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Azt ugye ikea-fanoknak illik tudni, mikor jön az új katalógus az új árakkal. Tomo sztorijából az is kiderül, miért nem érdemes vetõdni az ezt megelõzõ szezonvégi akcióra:

Júniusban volt egy nagy akció az IKEA-nál, ahol minden konyhai elemet és tartozékot 10%-kal olcsóbban adtak a katalogusárnal. Mi pont költözés után álltunk és kapóra jött ez az akció. Elmentünk, összeállitottuk a listát és megvettük. Még örültünk is, hogy milyen jókor jött ez az nekünk. Gondoltuk akkor. A cégnél augusztus 1-jével kezdõdik az új év. Ekkor jönnek az új árak és az új cuccok. Hétvégén újra elmentünk, hogy megnézzuk, hátha találunk valami újat, esetleg jó ötletet. Amit találtunk, attól viszont elátt a szavunk: az egy hónappal korábbi akciós árnal még olcsóbban adják most a konyhabútorunkat.

Kérdõre vontam az egyik eladót, hogy hogy is van ez. Szerinte ez teljesen rendjen van, hiszen az árakat a cég július 31-éig garantálja. Utána újak jönnek. Szerintem meg pofátlanság! Biztos, hogy tudták már korábban is az aug.1-jei árleszállításról, ezért szervezték meg az 'akciót'. Meg lehet nézni, hogy most fele annyian sincsenek konyhát venni, mint akkor voltak. Miért? Mert mindeki bedõlt a hirdetésnek. Ezután figyelek majd arra, hogy ha valamit az IKEA akciósan nyáron meghirdet, akkor azt szeptemberben akció nélkül valószínûleg még olcsóbban fogom megkapni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása