Tékozló Homár

Matrjoskák a világ körül

Tihany, bazársor/Celebmatrjoska-kollekció

2005.08.29. 10:42 | ern0 | komment
A világ legjelentõsebb matrjoskáit tömörítõ szervezet, más néven az "M4-ek" Tihanyban tartotta szokásos éves összejövetelét. A találkozó titokban zajlott le az üdülõvároska kiterjedt bazársorának egyik kirakatában, a konferencia helyszínét csak a képen látható diszkrét tábla jelezte.
George W. Bush kifejtette, hogy az iraki háború befejeztével megváltozik a világ képe: ismét divatba jönnek a komplementer színösszeállítású nyakkendõk, valamint a szemöldökborotválás is új irányt vesz; az idei szezon fazonja a "dús, de középen semmi".
II. János Pál részvétele kétséges volt, mivel idõközben elhunyt, de rácáfolva a sajtóban terjengõ, megromlott egészségi állapotáról szóló híresztelésekre, mégis megjelent a helyszínen, ahol köszöntötte az egybegyûlteket, majd a világbékéért imádkozott.
Osama bin Laden büszkén jelentette be, hogy az arab országok sikerrel fejezték be azt a nagyszabású közös informatikai projektetet, melynek célja egy olyan egységes True Type fontkészlet kifejlesztése volt, amely az arab betûket idézi.
Harry Potter rövid beszédet intézett az olvasás fontosságáról, majd megszellõztetett néhány részletet a készülõ új könyvbõl. Megtudhattuk, hogy lesz benne fénykardozás is; a jedi-fegyver bevetésének az az egyszerû oka, hogy minden más, kevésbé ismert forrásból lenyúlt fantasy-elem már felhasználásra került a történetben.

Felhívjuk T. Olvasóink figyelmét, hogy a fentiekben foglaltak kizárólag a Homár idétlen feltételezései. Aki tudja, hogy miért készítenek élõ, elhunyt és nem létezõ hírességek képmásával díszített matrjoskákat, az most mondja el - vagy hallgasson mindörökre.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása